• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizlik beni bıktırdı artık

hayırlı olsun :92:
ben de kafayı yemeye az kaldı çok az :25:buraya işe girdim yazacağım günleri görebilecekmiyim?çok sabrettim umarım görürüm..

canım tebriklerr :16: :16: çok sevindim senin adına
darısı tüm işsiz arkadaşların başına diyelim..
tabi bana da :59:
senin için çok sevindim ama :31:

Çok teşekkür ederim canım :) Allah razı olsun. Amin amin amin :) En kısa zamanda inşallah.

:46::46::46::24::24:

tebrik ederim canıımm. Başarılar yeni işindde :71:

Çok teşekkür ederim. Canla başla çalışacağım. Hayli bekledim bu zamanı :)
Heyecanlıyım, neler bekliyor beni bilemiyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Her şey böyle güzel devam eder umarım. Tekrar teşekkürler.

hayırlı olsun :92:
ben de kafayı yemeye az kaldı çok az :25:buraya işe girdim yazacağım günleri görebilecekmiyim?çok sabrettim umarım görürüm..

Buranın ilginç bir büyüsü var sanırım :) Umarım siz de en kısa zamanda müjdeli bir haber verirsiniz. Allah gönlünüze ferahlık versin.

bende memur olacagım die ümitleniyordum ama nasip deilmiş yine elim böğrümde kaldı:43: bakalım rabbim haırlısını veriri inş ama ümitler tükeniyor bende ve her umudun sonu umutsuzluk olunca insan sanki 1 yıl daha yaslanıyor bakalım kısmetimizde ne var

Buranın ilginç bir büyüsü var sanırım :) Umarım siz de en kısa zamanda müjdeli bir haber verirsiniz. Allah gönlünüze ferahlık versin.
evet öyle görünüyo=)teker teker işlerimize başlayalım inşallah.size de yeni işiniz hayırlı gelsin,Allah hepimizin gönlüne göre versin,amin.:97:

bende 2 yıllık meslek yüksekokulu okudum.çocuk gelişimi bölümü.yaklaşık 2 ay olcak bende işsizim..
devlette iş bulmuştum öğlen 1 akşam 5 yol parası yok yemek parası yok çok ama çok rahattım..
işten çıkartıldım sebep kadrolu yerime geldi..yıllardır o okula kimse gelmiyormuş.kadrolu sadece bir tane vardı kadrolu oda nerdeyse 23 yıllık öğretmendi..bende dahil olmak üzere 2 tane ücretli vardı.bu sene ki atamalardan kadrolu geldi..başka bir anaokul buldum..onada bu sefer eş durumundan dolayı atama geldi..şimdi evdeyim canım çok sıkılıyor..kurslara başlıcam sanırım..birde öğretmenler doğum izni kullanıyor boş bir yer olursa orda çalışırım diyorum..bir yer boşalıcakmış ama oda martta her şeyin hayırlısı..böyle olması gerekiyormuş..üzülmek bir işe yaramıyor..inş bende iş bulucam.ALLAH A hep dua ediyorum..hayırlısı diye elbet benimde bir yerlerde yicek ekmeğim vardır diyorum..
ümidimide kaybetmicem iyi düşünelim ki iyi olsun..

Ben 1,5 ay önce istifa ettim, istifa ettiğime hiç pişman değilim ama evde durmaktan çok sıkıldım :( Acil iş bulmam lazım.

bende 2 yıllık myo işletme mezunuyum..açıköğretimden 4 e tamamladım.kpssp3 den de 82 aldım bekliyorum ama umudum kalmadı..o kurs bu kurs gittim hatta en son işkurun dış ticaret kursuna bile gittim...ama gel gör ki en kıytırık giyim mağazası bile kasiyerlik için bilmem şu program deneyimli :47: yok efendim şu alanda en az 1 yıl tecrübeli diye açıyor ağzını:84: sabahtan akşama kadar memurlar.net ve kadınlar kulübü arasında zikzak çiziyorum :5:...artık elim kolumdan sanki derman çekiliyor gibi...bir uyuşukluk isteksizlik çöktü...yerimden bile kalkasım gelmiyor depresif haldeyim...bir de aaa hala atanamadın mı bak binlerce memur alındı diyenler yok muuuu :47: sanki herkes polis öğretmen ya da sağlıkçı..kadronun atama sayısının ne kadar olduğunu bilmeyen ahkam kesiyor...dokunsalar hıçkıra hıçkıra ağalayacağım:5::5::5::5:

ben de aöf 3. sınıftayım.2 senedir işsizim.dönemsel olarak 10 ay bir bankanın genel muhasebesinde çalıştım.bankacı olcam diye inat ettim bir de içerideki birimleri gördüm tam benlikti.o sevdaya tüm çağrı merkezi tekliflerini reddettim ama maalesef arkamız yoksa istediğimiz birime üniv. mezunu olmadan alınamıyoruz.mezun olsak bile zor gerçi.şimdi çağrı merkezlerine başvuru yapıyorum üzülerek...inşallah bir cevap çıkar da artık bankacı olurum.yaş geçiyor başlamak lazım bir yerlerden...

Aynı sorun bende de var. 4 yıllık üniversite mezunuyum. Dilim de var. Okulu bitireli 1,5 yıl oldu..
Ama hala tık yokkkk...:84::84::84: Oynatmaya az kaldı...:43::43:

bende 7 aydır işsizim kahretsin 7 ay içinde neredeyse 20 yere gittim birtanesinden bile dönüş yok olamaz bukadar şansızlık. artık görüşmelere umutsuzca gidiyorum çünkü olmayacanı biliyorum :43:

bende 7 aydır işsizim iş arıyorum 5 yıllıkta bir tecrübem var 4 yıllık mezunum
görüşmeler artık inan sıkıyor diyorum tamam bura kesin oldu diyorum
başkalarının tanıdıkları başlıyor ne kısmetsizim yaa illaki bir tanıdıkmı olmak lazım

hayat torpil olmuş . sağlam tanıdık varsa gittiğin yerlerde olur yoksa olmaz . karar verdim arasalarda gitmeyeceğim iş görüşmesine yola verdiğim paralara yazık. birde demezlermi ön görüşme son görüşme ilkine gelcek parayıda buldukta sanki ikinciye gelelim. parasızlık çok kötü birşeymiş son birkaç aydır anladım ailemden para almaya utanıyorum artık

1,5 yıldır iş arıyorum büyük kurumsal şirketlerde iyi pozisyonlarda çalıştım eskiden hergün başvurduğum başvurmadığım yerlerden telefon gelridi gittiğim her yerden 2.görüşmeye mutlaka çağrılırdım işe başlamam için ısrar bile edilirdi üff yine arıyolar modundaydım çoğuna gitmezdim tenezzül bile etmezdim AMA şimdi sekreterlik ilanlarına bile başvurup gidiyorum adamlar kıçı kırık ahır gibi iş yerlerine layık görmüyolar sanırım aramıyolar :41:

hayattta beceremiyorum bu tarz işleri satış pazarlama yok kardeşim yetenek yok bence büyük meziyet satış yapabilmek herkezin tarzı ve harcı değil

arkadaşlar ben de sizin gibi işsizm :(
sorunuma çare bulamadım bir türlü bari içimdekileri dökeyim de sıkıntımı atayım diyorum
o kadar çok yerle görüştüm ki hiçbiri olmadı artık kafam karmakarışık, acaba bende ne eksiklik var diye düşünmeye başladım
bazen görüşme çok olumlu geçiyo ikinci görüşmeye çağııyolar, genelde ilk görüşmede olmayan ve beni görmemiş kişlerle ikinci görüşmede tanıştırılıyorum ondan sonra biz sizi ararız muhabbeti :) yani olmsuz olacaksa ikinci görüşmeye neden çağrılıyorum, bari çağırıp da insanı yormasalar
umarım hepimiz güzel birer iş buluruz arkadaşlar, ben hala umudumu yitirmedim inşallah olacak güzel şeyler

arkadaşlar merhaba

özel bir firmada çalışmaktayım ve bağlı bulunduğum firmaya acil sekreter ihtiyacımız söz konusu avrupa yakasındadır firma ilgilenirseniz lütfen özelden dönüş beklemekteyim..

arkadaşlar merhaba

özel bir firmada çalışmaktayım ve bağlı bulunduğum firmaya acil sekreter ihtiyacımız söz konusu avrupa yakasındadır firma ilgilenirseniz lütfen özelden dönüş beklemekteyim..

mrb bana msj atmısınız fakat msj la gerı donemedım lımıtım yok.evet ıse ıhtıyacım var suan part tıme calısorum.sekreterlık daha once yaptım ama ben daha cok kendımı gelıstırebılcem bısıler ogrenebılcem bır iş istıyorum muhasebe olabılr.işi ogrensem hemen kaparım ama sekreterlıkte pek bısı ogrenemıorusn sureklı telefon calıyor susmuo mubarek:)))

Back