- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
minibonbon ikna et kocanı ya o kadar plan yaptık ben bak 3 çocukla gelicem bende bilmiyorum.bişi olmaz inş yalnız hiç mi bi yere çıkmıycaz allah aşkına iki lafın belini kırcaz beya haydi görüşürüzz ssz ![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ne güzel bir buluşma olmuş keşke bende istanbulda olsaydımda tanışma fırsatımız olsaydı karanfilcim beyaz gömlekli senin oğluşun galiba doğrumu tahmin ettim acaba eğer oysa ne kadar büyümüş maşallah sizlere
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yazamadım. Önceki hafta işyerinde çok yoğundum, geçen hafta da çok hastaydım. Ancak toparlandım. Herkes iyidir umarım.
Eee ne zaman buluşalım gene?
Bu arada ben fotoğrafları eklemeye çalışıyorum da olmadı. Ben mi beceremedim yoksa işyerinden mi eklenmiyor çözemedim. Denemeye devam ediyorum. Hadi habersiz bırakmayın beni.
bu cumartesiye ne dersiniz??![]()
Bu cumartesi planlarım var maalesef. Malum anneler günü öncesi, anneannemize babaannemize güzellik düşüneceğiz. :))) Ama böyle dediğine göre sen de gelebileceksin bu sefer sanırım.:))
haklısın anneler günü.. bu sefer bende geleceğim evet tabi farklı bir sorun çıkmazsa, ama eşim engelini ortadan kaldırdım...
1 haziranda tekrar bursaya gidiyorum 1 hafta kadar oradayım... o zamana kadar ayarlayabilirsek çok güzel olur
Evet Meralcim, beyaz gömlekli benim oğlum. Büyüdüler yaa. Artık "bebeklerimiz" değil "çocuklarımız" var.
İstanbul'da olsaydın keşke gerçekten. Ama çok da uzak değilsin. Belki birgün atlar gemiye gelirsin, alırım ben seni iskeleden. Ne dersin? :)))
oyyy yerim ben o yakışıklı yaaa tamam o zaman madem iskeleden alıncam neden olmasın:)sana benziyo galiba oğluşun