• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

meraba yerçekimlikaranfil siteye göz attım sen bu konuda deneyimlisin güzel bir yere benziyo.olabilir telefonla adres bilgisi alıp gelebilirim.özelden atamıyorum ama hemen mesajımı 100 ze tamalayıp seninle birebir iletişm kurucam öpüldün:)

meraba yerçekimlikaranfil siteye göz attım sen bu konuda deneyimlisin güzel bir yere benziyo.olabilir telefonla adres bilgisi alıp gelebilirim.özelden atamıyorum ama hemen mesajımı 100 ze tamalayıp seninle birebir iletişm kurucam öpüldün:)

Canım şu anda sadece sen ve ben varız kesin olarak gelebilecek olan. Bir de özleden Zonox diye bir arkadaş ulaşmıştı bana, bebeği 10 aylıkmış. Sonrasında ondan da bir haber çıkmadı. İki kişi ile buluşulur dersen ben hazırım, gelirim. Ama az olur iki kişi dersen erteleriz de bize katılacak arkadaşlar bulana kadar. Sonuçta oyun grubu olacak bu, biraz kalabalık olmasında fayda var.

ben de katılabilirim, örn kızımın devam ettiği çocuk kulübünü buluşma yeri olarak saptayabiliriz ilk olarak...Anadolu yakasında Üsküdar da Muzipo ...Bağlarbaşı nda... hem biz tanışırız hem de çocuklar uygun bir mekanda olur çağımızın en büyük sorunu bu bence çocuklar arkadaşsız büyüyor

ben de katılabilirim, örn kızımın devam ettiği çocuk kulübünü buluşma yeri olarak saptayabiliriz ilk olarak...Anadolu yakasında Üsküdar da Muzipo ...Bağlarbaşı nda... hem biz tanışırız hem de çocuklar uygun bir mekanda olur çağımızın en büyük sorunu bu bence çocuklar arkadaşsız büyüyor

Tabi olabilir. Biraz inceledim internet sitesini. Yalnız banadevamlılık isteyen bir yer izlenimi verdi. Böyle bir öğlen gidip çay kahve içebileceğimiz bir yer mi ki? Sanki daha çok kreşle spor salonu karışımı bir yer gibi.
Kızının ne kadarlık bu arada?

Şimdi o zaman bir liste yapalım gene. umaırm bu sefer başarabiliriz. :))
Ben yani yercekimlikaranfil
yas84
scrk
asya_deniz
minibonbon
Minibonbon ve Asya_dedin bana özel mesajla ulaştılar.
Herkes için uygun tarih ne zaman olur acaba?
Bu haftasonu geldi çattı, haftaya cumartesi desek? 31 Mart yani...

merhabalar

kızımla aranıza katılmayı çok istiyoruz ama 30 mart - 17 nisan arası şehir dışında olacağız.

siz isterseniz görüşün ben sonradan aranıza katılayım diyorum ama ilk görüşmede de bulunmak istiyorum..
nasıl bir yol bulabiliriz.. şehir dışına çıkmamız çok gerekli sağlık için çünkü...

merhabalar

kızımla aranıza katılmayı çok istiyoruz ama 30 mart - 17 nisan arası şehir dışında olacağız.

siz isterseniz görüşün ben sonradan aranıza katılayım diyorum ama ilk görüşmede de bulunmak istiyorum..
nasıl bir yol bulabiliriz.. şehir dışına çıkmamız çok gerekli sağlık için çünkü...

Hay Allah ya,
E 2 hafta daha mı ertelesek acaba? diğer arkadaşların fikirleri neler? Herkes müsait olduğu zamanı yazarsa ortak bir noktada buluşuruz.

kıds corner a ben gittim oyun alanı kullanımı 5 tl (saat sınırlaması yok) çok güzel bir yer..ben buluşmayı kaçırdım sanırım.kartal maltepe pendik uğur mumcu civarında oturan varsa görüşmek isterim

Merhaba sartlar uyarsa bende katilmak isterim.umraniyede oturuyorum

Tabi ki bekleriz. Umarım ilk görüşmeyi başarabiliriz. Sonrası gelir zaten.

oo baya olmuşuz arkadaşlar ben müsayitim görüşürz tarih kesinleştirelim bulışalım gari?

Evet yaaa. Kalabalık olduk artık, hadi görüşelim.

kartala yakın oturanlar varsa oyun grubu kurabilirz bebegım 1,5 yasında

kıds corner a ben gittim oyun alanı kullanımı 5 tl (saat sınırlaması yok) çok güzel bir yer..ben buluşmayı kaçırdım sanırım.kartal maltepe pendik uğur mumcu civarında oturan varsa görüşmek isterim

Yok yok kaçırdığın birşey yok. Biz daha toplaşamadık. :)))

O zaman ben diyorum ki bu cumartesi, yani 31 mart günü saat 10'da kahvaltı veya saat 16'da akşam çayı için Kid's Corner'da buluşuyoruz.
Kimler geliyor?
Kesin olsun diye süre de koyalım. Cuma sabah 11'e kadar herkes haber versin bana. Ben de arayıp gerekiyorsa yer ayırtayım.
Katılanlar:
1. Yercekimlikaranfil
2.

arkadasım cumartesi 16.00 bana uyar buluşalım artık kesin gelebileceklerle masajlaşalım kopukluk olmasın. yer konusunda sana güveniyorum zaten.sabah 10.00 da ben kalkıp gelemem canım ona göre ayarlıyalım.özelden mesaj atıyoum artık:)görüşürüz.:9:

arkadasım cumartesi 16.00 bana uyar buluşalım artık kesin gelebileceklerle masajlaşalım kopukluk olmasın. yer konusunda sana güveniyorum zaten.sabah 10.00 da ben kalkıp gelemem canım ona göre ayarlıyalım.özelden mesaj atıyoum artık:)görüşürüz.:9:

Tamamdır. Harika.
Listeye devam:
1. yercekimlikaranfil
2.yas84
3.
Benim için de 16 daha uygun. Sabahtan oyun okuluna götürüyorum oğlumu. Okulu ekmemiş oluruz. Ara bir saat söylemedim çocukların öğlen uykusu saati diye.
Yaşasın ya çok heyecanlandım, sonunda buluşacağız. :)))

Back