- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
Dr un kim. Benim Dr um dışarıdan geliyor. Hic hastaneyi de gormedim
Bende ilk kez bu hafta sefaköy medipol'e gidicem, memnun kaldınız mı, kime gidiyorsunuz?
Can'ım ben gop ta oturuyorum hayırdırKızlar varmı aranızda gaziosmanpasada oturan
Ben gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum doğum fiyatlar Dr göre Değişiyor SGK lı normal doğum 1800 2400 sezeryan 2650 4000 lira arası Değişiyor Dr göre benim sezeryan 3200 dediler benim doğumuma plesantam önde ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için Hematoloji Dr giricem ek Ücret istemiyorlar ayrıca oda süslemesi kuaförü şerbeti bebek hastane çıkışı oda Ücreti herşey dahil artı bir arkadaşım yeni doğum yaptı pazarlıkla 3200 den 2300 e düşmüşler medipolü araştırdım ortada Dr göre fiyatlar1000 lira 4000 lira arası Değişiyor önemli olan anne ve bebek yoğun Bakım olması artı bütün hastanelerde ayrı oda ücreti yazıyor iki günden sonra bu şekilde başınıza birşey gelirse doğumdan sonra anne yada Bebeğin yoğun bakıma alınması gerekirse ek bir ücret ödenmemesi gerektiği yasak olduğu itiraz etmemiz gerekiyor nette bu durumu araştırın herşeyi özelde olsa devlet karşılıyor
Bayanlar hepinize merhaba,
Ben maslak acıbademdeyim. Ikiz gebeligim var. Epidural sezaryen olacagim kismetse.(2gun kalacagim hastanede)
Prof dr muayene fark ucreti 187 tl oduyorum.
Dogum fiyatini da sordum,
Ikiz+ epidural sezeryan+prof dr olursa 11.000 TL dediler.
Hastaneden, Dr umdan cok memnum lakin evim atasehirde;(
Dogum yaklastikca,kontroller arttikca hastaneye gidip gelmem zorlasir diye artik yeni bir hastane arayisi icindeyim. Ayrica dusundugumde dogum icin fiyat da cok pahali! Gerci, epdrl sez+ikiz + normal uzman dr olursa 7.000 tl oluyormus. Uzman dr a da ben guvenemiyorum acikcasi. Ilk gebeligim bu. Kuvoz ,yenidogan acil servisi de onemli benim icin. Erken dogum vs olursa diye.
Size sorum şu,
Istanbul anadolu yakası dudulluda oturuyorum.
atasehir_camlica_kozyatagi_kosuyolu_dudullu tarafinda onerebileceginiz,bildiginiz , temiz_hijyenik_ maslak acibademe yakin konseptte olan ozel hastane oneriniz var mi? Fiyat bilginiz falan?
Medipol, medical park,hisar hastanesi?, atasehir sifa hastanesi?, yeditepe hastanesi? Olabilir...
Ozel sigortam var. Max. 7000 tl civari dusunuyorum.
Hastane konusunda fikir verirseniz sevinirim.
Cok tesekkurler..
Muayene ücretleri ve doğum fiyatları nedir canım bu hastanede?bende bi kez rapor almak için gitmiştim o hastaneye ama A sınıfı bir hastane mi bilmiyorum.Esenyurtta özel esencan hastanesi var okadar dikkatli temiz güzel bir şekilde muayeneler sürüyor kesinlikle orayı tavsiye ediyorum fiyatlarda çok uygun
Canım benim bi arkadaşım o hastanede doğum yaptı Nagihan hanım da, çok memnun kaldı merak ediyorum bende.Yol üstündeki büyük medipol hastanesi dimi bu ? Nagehan hanım çok küçük geldi bana yaş olarak yani, Ayfer hanım nasıl hiç bayan doktor düşünemiyorum ama fiyatları da uygun hastanenin bi denesim mi acaba?VALLA ben cok fazla arastırdım en sonunda MEDİPOL de karar kıldım.Medipole gidiyorum 55 lıra muayene farkı oduyorum AYFER ÖZBEK doktorum tatlişmi tatliş cicişmi ciciş, normal dogum 950, sezeryan 1950 dediler.Doktorumdan cooook emnunum ama arkadasım yenı dogum yaptı MEDIPOL SEFAKOY DE 500 normal zorunlu sezeryan 1000tl imiş.Ayrıca muayene fark ucretı alınmıyor.Oda cok memnun kalmıs yalnız doktorlarını arastırdım hıc ıcıme sınmedı hepsı benle aynı yasta 32 yasında.tecrube konusunda kafam karısık ama ucret olarak cok cazıp hastanede cok temız ve luks.Medıpolun bagcılardakı megakent hastanesıde oyle tertemız ve otel gıbı.doktorumdan memnun olmasam bu kadar sefakoy medıpolu deneyecegım ama offf kafam karıstı
Muayene ücretleri ve doğum fiyatları nedir canım bu hastanede?bende bi kez rapor almak için gitmiştim o hastaneye ama A sınıfı bir hastane mi bilmiyorum.
Bende en başından beri Nefise hanıma gidiyorum ve çok memnunum güleryüzlü ilgili uzun vakit ayırıyor. Herşeyi detaylı anlatıyor hastanenin doğum fiyatı çokta olsa Nefise hanım yüzünden orda doğurucam beni endişelendiren. Doğum parası değil ilave kalmak gerekirse fiyatlar uçuk geceliği 600 lira diğer işlemler hariç ayrıca çok hastası varMerhaba. bende gop hastanesine gidicem ilk defa. Nefize meric'e aldim randevumu acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz merak ettim.
Bende en başından beri Nefise hanıma gidiyorum ve çok memnunum güleryüzlü ilgili uzun vakit ayırıyor. Herşeyi detaylı anlatıyor hastanenin doğum fiyatı çokta olsa Nefise hanım yüzünden orda doğurucam beni endişelendiren. Doğum parası değil ilave kalmak gerekirse fiyatlar uçuk geceliği 600 lira diğer işlemler hariç ayrıca çok hastası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?