Istanbul///34

merhaba,bende doğma büyüme istanbulluyum ve tam biristanbul tutkunuyum..istanbulda evlendim..eşim samsunlu,iki yıl önce samsuna taşındık...ilk başlarda zorlandım ama şimdi burayıda seviyorum..eşim istanbula dönüyoruz dese DÖNERİİİMMMM.....

bende istanbulda doğup büyüyen o şanslı insanlardan biriyim. başka hiç bi yerde yaşamk istemezdim. eeeyyy metro kent seni seviyorum...:1hug:

bende istanbul tugayyolu doğumluyum.evlilik sebebiyle bursada oturuyorum.bir ayağım hala istanbul da çünkü ailem hala orda.kokusunu,denizi hiç unutamıyorum ilk başlarda çok zorlandım ama biraz daha alıştım buraya.

ben de maltepe tugayyolunda doğdum.sonra kartala taşındık.pendik te iyi bildiğim bir yer.

bende doğme büyüme istanbulluyum,babam antalyada doğmuş ama oda burda büyümüş,istanbulumu hiç bir yere değişmem,gençkızlığım küçük yalıda geçti,ama şimdi eşim nedeniyle esenlerdeyim,kim ne derse desin anadolu yakası bambaşkadır istanbulun

biliyorum biz kartal ın değişik yerlerinde oturduk.topselvi,çavuşoğlu şimdi ailem soğanlık ta ben bursada oturuyorum.

arkadaşlar ben de Topselvi de oturdum çok güzel günlerdi..sene 1990.. sonra birkaç kez gittik hala tanıdık hatta arkadaşlarım var ...

arkadaslar bakındım bakındım ama ıst.bulamadım nerelerdesınız trafıkmı yogun yoksa yıne..........

kıs dıdem tekmı kaldın ortakoylu sızın orda bır kumpır yedım dadı damamda kaldı geleyımde ısmarla dıcem ama gulum edırnedesın galıba bende esımın ısı nedenıyle edırnedeyım bahcelı evlerde oturuyorum gulum edırnede ıs ıcınmı bulunuyorsun bekarsın es durumundan olamaz neyse optum ortakoylum kumpırıde unutma bak soz verdın sayıyorum klava: hele bır ısmarlama edırneden kovalarım senı teeeeeeeeeeeeeeeeee ortakoye kadar

*İSTANBULU ÇOK SEVDİGİNİZİ OKUDUM.BENDE İSTANBULLUYUM İNANIN ÇOK SEVMEME RAĞMEN ARTIK SESSİZ SAKİN BİR YER ARIYORUM ÇOK KALABALIK OLDU HELE TRAFİKHİÇ ÇEKİLMİYOR.a.s.

:SIZE="5"]Bana Yazin Buluşalim Ortaköyde Kumpir Yiyelim Sohbet Edelim Boğaza Karşi Bekliyorumm Mutlakaa :içelim::enbuyukkk:[/SIZE][/SIZE]

Canım yazını şimdi okudum.Fındıkzade de olsa aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben anadolu yakasındayım,sizin orası daha da yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…