• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

O zaman 19 mayıs için kimler geliyor buluşmaya. Bu sefer ne zaman buluşalım? Aslında 3 gibi filan iyi olur ama tam bebeklerin uyku saati. Huysuzluk olur gibi geliyor bana? Ne dersiniz? Gene akşama doğru buluşup başka daha rahat bir mekanda mı buluşsak? Ne yapsak?

Kızlar ne yapıyoruz, buluşuyor muyuz?
Dün dolmuşla Kid's Cerner'ın önünden geçtim. Tadilat vardı, başka mekan bulmamız gerekecek. Kimler katılıyor?

selam

aslında bana açıkhava kahvaltı uyardı ama havalar malesef serin biraz.. ben çocuklar için uygun ikea biliyorum sadece.. birde 15.00 de uyku saatleri çok huysuz olurlar benim kızı bırakınca 17.00 kadar uyuyor zaten.. uykucu biraz.. nasıl yapalım peki??

Bu haftasonu hava yağışlı görünüyor. Kids corner dısında mekan bulunabilirse ben katılacağım. Yada güzel bir havada haftaya yapalım derim yada kids corner tadilatını yada erenkoye taşınmasını bekleyelim

evet yağmurlu, çok uzak bir yer olunca trafik problemide oluyor yağmurda... yerçekimlikaranfil bugun girmedi sanırım sayfaya.. güneşli bir havaya bırakalım o zaman yada senin bildiğin bir yer var mı kids corner dışında

Benim aklıma bir kaç mekan geldi. Haftaya Kids Corner uygun olmazsa burayı düşünebiliriz.

Oyun alanı olan restorantlar olabilir, sahilde Maltepede Ünlüer Gurme var mesela .Bir odası oyun alanı (minik kaydırak, küçük masa sandalye, boya kalemleri ) şeklinde düzenlenmiş. Bahçesinde de park var. Buraya bir iki defa yemek için gittim. Oyun odasının yanındaki masaya rezervasyon yaptırıp haftaya kahvaltı yapabiliriz. Hava güzel olursa kahvaltı sonrası bahçedeki parka çıkartırız çocukları. Güzel geçer diye düşünüyorum.

Aşağıda siteden aldığım tanıtım yazısı var.
Ne dersiniz? :)

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KIR ORTAMI

Yoğun bir haftanın sonunda Pazar günleri 10:00 - 13:00 saatleri arasında 250 çeşit zengin açık büfe eşliğinde upuzun brunch konseptini Ünlüer Gurme Restoran'da sizlere sunuyoruz.

Kış ayları boyunca 2 katlı kapalı salonlarımız da ve özel camekanlı kış bahçesinde ki sıcacık ortamında bahçeye ve denize bakan masalarda keyifle gazetelerinizi okuyarak veya dostlarınızla sohbet ederek kahvaltınızı yapabiliyorsunuz.

Yaz aylarının bol güneşli günlerinde, bahçesinde ki yemyeşil mis kokulu meyve ağaçları, rengarenk çiçekleri, taş, saman ve at arabası kasaları gibi otantik unsurlarla süslenen bahçemizde tam 250 çeşit lezzetli tatlarla dolu açık büfemizden dilediğiniz gibi bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor.

Ayrıca tüm haftanın stresini üzerinizden atabilmeniz için çıplak ayaklarınızla çimenlerin üzerinde yürüyüş yapabileceğiniz bir alan yarattık sizler için, adını da "Stres Yolu" koyduk.

Geleceğimizin yıldızları çocuklarımızı da unutmadık, çeşitli oyuncakların, rengarenk balonların, salıncakların ve kaydırakların yer aldığı Çocuk Parkımız da ve kapalı Çocuk Odamız da onları neşeli bir palyaço ve çocuk gelişimi mezunu ablalarımız karşılamakta ve ilgilenmektedir.

Böylece sizde rahat bir şekilde lezzetli tatlarla dolu kahvaltınıza devam edebilirsiniz.

İYİ PAZARLAR !!!

Kızlar günaydın,
Cuma gün için çok özür dilerim. Öğleden sonra odamda tam 8 kişi misafir vardı. Cuam öğlene kadar sizden ses çıkmayınca da gelen olmayacak herhalde diye akşam da bakmadım maillerime. Gerçi hava da berbattı zaten. Bu hafta daha iyi bir havada buluşalım. Urascım, bahsettiğin restaurant uyar bana. Kahvaltı da çok güzel olur. Ama bu hafta kahvaltı derseniz pazar olmasını rica edeceğim. Oğlumu götürdüğüm oyun okulunun son haftası. Artık vedalaşılacak. Son hafta bulunmak isterim. Cumartesi akşam üzeri Maltepe sahilde istedğiniz yer olabilir ya da pazar sabah.
Bu hafta kaçırmayalım buluşmayı. Yaz geliyor. Tatiller başlayınca iyice zor toplanırız.

Arkadaslar ben umraniyedeyim ve oğlum 14 aylık ve 15 haftalıkta hamileyim Ümraniye'de yada yakın bı yerde yapılırsa gelmeyi cok isterim tada buralarda arkadaslar varsa görüşmeyi isterim artık yazda geldi cocuklar sıkılıyor evde.

Bu defa ben de çok geç yazmak zorunda kaldım. Bir türlü bulusamadik. Kids corner ne durumda bilen var mı. Erenkoye taşındı mı acaba. Yarın arayıp öğreneceğim. Sanırım gecen sefer ki gibi su saatte surda olalım demedik toplanamadik.

Bu defa ben de çok geç yazmak zorunda kaldım. Bir türlü bulusamadik. Kids corner ne durumda bilen var mı. Erenkoye taşındı mı acaba. Yarın arayıp öğreneceğim. Sanırım gecen sefer ki gibi su saatte surda olalım demedik toplanamadik.

Evet ya denk gelmedi. Bu hafta gün ve saati baştan yazalım. Ama bence artık Kid's Corner'dan başka seçeneklerimiz de çoğaldı. Bu sabah sahile indik, sahilde çimlerde bile yayılabiliriz. Herkes 1 çeşit meyve 1 çeşit yiyecek getirse mesela... Kilimleri de arabayla gelen biri alır, ben alabilirim. Elektiriklerini atar çocuklar.

Ben gelirim. Ama cocukları nasıl zaptedicez, biraz bu konuda endiseliyim kendi adıma. Bizimkini sahile götürdüğümüzde hiç yerinde durmuyor sürekli koşmak istiyor. Bıraksanız Kartal'dan Kadıköy'e gider yani. :) kendi basına takılır kosar durur oyun grubumuzu yalana dönüştürür diye korkuyorum. Maksat cocukların kaynaşması ya. Size bir merhaba dedikten sonra bizimkinin pesinde kaybolabilirim haberiniz olsun. Yarın deneyip görücez artık. Bir de o saatte mangalcilar tavan yapmıştır orada, rahat edebilir miyiz? Yada beltur tesisleri civarında mı olsak?

Ben gelirim. Ama cocukları nasıl zaptedicez, biraz bu konuda endiseliyim kendi adıma. Bizimkini sahile götürdüğümüzde hiç yerinde durmuyor sürekli koşmak istiyor. Bıraksanız Kartal'dan Kadıköy'e gider yani. :) kendi basına takılır kosar durur oyun grubumuzu yalana dönüştürür diye korkuyorum. Maksat cocukların kaynaşması ya. Size bir merhaba dedikten sonra bizimkinin pesinde kaybolabilirim haberiniz olsun. Yarın deneyip görücez artık. Bir de o saatte mangalcilar tavan yapmıştır orada, rahat edebilir miyiz? Yada beltur tesisleri civarında mı olsak?

Urascım sendne başka cevap yazan olmamış, ama bence biz buluşalım. İki kişi de olsak iyi vakit geçirebiliriz. Ben sabah kahvaltıdan sonra ararım seni sen de müsaitsen kararlaştırırız. Sevgiler.

merhaba 15 aylık oglum var anadolu yakasındayım oyun grubuna bızde katılmak ıstıyoruz:emir_bebek:

Merhaba mesaj sayım yetmediği için cevap veremedim ama görüşmeyi isterim çünkü cok yakın oturuyoruz

Merhabalar, çok sevindim bize katılmak istemenize. Tabi buluşma ayarlamak kolay iş olmuyor, denk gelemiyoruz, uygun günlerimizi denk getiremiyoruz. Ama mutlaka bir uygun tarih ayarlarız diye düşünüyorum. Bu haftadan itibaren birkaç hafta şehirdışında olacağım haftasonları ama bir şekilde denk getirmek için de uğraşalım. Mesela 16 haziranda ben uygunum. Uygun olanlar elini kaldırsın. :)))))

Son düzenleme:
Merhabalar, çok sevindim bize katılmak istemenize. Tabi buluşma ayarlamak kolay iş olmuyor, denk gelemiyoruz, uygun günlerimizi denk getiremiyoruz. Ama mutlaka bir uygun tarih ayarlarız diye düşünüyorum. Bu haftadan itibaren birkaç hafta şehirdışında olacağım haftasonları ama bir şekilde denk getirmek için de uğraşalım. Mesela 16 haziranda ben uygunum. Uygun olanlar elini kaldırsın. :)))))

Uygun benim icinde ama buluşma nerde olacak iste bu yüzden herkez gelmiyor bence kimine göre uzak oluyor

Uygun benim icinde ama buluşma nerde olacak iste bu yüzden herkez gelmiyor bence kimine göre uzak oluyor

Buluşma yeri benim için sorun değil. Zaten bugüne kadar çok farklı mekanlar da teklif ettim. Caddebostan sahil olabilir, Maltepe sahil olabilir, Maltepe sahildeki lokantalar olabilir, Uraz bir restaurant önermişti orası olabilir, Fenerbahçe olabilir... Bunları sayıyorum çünkü bildiklerim bunlar. Ama bana deseniz ki, Ümraniye'de şurası çok uygun çocuklar için, oraya da geliriz. :))) Önemli olan kaynaşmak, ilerde birbirimizi iyice tanıyınca evlerde de buluşuruz.

Back