Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende ilk kez bu hafta sefaköy medipol'e gidicem, memnun kaldınız mı, kime gidiyorsunuz?

Ben Şerife Tuba Kahraman' s gittim bu sabah ilk kez ordan geliyorum inanılmaz ilgili şefkatli ve ayrıntılı bir doktor.Tüm sorularımıza sıkılmadan ilgiyle cevap verdi.Çok memnun kaldım ben çok tatlı birisi.
Ama canımı sıkan bir haber aldım bebeğimin bağırsaklarında parlaklık tespit etti. Bunun için ayrıntılı ultrasonda perinatolog doktorun çok dikkatli olmasını söyledi 3 haftam var doppler için dünyam başıma yıkıldı resmen nasıl beklenir bu 3 hafta (((((

Esenyurtta özel esencan hastanesi var okadar dikkatli temiz güzel bir şekilde muayeneler sürüyor kesinlikle orayı tavsiye ediyorum fiyatlarda çok uygun

Bayanlar hepinize merhaba,

Ben maslak acıbademdeyim. Ikiz gebeligim var. Epidural sezaryen olacagim kismetse.(2gun kalacagim hastanede)
Prof dr muayene fark ucreti 187 tl oduyorum.
Dogum fiyatini da sordum,
Ikiz+ epidural sezeryan+prof dr olursa 11.000 TL dediler.
Hastaneden, Dr umdan cok memnum lakin evim atasehirde;(
Dogum yaklastikca,kontroller arttikca hastaneye gidip gelmem zorlasir diye artik yeni bir hastane arayisi icindeyim. Ayrica dusundugumde dogum icin fiyat da cok pahali! Gerci, epdrl sez+ikiz + normal uzman dr olursa 7.000 tl oluyormus. Uzman dr a da ben guvenemiyorum acikcasi. Ilk gebeligim bu. Kuvoz ,yenidogan acil servisi de onemli benim icin. Erken dogum vs olursa diye.

Size sorum şu,

Istanbul anadolu yakası dudulluda oturuyorum.
atasehir_camlica_kozyatagi_kosuyolu_dudullu tarafinda onerebileceginiz,bildiginiz , temiz_hijyenik_ maslak acibademe yakin konseptte olan ozel hastane oneriniz var mi? Fiyat bilginiz falan?

Medipol, medical park,hisar hastanesi?, atasehir sifa hastanesi?, yeditepe hastanesi? Olabilir...

Ozel sigortam var. Max. 7000 tl civari dusunuyorum.
Hastane konusunda fikir verirseniz sevinirim.

Cok tesekkurler..

Bir de hastaneler de dogum icin hizmetler oluyor mu?
Kuafor,oda suslemesi,fotografci vs gibi?

Genis odali,temiz,konusunda deneyimli_guleryuzlu personellerin oldugu ozel bir hastane ariyorum IST. ANADOLU YAKASINDA.

Son düzenleme:
Ben gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum doğum fiyatlar Dr göre Değişiyor SGK lı normal doğum 1800 2400 sezeryan 2650 4000 lira arası Değişiyor Dr göre benim sezeryan 3200 dediler benim doğumuma plesantam önde ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için Hematoloji Dr giricem ek Ücret istemiyorlar ayrıca oda süslemesi kuaförü şerbeti bebek hastane çıkışı oda Ücreti herşey dahil artı bir arkadaşım yeni doğum yaptı pazarlıkla 3200 den 2300 e düşmüşler medipolü araştırdım ortada Dr göre fiyatlar1000 lira 4000 lira arası Değişiyor önemli olan anne ve bebek yoğun Bakım olması artı bütün hastanelerde ayrı oda ücreti yazıyor iki günden sonra bu şekilde başınıza birşey gelirse doğumdan sonra anne yada Bebeğin yoğun bakıma alınması gerekirse ek bir ücret ödenmemesi gerektiği yasak olduğu itiraz etmemiz gerekiyor nette bu durumu araştırın herşeyi özelde olsa devlet karşılıyor

Bende Allah kısmet ederse medipolde yapıcam kapı süsü logusa şerbeti ve spinal /genel anestezi doğum 2850dediler epidural isterseniz 750tl fazladan istiyorlar

Ben 5 aydır buraya yerleştim Hamileyim hiç arkadaşım yok burda çok sıkılıyorum arkadaş edinmek istiyorum avrupa konutlarında oturuyorum ama burda hiç komşu arkadaşlık yok

Merhaba. bende gop hastanesine gidicem ilk defa. Nefize meric'e aldim randevumu acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz merak ettim.

Memorial hizmet hastanesi sezaryan 4.000, normal doğum ise 3.200, doktora gittiğimde geçen hafta sordum , güncel fiyatlar yani

Esenyurtta özel esencan hastanesi var okadar dikkatli temiz güzel bir şekilde muayeneler sürüyor kesinlikle orayı tavsiye ediyorum fiyatlarda çok uygun
Muayene ücretleri ve doğum fiyatları nedir canım bu hastanede?bende bi kez rapor almak için gitmiştim o hastaneye ama A sınıfı bir hastane mi bilmiyorum.

Canım benim bi arkadaşım o hastanede doğum yaptı Nagihan hanım da, çok memnun kaldı merak ediyorum bende.Yol üstündeki büyük medipol hastanesi dimi bu ? Nagehan hanım çok küçük geldi bana yaş olarak yani, Ayfer hanım nasıl hiç bayan doktor düşünemiyorum ama fiyatları da uygun hastanenin bi denesim mi acaba?

Muayene ücretleri ve doğum fiyatları nedir canım bu hastanede?bende bi kez rapor almak için gitmiştim o hastaneye ama A sınıfı bir hastane mi bilmiyorum.

Çöl güzel bir hastane tavsiye eserim kadın doğumda ahmet mahmutoğlu var muayene 40 TL SSK olmadan doğum 1200 TL ssk olunca daha uygun

Merhaba. bende gop hastanesine gidicem ilk defa. Nefize meric'e aldim randevumu acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz merak ettim.
Bende en başından beri Nefise hanıma gidiyorum ve çok memnunum güleryüzlü ilgili uzun vakit ayırıyor. Herşeyi detaylı anlatıyor hastanenin doğum fiyatı çokta olsa Nefise hanım yüzünden orda doğurucam beni endişelendiren. Doğum parası değil ilave kalmak gerekirse fiyatlar uçuk geceliği 600 lira diğer işlemler hariç ayrıca çok hastası var

Evet fiyati cok yuksek. Bende sezaryenle dogum yapacagim. Bu dogum fiyati icinde oda fiyati haric mi yani 3000 dogum ise bide oda parasimi aliniyo anlamadim. Birde sezeryanlarda 2 gece kaliniyo gecelikmi hesaplaniyo fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…