Benim aklıma bir kaç mekan geldi. Haftaya Kids Corner uygun olmazsa burayı düşünebiliriz.
Oyun alanı olan restorantlar olabilir, sahilde Maltepede Ünlüer Gurme var mesela .Bir odası oyun alanı (minik kaydırak, küçük masa sandalye, boya kalemleri ) şeklinde düzenlenmiş. Bahçesinde de park var. Buraya bir iki defa yemek için gittim. Oyun odasının yanındaki masaya rezervasyon yaptırıp haftaya kahvaltı yapabiliriz. Hava güzel olursa kahvaltı sonrası bahçedeki parka çıkartırız çocukları. Güzel geçer diye düşünüyorum.
Aşağıda siteden aldığım tanıtım yazısı var.
Ne dersiniz? :)
İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KIR ORTAMI
Yoğun bir haftanın sonunda Pazar günleri 10:00 - 13:00 saatleri arasında 250 çeşit zengin açık büfe eşliğinde upuzun brunch konseptini Ünlüer Gurme Restoran'da sizlere sunuyoruz.
Kış ayları boyunca 2 katlı kapalı salonlarımız da ve özel camekanlı kış bahçesinde ki sıcacık ortamında bahçeye ve denize bakan masalarda keyifle gazetelerinizi okuyarak veya dostlarınızla sohbet ederek kahvaltınızı yapabiliyorsunuz.
Yaz aylarının bol güneşli günlerinde, bahçesinde ki yemyeşil mis kokulu meyve ağaçları, rengarenk çiçekleri, taş, saman ve at arabası kasaları gibi otantik unsurlarla süslenen bahçemizde tam 250 çeşit lezzetli tatlarla dolu açık büfemizden dilediğiniz gibi bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor.
Ayrıca tüm haftanın stresini üzerinizden atabilmeniz için çıplak ayaklarınızla çimenlerin üzerinde yürüyüş yapabileceğiniz bir alan yarattık sizler için, adını da "Stres Yolu" koyduk.
Geleceğimizin yıldızları çocuklarımızı da unutmadık, çeşitli oyuncakların, rengarenk balonların, salıncakların ve kaydırakların yer aldığı Çocuk Parkımız da ve kapalı Çocuk Odamız da onları neşeli bir palyaço ve çocuk gelişimi mezunu ablalarımız karşılamakta ve ilgilenmektedir.
Böylece sizde rahat bir şekilde lezzetli tatlarla dolu kahvaltınıza devam edebilirsiniz.
İYİ PAZARLAR !!!