Canım en çok ne yemeyi seviyor ???
Bak benimki sadece tarhanayı iştahlı yiyor bende onun içine sebze ve et karıştırp öyle veriyorum..
doktorumuzda sorun yok dedi verebilirsin hergünde olsa tarhana...
Ben oyalaya oyalaya yemek yediriyorum. azda olsa...
yedigi seyler o kadar kisitli ki...un corbasini seviyordu, her gun onu yapiyordum zaten bir de tavuk sever ama artik hic bir seyi severek yemiyor, zorlaya zorlaya...
bos bos ekmek yiyiyor ama cok degil...
un çorbasına peynir tahin ceviz ama ayrı ayrı katarak beslenmesini zenginleştirebilirsin..boş ekmeği seviyorsa börek yap ver eline ..kaşar peyniri eline verebilirsiniz..
benim bebeğimde çok iştahsız 7,5 aylık ve ilk 6 ay sadece anne sütü aldı çok güzel emen bir bebekti.hafiften ek gıdalara başlamıştık ne olduysa birden uyanıkken emmeye başladı ek gıdalardanda sadece meyve pürelerini yiyordu.1,5 aydır hiçbirşey yediremiyorum sadece uykusunda emzirebiliyorum.ben işteyken biberonla besleniyordu.şimdi onuda kabul etmiyor.hazır gıdalara okadar karşıydım ki inananın evde dolabın biri envayi çeşit markaların mamalarıyla dolu yeter ki yesin diye hepsini denedim yok yemiyor.7-8 saat aç aç mızırdanıyo.aç olunca uyuyamıyor.emziremiyorum.alt 2 dişimiz 4 aylıkken çıktı.şimdi emzirmeye çalıştıkça ısırıyor.sol göğsüm inanın dikiş atılacak kadar açıldı.ama mecburen uykusunda veriyorum.sütümü elimle sağıp döküyorum.içim gidiyo.biberon almadığı için ek gıda yemediği için sütümü kullanamıyorum.çok kötü bir kısır döngü içerisindeyim.biberon alsa sağıp sağıp vericem.sütüm kesilecekkkkkk üzüntüden(
zaten un corbasina bugday unu disinda pirinc unu, misir unu, irmik ve ceviz katiyordum. sanirim bikti her gun ayni seyi yemekten. bugun tahinli deneyeyim bir.
tesekkurler...sizin de istahsiz mi bebeginiz?
arkadaslar sizin bebeginizin de benim kizim gibi butun gunu hiic bir sey yemeden gecirdigi oluyor mu?
kizim 10.5 aylik ve maalesef sevdigi seyler cok kisitli. her yolu deniyorum yemesi icin ama o ac kalmayi tercih ediyor...
belki birbirimize fikir verebiliriz ya da en azindan dertlesip rahatlariz biraz...yakinda sinir hastasi olacagim bu gidisle ben
peki arkadaslar turkiye'de doktorlar ne tavsiye ediyor veya sebebi icin ne diyor? burda kendi kendine beslenmesine olanak taniyin, yiyecegi seyleri eline verin diyorlar mesela. gercekten ise yariyor ama her seyi de veremiyor ki eline insan...bir de iki saatte zor bitiriyor azicik yemegi boyle yapinca...
bir de acikinca yer, ustune gitmeyin diyorlar ama ben zorlamazsam tum gun ac durabiliyor...denedim cunku...
korkuyorum hasta olur mu diye, yetersiz beslendigi icin...sanki cok fakir bir ailenin cocuguymus gibi besleniyor inanin...
3 ogunmus, ara ogunlermis nerdeee...ben bir ogun yese sukrediyorum, o derece yani...n'olur bana bir fikir verin, turkiye'de neler yapiliyor bu durumda, siz neler yapiyorsunuz...benim annem yok ki burda al sen yedir diyebilecegim...istahsiz cocuk hep oyle gider diyorlar, napicam ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?