- 28 Şubat 2014
- 3.945
- 3.735
- 333
- Konu Sahibi happiness s
Boğa burçları hemen hemen hepsi radikal değişikliler yaşıyor diye biliyorum ,ek olarak Allah büyük düze çıkarsınız insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yükseğe çıkmak için ayaklarını en dibe hızlıca vurman gerektiği için en dibe doğru gidiyoruz dur belki de4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Sağlık olsuninancını kaybetme.Ama tek yasarken aıle evıne alışmak zor olur.İşten sizmi ayrıldınız.4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Sabret ve caba göstermeye devam et herşey güzel olacak4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Bende gazeteciyim maalesef ki bizim mesleğimizden olan kişiler kolaylıkla iş bulamıyor ben başka bir bölüm okuyorum şu an.4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Yanlış okumuşsun.Ben olsam böyle yapardım demek istedim.Az önceki konuda maasdan birikim yaptığinizi yazmistiniz bu ne yaman çelişki...
O kadar aradan sonra aile evine dönmek gerçekten çok zor olur.Üniversite zamanı bile tatillerde eve geldiğimde başlarda bocalıyordum4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Ülkemizde sekreter dediginde işverenler çay ve temizliği de üstüne katıyor.Sekreterlik bile derken onda deneyim ister dış görünüş diksiyon dil bilmek önemlidir küçümsemeyin
Yukarıda saydık ğım vasıflı kişiler bu işlerin dışındadırÜlkemizde sekreter dediginde işverenler çay ve temizliği de üstüne katıyor.
Yani kurumsal bir firmada çalışmıyorsanız sekreterlik maalesef ayaklar altında.
Muhakkak dogrudur.Yukarıda saydık ğım vasıflı kişiler bu işlerin dışındadır