- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
O zaman Yas84, Miniminibon, Uras ve ben Yercekimlikaranfil için 4 büyük, 6 da çocuk olarak yer ayırtayım ben. Yas'dan başka birden fazla bebeği olna var mı? Ona göre belirtirim yer ayırtırken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok kolay yerde. Minibüs Caddesi üzerinde, Kadıköy yönüne giderken solda, Maltepe yönüne giderken sağda kalıyor. Göztepe'de tam köşede.
peki çekmeköyden gelirken sağda mı solda mı :)) inanın hiçbir fikrim yok ama bulurum... azmin elinden hiçbir şey kaçmaz derler... bu arada benim kızım çok meraklı ve karıştırıcı pek durduğu yerde durmaz beni rezil eder mi acaba diye düşünüyorum... yani görünce şoka girmeyin bu ne biçim çocuk demeyin ama bir şekilde enerjisini böyle ortamlara girerek almam gerekiyor.. herneyse ben uyarımı yaptım ))
Adres ve tarif tamamdır, teşekkürler. Rezervasyona gerek yok sanırım, bir de birbirimizi nasıl bulucaz. :)
Şimdi ayrıntılı bilgi aldım. Büyükler için cafe hizmeti var, o sırada çocuklar da anne babaların görebileceği bir oyun alanında eğitmenler eşliğinde oynuyor. Oyun alanı kullanımı dediğim gibi saat sınırı olmaksızın 5 TL.
Bir de cumartesi saat 17-19 arasında 5 çayı menüsü varmış. Sınırsız çay ve açık büfe. Yetişkinler için 15 TL, çocuklar için oyun alanı dahil 10 TL imiş. Bence gayet uygun fiyatlar. Tabi herkesin kesesi farklıdır, yanlış anlaşılmak istemem. Bana makul geldi.
Üstteki mesajları görmeden yazmışım, rezervasyona gerek varmış.:)
Evet, konumuz bugün güncel ve hareketli.
Tüm oyun grubu arayan anneleri Cumartesi bekliyoruz.
Fazla hareketli enerjisi çok olan yaramaz bebekler, çok sakin olup içine kapanıp hiç konuşmayan bebekler, böyle ortamlara girmemiş yalnız bebekler (biz :) ) , arkadaşları sayesinde konuşmasını ilerletmek isteyen bebekler hepinizi bekliyoruz.
haritadan inceledim sanırım kolay bulurum benim için uygun yani... o zaman cuma öğleden sonra tekrar yazışırız bir problem çıkarsa haberleşiriz..
arkadaşlar süpersiniz bende gelicem bakalım da bulabilirmiyim yeri tedirginim telefon açıp adres tarifi alıcam bakalım ben ümraniyeden gelicem bu arada burdan gelen varsa yerini biliyosa kafenin birliktede gidebiliriz arkadaşlar. yada sora sora buluruz.:26: :18:
kızlar ben gelemiyorum eşim problem çıkartıyor çok sinirliyim şuan, kaç haftadır bu konudan bahsediyordum bişe demiyordu ama dün akşam bilmediğin yere nasıl gideceksin başına yolda bişe gelse çocukla ne yapacaksın diyor... çok özür dilerim hepinizden çok istemiştim gelmeyi...
akşam olsun konuşacağım onunla