Istanbul///34

niye cikmiyon kizz bir suru arkadasim varda oralarda ondan sordum grandhausa yakinlar hjepsi zumrtu evelerdede vardi sanirim hatirlamiyorum simdi

geme işimi alış verişi orda hallediyorum yani bugun grand'ta kumpir yemeğe götürcem görümcelerimi

benneyaptımki üsmek istemedim seni yaf du şimdi öle takılcaz dedik ama eşim beni çalıştırıo ya bakarsın gidmeyiz. :teytey:

İstanbul da bir güzel İstanbul kadar güzel...İzmirin denizi kız kızı deniz kokar ama benim için de Antep bir başkadır..En güzeli Türkiyedir..Türkiye aşığıyım her bir karış toprağı ayrı güzeldir

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

merhabalar hanımlar bende doğma büyüme istanbulluyum ve istanbula aşık bir insanım zeytinburnu veliefendi benim meyadane geldiğim yer ama hemn hemn karış karış her yerini bilirim.Fatih çarşanbadanda gelin olarak sakaryaya geldim,İstanbulumu çook özlüyorum 7 Yıldır ayrıyım buranın sessizliğine alıştığım için istanbula gittikçe iyice bana kalabalıklaşmış curcuna olmuş gibi geliyor, ama o boğazı yokmu insana yetipte artıyor insana huzur veriyor.Daha yazılacak istanbul hakkında okadar çok şey varki herhalde satırlar yetmez :1hug:

Demek öyle İstanbulu özlüyorsun...:1shok:

Tamam ozaman git bir daha İstanbullularla konuş.Sakarya 54'e gelme tamammı
klava:klava:

aaaaaaaaaaaa aşk olsun güzelim olurmu öyle şey sizin yeriniz başka ama insan doğup büyüdüğü yerlerdende vaz geçemiyor iştesenağlama

istanbul gibi şehir var mı arkadaşlar ya aşığıyım kalabalığını gürültüsünü bile seviyorum iyi ki burda doğmuşum iyiki burda büyümüşüm I love istanbulllll

ah be güzelim bende aynı senin duygularını yaşıyordum ist. dışına asla gitmem evlenmem diyordum büyük konuşmuşum demekki bir rüzgar öyle aldı götürdüki beni kopardı istanbulumdan malesef:çok üzgünüm:

huuu ...... İstanbullu arkadaşlarım hemşerilerim nerelerdesiniz?
1 martta qüselin buluşması olacak kadıköyde herkes gelsin tanışalım.......

günaydın İstanbullular, kimse İstanbulluluğu kabul etmiyormu acaba , nereli olursanız olun İstanbulda yaşıyorsanız , bu şehrin kokusunu aldıysanız , güzelliklerinin farkına vardıysanız İstanbullu sayılırsınız.....

Merhaba,Arkadaşlar yarın basın toplantısı için Kadınlar Kulübü Üyeleri olarak 14:30 da Feshane'de olmalıymışsınız.Bizler Ankara'lı kk üyeleri yarın Başkent Öğretmen evinde toplanıyoruz,Sizleri tam kadro olarak orda görmek istiyoruz.Bizlerin kalabalık ve dayanışma içinde olduğumuzun resmini yarın sizler göstereceksiniz...Hadi arkadaşlar YARIN 14:30 DA BASIN TOPLANTISI İÇİN BULUŞALIM...

BİZ YARIN SİZİNLE 14:30 DA BASIN TOPLANTISINDAYIZ.SEVGİLERİMİZLE İYİ GECELER...KALBİMİZ SİZİNLE...:enbuyukkk
:

Son düzenleme:
bende doğduğumdan beri istanbuldayım ve çok mutluyum.istanbul gibisi varmı ya?kimse istanbula kötü demesin.beğenmeyen gitsin kötülemeye gerek yok.ne kadar memleketimede gitsem,hemen dönmek istiyorum istanbula.bura başka bişey ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…