• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizlik beni bıktırdı artık

uff canım ya sen birde yüksek lisans yapmışsın dilin iyiymiş..ben anlamıyorum işe girenler kim ozaman yani bakıyorum bir eksiğim yok neden olmadığını anlamıyorum,sonrada şans diyorum başka dencek birşey yokki:43:..bakalım ben ingilizce kursuna başlıycam meşgalem olsun hiç değilse böyle evde durmak berbat çünkü..hepimize hayırlı işler versin Allahım..

Amin amin amin :)
Evde oturmak cidden berbat bir şey hele de onca kariyer planı yaptıktan sonra. Hiçbir şeyden zevk almıyorsun, eşe dosta dert anlatmak-anlatamamak da cabası. Hayli sıkıntılıyım bu konularda.
Allah'tan umut kesilmez yine de birkaç güzel sonuç da var yazılanlarda. Umarım yakın zamanda buraya sonunda işe girdik, doğru zaman buymuş, beklediğimize değmiş gibilerinden cümleler yazabiliriz :) Evrene pozitif mesaj gönderelim :))

Bazı insanların sansı cok oluyor. Anadolu'nun kücük bir sehrinde calısıyorken netten, gazeteden buldugu is ilanlarını ele alıp sehir ( istanbul ve izmir ) kalkıp yüzyüze görüsmeye gidiyor. Sonuc her iki sehirde de is buluyor ama o istanbulu seciyor. Herkes böyle sanslı olsa keske.

İnsallah sizde hayırlısıyla istediginiz gibi bir is bulursunuz.

Bazı insanların sansı cok oluyor. Anadolu'nun kücük bir sehrinde calısıyorken netten, gazeteden buldugu is ilanlarını ele alıp sehir ( istanbul ve izmir ) kalkıp yüzyüze görüsmeye gidiyor. Sonuc her iki sehirde de is buluyor ama o istanbulu seciyor. Herkes böyle sanslı olsa keske.

İnsallah sizde hayırlısıyla istediginiz gibi bir is bulursunuz.

Şans konusuna yüzde yüz katılıyorum. Umarım bundan sonra yaver gider şansımız. İnşallah, sağ olun.

Amin amin amin :)
Evde oturmak cidden berbat bir şey hele de onca kariyer planı yaptıktan sonra. Hiçbir şeyden zevk almıyorsun, eşe dosta dert anlatmak-anlatamamak da cabası. Hayli sıkıntılıyım bu konularda.
Allah'tan umut kesilmez yine de birkaç güzel sonuç da var yazılanlarda. Umarım yakın zamanda buraya sonunda işe girdik, doğru zaman buymuş, beklediğimize değmiş gibilerinden cümleler yazabiliriz :) Evrene pozitif mesaj gönderelim :))

canım ya bu evrene pozitif mesaj nasıl gönderiliyor :27: :27: valla kontöründe,lirasında değilim bende göndermek istiyorum iş bulacaksam :31: :31: çok işsizim be hacıı :10: :10: bunaldım evde evde ne yapacağımı şaşırdım :59: :59:

canım ya bu evrene pozitif mesaj nasıl gönderiliyor :27: :27: valla kontöründe,lirasında değilim bende göndermek istiyorum iş bulacaksam :31: :31: çok işsizim be hacıı :10: :10: bunaldım evde evde ne yapacağımı şaşırdım :59: :59:

:) tamamen züğürt tesellisi :)

Son düzenleme:
issiz olan arkadaşlar evde sıkılmadan iş arıyorum ücretsiz kurslara gidiyorum belediyenin verdiği... 6 aydır issizim kendime göre iş aradığım için beklemedeyimm issizlik maaaşımda bitiyorr ne yapcam bilmem... sürekli iş başvurusu yapıyorum aklıma geldikçee :61::50:

Valla bende yüksek lisansta var; yabancı dil de var...

Ama bir sor, elde ne var...Koskoca bir hiç! :2:

Ümidimi kaybettim... Artık iş başvurmaya bile üşenir oldum.

Ne de olsa geri dönmeyecekler diye... :85:

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş ve sanırım nasıl sıkıntılı olduğumu bir yerlerde dile getirmem gerekliymiş :))

Bugün 17:00 itibariyle araştırma görevlisiyim kızlar :) Çok umutsuz bir halde bekliyordum sonuçları şükür ki oldu. Tarif edilmez bir sevinç ve şaşkınlık içindeyim :) Darısı başınıza inşallah. Allah utandırmasın.

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş ve sanırım nasıl sıkıntılı olduğumu bir yerlerde dile getirmem gerekliymiş :))

Bugün 17:00 itibariyle araştırma görevlisiyim kızlar :) Çok umutsuz bir halde bekliyordum sonuçları şükür ki oldu. Tarif edilmez bir sevinç ve şaşkınlık içindeyim :) Darısı başınıza inşallah. Allah utandırmasın.

canım çok sevindimm,sana kariyer dolu bir iş hayatı diliyorum..darısıda başımıza diyorum:34:

Benim gidipte geri döndüğüm yollar...:1:

Başarılar...:74:

canım çok sevindimm,sana kariyer dolu bir iş hayatı diliyorum..darısıda başımıza diyorum:34:

Çok teşekkür ederim. Azmin zaferi örneği oldu benimki ya da sabrın sonu selamet misali :) Her iki açıdan da ilginç bir hal. İnşallah devamı da güzel gelir.

Amin canım amin tez vakitte inşallah.

GnotiSeavton, teşekkür ederim. Ben yolun başındayım henüz, daha gidecek çok yolum var:)

ben de sendenim:( 2009 ocak ayından beri işsizim hem de.üniversite bitemedi maalesef banka istiyorum sadece.ve 2009da kriz nedeniyle bankada 200kişiyi çıkardılar kadroya giremeden ayrılmak zorunda kaldım.şimdi de sadece çağrı merkezine eleman alıyorlar.ben de yine genel müdürlükte muhasebe departmanı veya risk gibi bana uyan bir iş aradığım için evde oturuyorum.o kadar sıkıcı ki evde otururken insan kendini yiyor en ufak bir sıkıntı benim için depresyon sebebi..bi iş bulsam da uçsam havalara ahhh ahh:(

şimdi gördüm araştırma görevlisi olmuşsun:) hayırlı olsun tatlım ya kariyer hayatında başarılar diliyorum ve artık darısı başıma inşallah:)))) inşallah ben de paylaşırım birgün:)

şimdi gördüm araştırma görevlisi olmuşsun:) hayırlı olsun tatlım ya kariyer hayatında başarılar diliyorum ve artık darısı başıma inşallah:)))) inşallah ben de paylaşırım birgün:)

Çok teşekkür ederim :)
İşler bir anda yoluna girebiliyormuş. Doğru zaman bu zamanmış diyorum şimdi. Dün akşam böyle düşünmüyordum tabii gene 'Ne olacak benim halim?' modundaydım.
İnşallah canım. İnşallah tez vakitte herkes emeğinin, sabrının karşılığını alır.

canım tebriklerr :16: :16: çok sevindim senin adına
darısı tüm işsiz arkadaşların başına diyelim..
tabi bana da :59:
senin için çok sevindim ama :31:

:46::46::46::24::24:

tebrik ederim canıımm. Başarılar yeni işindde :71:

ah ah işsizlik benide çileden çıkarttı =(( başvuruorum arıolar gidiorum ricaz diolar kimse ramıo...hem onları ararken hemde görüşmeye giderken işsiz halimle masraf ediorum boşe gidio emeklerim =((:5:

Back