• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi iştahsız böbüşlerin talihsiz anneleri nerdesiniz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim de oğlumun reflüsü var ne yese kusuyor zaten zor yediiyoum.. biberonu tamamen bıraktı mama yediremiyorum kesinlikle.. muhallebi kıvamına getirip içine meyve püresi, meyve suyu gibi tadını değiştiricek şeyler koyunca canı isterse yiyor. off çok zor yaa yemeyen çocuk... kaç kere ağladım bu yüzden ama alışıcaz galiba..
zavallı annem ben küçükken cama çıkmıştı birgün ama yine de yememiştim:) anne olunca anladım annemi..

Kızlar evet benim oğlumda dikkat ettim kabız olduğu zaman kesinlikle yemiyor.Bende sürekli bişeyler vermek istemiyorum.Bağırsaklarını tembelliğe alıştırırmış.Dün nerdeyse hiçbişey yemedi.Bu sabah biraz yedirdim.Kakamızı yaptıkta çok şükür.Bide bugün vitaminini değiştiricem kısmetse.ınş.daha iyi gelir bu seferki

tuananın iştahı biraz daha düzeldi dişi çıktı teyzeleri ondandı sanırım bizimki.inşallah tekrarlamaz
bide ben duydumki kabızlık çeken bebeklerde iştahsızlık çok görülüyomuş.

tekrar istahi acildigina sevindim darisi bizim bebislerin basina,kabiz icin havuc suyunun iyi geldigini ögrendim,havuc suyu bagirsaklarin calismasini saglayip sindirimi dahada kolaylasdirdigi icin kabizliga iyi geliyormus tavsiye ederim deneylenmis ve onaylanmisdir ben tarafindana.s

havucun bende kabız yaptığını duydum kestim çorbalarına falan koymayı.neyse denmekten zarar çıkmaz.ama katı meyve sıkacağım yok.havucun suyunu nasıl sıkıcam ben?????

bu kabızlık çok kötü bişi ya iştahımız açıldı derken şimdidi bu.1.5 aydır böyle yazık.çarşamba kontrolümüz var.bakalım ne dicek dr.u.aslında yapıyor kakasını.ama çok katı ve çok zorlanıyor yavrum.içim acıyor.biz bile dayanamıyoruz yani.
inşallah hepimizin bebişleri şöyle çok çok yesinlerde annişleride mutlu mesut gezsin:)))))))

arkadaşlar benim kızımda iştahsızdı diş dedik dişten sonrada devam etti tahlil yaptırdık idrar yolu enf. çıktı antibiyotikten sonra düzeldi daha sonra tekrar iştahsızlıuğı başladı tekrar enf. sandık hiçbişey çıkmadı kızım 16 aylık yemek yemiyordu hep emmek istiyodu doktor arı sütü verdi gerçektende üstünde iştah açıcıdır diyor düzeldi maşallah

birde keci boynuzu pekmezi istah aciyor diye duyan var mi? bir okumustum forumlardan birinde ama sizlerden deneyen sonuc alan varsa yazarsa sevinirim. ona göre ismarlamam gerek istanbuldan.

birde keci boynuzu pekmezi istah aciyor diye duyan var mi? bir okumustum forumlardan birinde ama sizlerden deneyen sonuc alan varsa yazarsa sevinirim. ona göre ismarlamam gerek istanbuldan.

Canım ben oğluma baya yedirdim keçi boynuzu pekmezi.İyi geldi herhalde tamda bilmiyorum sürekli bişeyler denediğim için.Bende iştah için yediriyodum.Ama üzüm pekmezi iştah açar diye duydum.Ben şimdi üzüm pekmezi veriyorum.Keçi boynuzuda çok faydalıymış.O yüzdende harnup tozu yani keçi boynuzu tozu aldım.Gece mamalarına katıyorum.Kilo da yapıyomuş.

havucun bende kabız yaptığını duydum kestim çorbalarına falan koymayı.neyse denmekten zarar çıkmaz.ama katı meyve sıkacağım yok.havucun suyunu nasıl sıkıcam ben?????

marketlerde bulabilirsin canim hazir sIKILMIS ida var benimkide aynen dedigin gibi sert ve azar azar yapiyordu cok zorlaniyordu taltini acdigimda top top oluyordu kakasi,ne zaman havuc suyu icdi duzeldi .

Merhaba bayramdan beri kızım çok iştasız, zaten hep iştahsız bir bebekti ama şu 1 haftadır o kadar üzdü ki beni..resmen aç gezdi.Sipraktin şurup başladım azıcık fayda etti, karnını acıktırdı ama benimki genede yemedi.Açlıktan ağladı ama yemedi.Eline kuru ekmek ve patates kızartmasından başka bir şey almıyor, direk atıyor yada eline bile sürmüyor.Eskiden köfte yerdi, ne biliyim kırk yılda ir de olsa pilav yemişliği vardı.Resmen deprsyondayım.Milletin bebeğini yedirirken görünce sinirlerim alt üst oluyor.Apartman komşumun var bebeği kaşık kaşık yiyor, tv ye bile bakmadan çok üzülüyorum..

marketlerde bulabilirsin canim hazir sIKILMIS ida var benimkide aynen dedigin gibi sert ve azar azar yapiyordu cok zorlaniyordu taltini acdigimda top top oluyordu kakasi,ne zaman havuc suyu icdi duzeldi .

yarın alıcam hazır bu milupanın falan var organik inşallah havuç suyuda vardır.birde bi arkadaş karnına masaj yap demişti bebek yağıyla.benim miniş sevmiyor masaj yaptırmayı ama dün zorla biraz yaptım acık daha yumuşadı kakası ama tam değil.
bu siteye hayranım vallahi ya.ne güzel tecrübesiz bi insan bile burda mükemmel şeyler öğreniyor.birbirimizden bi sürü yecrübe ediniyoruz.
öle içimden geldi yazdım.konuyla çok ilgisiz:)))))

Back