Istanbul///34

İstanbullular nerdesiniz, 5 nisan buluşmasına Eminönüne bekliyoruz hepinizi......
5 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00 TE EMİNÖNÜNDE TRAMVAY DURAĞININ KARŞISINDA YEMEK ODASI RESTORANDA ( SARAY MUHALLEBİCİSİ )N DE

:1no2:ben samsnda dogdum ama sıtanbulda buyudum ıstanbul gıbısı yok asığım ,,aah aahh çok ozledım sımdı mardındeyım

bende istanbul'da doğdum büyüdüm.başka bir şehirde yaşamayı düşünemiyorum bile tam bir istanbul aşığıyım.

İstanbul'da doğup büyüdüm ama Erzurum'luyum! Tam bi İstanbul aşığıyım.Hele istanbul'a yağmur yağdığında deli oluyorum.

Dünyanın 9.harikası İSTANBUL'um!:)

merhaba arkadaşlar bende istanbul doğumluyum sadece doğum yerim değil yaklaşık 6 kuşak istanbula dayanıyor geçmişimiz..balkan harbinde bulgaristandan kaçan istanbula yerleşen türklerdeniz.ve istanbulu severim.ama görsel güzelliklerin dışında yatan ayrı bi istanbul da var.geçim zor yaşam zor..iatanbulda hayat zor...ben ailemi ziyarete geldikçe doyup giderim isdtanbul dan ömrü 1 haftadır benim için..daha fazla kaldığımda istanbul üstüme gelir sanki...sessizliği sakinliği huzuru bana veremedi memleketim...

taşı toprağı alçtın diye boşa dememişlerr başka bir şehirde yaşamayı hayal bile edemem..istanblda doğdumm ve büyüdümm ..şu anda avcılarda otruyorum burasıda farklı bir güzellik...
BAŞKA İSTANBULLL YOKKKKK !!

ben gıresun dogumluyum ama ist şişlide ouruyorum iştanbulu cok sevıyorum baska istanbul yok şişlide oturan yokmu aranızdaaaaaaaaaaaaaaa hepınıze ıyı geceler

benimde memleketim düzce 37 yıl önçe'si gözlerimi istanbul'da nişantaşı amerikan hastanesinde açmışım :roflol:
94 yılına kadar çocukluğum şişli hürriyet mahallesinde geçti acısı ve tatlısıyla
istanbulun hemen hemen her köşesini gezmişimdir
94 yılında çok sevdiğim düzceme taşındık 3 sene sonrada kısmetim çıkıp istanbula gelin geldim ve kağıthanede oturuyorum ve ben istanbulu çok seviyorum güzelliği beni büyülüyor hihoyyyt
tabi ilk aşkım memleket olarak düzce'm ikinçi aşkım'sa istanbul bu iki il'e aşığım ben
çocuklarıma bu güzel istanbul'umuzu tanıtmak için dolaştırırım yanihihoyyyt
iyiki istanbul'luyum keşke kağıthanede değilde çocukluğumu yaşadığım çağlayan veya
hürriyet yada şişlide otursaydım benneyaptımki

:a015: ben istanbulu hiiççç görmedimmmm senağlamasenağlama Çok üzgünüm çoook.
gidersem birgün zaten mum yakacam.ne şanslısınız

X