• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

Benim oğlum 18 aylık, biz buluşana kadar 19 aylık olur. :))
Sedefurkan'ın bebeği 17 aylık. (Sanırım kızdı, emin olamadım.)
Bir de iyivakit isimli bir arkadaş katılabileceğini yazmıştı ama onun bebeğinin yaşını bilmiyorum.
Ama ben konuyu 18-24 ay diye açtığım için bu civardadır yine sanırım.

benim kızımda sagolsun hep büyüklerle oynmayı seviyor.komsumun 20 aylık oglu var hiç oynamıyor onunla.ondan dolayı sordum keske 2 yas yada ustu bırıleri gelseydı kızım ıcın cok ıyı olurdu ama maalsef kucukler hepsii:31:

E doğaldır, çocuklar kendinler büyükleri tercih eder. Valla işte bakalım yeni katılımlar olursa ve diğer iki arkadaş da gelmeye karar verirse en az 5 kişi ile organizasyonu yapacağım ben. Siz de düşünür karar verirsiniz, uygun olduğunu düşünürseniz bekleriz.

özelden mesaj atrsan sevinirim ben gönderemiyomuşum henüz:(

MErhaba, hoışgeldiniz aramıza.
Sanırım mesaj sayınız 100 olmadığı için mesaj atamadınız.
Şimdi o zaman herkes katılmak isterse neredeyse 4-5 kişi olmuş oluyoruz. Ben önümüzdeki haftalar için bir organizasyon yapmaya çalışayım. Haftasonu biraz yoğunluğum var. Pazartesi bu konuyla ilgilenir salı gelişmeleri bildiririm. Lütfen herkes bir mekan tercihi varsa, gelip gelmemek ile ilgili son tercihi ne ise veya belirtmek istediği başka bir konu varsa bana buradan haber versin.
Şimdi, yercekimlikaranfil, SYMLAN, sedefurkan, ceren2012, iyivakit ve yas84 olmak üzere altı kişiyiz. Ben martın 11 veya 12si için toplanmayı öneriyorum. Bu sürede burada sohbet eder birbirimizi daha iyi tanırız. Belki başka arkadaşlar da katılmış olur aramıza. Ne dersiniz?

Son düzenleme:

MErhaba, hoışgeldiniz aramıza.
Sanırım mesaj sayınız 100 olmadığı için mesaj atamadınız.
Şimdi o zaman herkes katılmak isterse neredeyse 4-5 kişi olmuş oluyoruz. Ben önümüzdeki haftalar için bir organizasyon yapmaya çalışayım. Haftasonu biraz yoğunluğum var. Pazartesi bu konuyla ilgilenir salı gelişmeleri bildiririm. Lütfen herkes bir mekan tercihi varsa, gelip gelmemek ile ilgili son tercihi ne ise veya belirtmek istediği başka bir konu varsa bana buradan haber versin.
Şimdi, yercekimlikaranfil, SYMLAN, sedefurkan, ceren2012, iyivakit ve yas84 olmak üzere altı kişiyiz. Ben martın 11 veya 12si için toplanmayı öneriyorum. Bu sürede burada sohbet eder birbirimizi daha iyi tanırız. Belki başka arkadaşlar da katılmış olur aramıza. Ne dersiniz?

MERHABA ,

ben de çok sevinirim tabi ki ,seve seve de katılırım ...
yer konusunda benim aklıma gelen İstinye Park oyun alanı var çocuklar için eğlenebilirler diye düşünüyorum orada...

evet havalar daha serin arkadaşım bebişlerimiz üşümesin kapalı mekanlar tercihimiz olsun.ben ümraniyedeyim üsküdar ve civarı benim içinde uygun.karşıdanda arkadalar gellicekse orası uygun gibi mart bana uyar allhtan bir mani çımassa bende ualşımdan yana sıkıntım yok arabam var.fakat üsküdar göztepe gibi civar yerleri tercih edlim çünki pek bilmiyorum istanbulu..

cnm msj ını aldım fakat martın 11 ve 12 sinde 3 te işten çıkıyorum. evde olmam 4 ü bulur ne zaman çocuğu hazırlayıp çıkabilirim bilmiyorum. vardiyalı çalıştığım için her zaman bana uymuyor. nasıl yapıcaz bilmiyorum ama gelmeyide inan çok istiyorum aranıza katılmayı. en önemliside yavrum için.inş banada uyan bir gün görüşürüz

merhabalar,

benimde 20 aylık bir kızım var ve oyun grubuna bizde katılmak istiyoruz

yalnız anadolu yakasına yeni taşındık çekmeköydeyim, nereyi sorsam kimse bilmiyor :(

toplanılacak yer çok bilindik bir yer olursa çok sevinirim çünkü tarifle geleceğim

Böyle kopuk kopuk oluyor. Ben o zaman bir tarih belirleyeyim. Bu hafta sonu sedefurkan'ın işi varmış. Bir sonraki haftayı seçelim. Pazar günü çıkmak istenmeyebilir. 17 Mart için katılanlar kimler? Bir liste yapalım. 4-5 kişi olurska ilk buluşmamızı gerçekleştirelim. Yer olarak da Ben Göztepe'de Kid's Corner adındaki bebek cafesini düşündüm. Ama başka önerilere de açığım.

Yas84'cüm günaydın, ben diyorum ki ilk buluşmamız rahat bir ortamda olsun. Göztepe'de Kid's Corner diye bir yer var. Ama fiyatlarını filan bilmiyorum. İlk sefer için rahat rahat konuşup kaynaşmamız için uygun olacağından fiyatları yüksekse bile gözardı edilebilir. Çocuklar için oyun alanı olanağı olması da artı. 4-5 kişilik bir grupla böyle bir yerde rahat ederiz. Ama sadece 2-3 kişi olabileceksek herhangi bir cafede de çocuklarımızı yanımıza oturtup sohbet edebiliriz. Sana sitesinin linkini de veriyorum. İncelersin, umarım sen de seversin. Gerçi daha önce ben de gitmedim hiç. Adres filan hepsi orada var zaten. Birbirimizi tanıdıktan sonra evlerde de toplanabiliriz ama ilk sefer için herkes bu şekilde daha rahat hissedecektir.

MYKIDS CORNER - PLAY -CAFE

Evet kızlar, yok mu başka gelen. 17 Mart Kid's Corner'da

Back