Istanbul///34

selam arkadaslar ela,cim merhaba nasilsin canim yanlis anlama cevap verirken isim belirtip yada alinti yaparsan kime cevap verdigin daha iyi anlasilir nacizame fikrim ben karistiriyorumda benden baska findikzadeli varmi bilmiyorum burda oyuzden canima.s.

slm arkadaşlar,alen rize kökenliyim ama ailece istanbul doğumluyuz,
ben,annem ,babam istanbul doğumlu,dedem çocukken gelmiş,

BENDE İSTANBUL DOĞUMLUYUM...
Ve gerçekten şanslı olduğuma inanıyorum...
BENde İstanbulu çok seviyorum...

Selam kızlar , Ben öz İstanbulluyum.Soyumuz oğuz türklerinden gelip yerleşmiş.14.yüzyıl başlarında İstanbula.. Yerli istanbulluyuz....Eski İstanbul yok dedikleri gibi ama taşına toprağına hiçbir yeri değişmem..a.s

Belki burda hemşehrimi bulabilirim diye düşündüm..

Cevaplarınızı bekliyorum kızlar? a.s.:1hug:

ay canim pendik yazisini gorunce hemen atladim.bende pendikte oturuyordum.senin gibi bende gurbetciyim.senin gibi okadar ozledimki pendigimi.ben yeni okudum.sen 4 ay once yazmissin ama.umarim gorursun....:teytey:

bende aranıza yeni katıldım
bende has istanbullulardanım annem babam hepsi istanbullular osmanbeyde dogdum buyudum şimdi cengelköyde oyuruyorum ve istanbullu oldugum icin kendimi cok sanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum.................

bende kesinlikle istanbul hastasiyim ve orda dogdum ama 5 yasimdan beri almanyada yasiyorum ama oralari cok seviyorum ve cok özlüyorum orasi adeta bu dünyanin ceneti ama yakinda dönücam istanbula. bence orda yasayanlar kiymetini bilsinler

selam yerimseniben 10 gun once ist doyamadan dondum 4 gun kalabildim sadece.:1hug: aranizda findikzadeli olan varmi?

hoşgeldin deyinceye kadar dönmüşsün. ogüzel resmi kayıtlarıma aldım biliyormusun. şuan hangi şehirdeysen istanbulun tüm sevgisiyle sani beklediğini bil. ben altı sena didmde yaşadım 2 sene önce kavuştuk istanbula ve de oğlumuza . yazışırız inşallah sevgiler.a.s.

sagol canim maglesefki turkiye sinirlari icersinde yasamiyorum oyuzden ist daha cok ozluyorum havasini kokusunu herseyini (romanya,da yasiyorum ) ama kismetse ocak sonu gibi oradayim yine bu sefer uzun kalicam kovusmana sevindim darisi bana olsun hayirlisiyla ist cekiliecek sergilenecek cok guzel yerleri var sen cek buraya ekle ne kadar sansli oldugumuzu baktikca anlayalim ben herzaman burdayim romanya formunada beklerim romanyanin resimlerini cektim bende ekledim beklerim:1hug:

merhabalar bende ıstanbulluyum dogma buyume ıst.butun şehırlerın damarı bence metro hayat denınce ıst.gelır ..ıtıraf edeıyım elımde olsa başka bı şehıre kacardım..beı ıst.baglayan ailem ve sahıllerı martıları vapurları...bıde sıcak sevımlı kahvelerı..

Selam arkadaşlar...İstanbullu değilim ama istanbulda 4. yılım...Zorlukları ve güzellikleri birarada yaşadığınız olağanüstü bir şehir istanbul...Burda oturuyor olmaktan oldukça memnunum.....

a.s. meraba ist.güzelliğine katılmaktan ötee maltepenin güzelliğinin ve sakinliğinin başka tadı varr değilmi maltepeli olduğunu bilmek çok hoş ben maltepe delisiyim kendimi orda rahat hissettiğim kadar başka yer bilmem

:icecream:
neresinden kizz maltepenin hee söyle bakmm:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…