Istanbul///34

benim canım şehrim...

doğma,büyüme yaşadığım güzelliğim...

selam arkadaşlar istanbula iş dolayısıyla taşındık bağcılardayım ama taşınacağım istanbulu çok iyi bilmiyorum avrupa yakasında rahat sakin uygun bir semt önerir misiniz tabi kiralar uçuk olmamalı iş yerim sirkecide tek taşıtla gidebileceğim bir yer önerir misiniz
çok şey mi istedim ne:)

İş yerin Sirkeci'deyse tramway hattı üzerindeki bir semtte oturmanı tavsiye ederim. Zeytinburnu, Haseki, Fındıkzade. amaaaaaa Kadıköyü tek geçerim. Hem de bir vapurla geçersin sirkeciye.

Ben Kastamonuluyum ama doğum yerim BEYKOZ. 8 yaşından sonra FATİH KARAGÜMRÜK'te babamın çocukluğunu geçirdiği evde büyüdüm,onun okuduğu okulda ben de okudum. Şimdi de evliyim, gelin geldiğim yerse SULTANGAZİ CEBECİ. Ben Fatih'ten buraya gelince anladım ki İstanbul bambaşka... Ki düşünemiyorum şehir dışına çıksam nasıl olurdum (( En azından yarım saatlik uzaklıktayım Fatih'imden. Ya daha uzak kalırsam heralde yaşayamam ((

Son düzenleme:
herkese merhaba
ben kpss tercih yapıcam da büyük ihtimallede bütün tercihlerim istanbul olacak ama iyi bilmiyorum oraları
rica etsem yardımcı olabilirmisiniz?

Selammm.. Bende İstanbul Maltepe doğumluyummm :) İstanbullu olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…