aynen bencede istahsiz bir bebek hep istahsizdir,ancak coook acikacakki bir kac lokma yiyecek ve onunla idare edecek kilo almadan,benim bebsim böyle,kiloda almadan nasil gelisip buyuyecek onuda anlamis deilim,bende tecrubelerimi yaziyim,degisik mekanlar mesela gecen kaynanamin evine gittik orada biraz daha iyi yedi sanki,birde temiz havada dolasdirmak istahini azda olsa aciyor sanki,hava sogukda olsa cocugunuzu kalin giydirip yarim saatte olsa temiz havaya cikarin belki bir faydasi olur ,birde ben cocuklugumdan hatirliyorum,annemin yapdigi yemekleri yemezdim,baskalarin yapdigi yemekler hep hosuma giderdi nedense(annem duymasin:)benim böyle bi altarnatifim yok ,yurt disinda yanlizim belki sizlere faydasi olur denemekde fayda var.
canım ewt senin taktik işe yarıyor.ama yarıyorda nereye kadar eve evde gezemicez
dün akşam arkadaşa gitmiştik akşam oturmaya.ordanda kalkamadık hemen.neyse bizimki acıktı.yanımdada tesadüf alışverişe gitmiştik şu gece tahıllarından vardı hazırladım 1 kase ve çay kaşığı falanda değil.çay kaşığı kullanmıyolar burda genelde kahve kültürü olduğu için. bildiğin tatlı kaşığıyla ki ağzına doğru düzgün girmiyo bile hepsini yedi.ben şok.
bu bebişler çok enteresan gerçekten