• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dibe daha da dibee.

Boğa burçları hemen hemen hepsi radikal değişikliler yaşıyor diye biliyorum ,ek olarak Allah büyük düze çıkarsınız insallah

4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
En yükseğe çıkmak için ayaklarını en dibe hızlıca vurman gerektiği için en dibe doğru gidiyoruz dur belki de

ya şu dibe vurmak iyidir yukarı çıkarsın geyiği doğru değil.

elinden geleni yap dibin dibi var negatif düşünme ama olmaz olmaz değil. o yüzden eksileri artı yapmaya çalış sen.

İnsan dibe vurunca, birçok şeyin farkına varıyor.
Para varken kıymetini bilip savurmamak.
Kendini garantiye alma çabası.
Ayağını daha sağlam basmayı.
Bunun gibi bir çok farkındalık yada tecrübe denilebilir.

Mesela dibe çok güzel vurmuşluğum var.
Mis gibi 😆
Sonrası bir önceki hayatımdan bile daha güzel oldu.
Ertelediğim,gözümü kapattığım “aman bunlar yeter yaşa gitsin” dediğim o kadar çok şey varmış ki..
Dolu dolu yaşamaya çalışıyorum.
1 günüm bile kıymetli şuan.
Sürekli değerlendirme çabası..

Güzel günler de üst üste gelecek inanın.
Ama evde oturup sürekli düşünmek yerine kalkın kendiniz için bişeyler yapmaya çalışın.
Pes etmeyin elbet bir yerden olumlu dönüşler gelecek.

Aşk konusuna gelince,
İşiniz düzeniniz oluşsun elbet karşınıza birileri çıkacaktır. :)
Tez zamanda herkes için güzel kapılar inşallah 🙏

4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.
Sağlık olsuninancını kaybetme.Ama tek yasarken aıle evıne alışmak zor olur.İşten sizmi ayrıldınız.

Sabret ve caba göstermeye devam et herşey güzel olacak 🥰

Bende gazeteciyim maalesef ki bizim mesleğimizden olan kişiler kolaylıkla iş bulamıyor ben başka bir bölüm okuyorum şu an.

O kadar aradan sonra aile evine dönmek gerçekten çok zor olur.Üniversite zamanı bile tatillerde eve geldiğimde başlarda bocalıyordum

Çok klişe bir söz olacak ama en karanlık zaman güneş doğmadan önce ki zamandır. .Bence seni bekleyen güzel günler var ama sen mücadeleden vaz geçme gene de ...

Ailenizin imkanlarından bile isteye faydalanıyor değilsiniz. Siz başarısız değilsiniz, ülkenin hali berbat. Üniversite mezunu binlerce işsiz var. Özgüveninizi bu sebeple kaybetmeyin. İş bulmak için çabalıyorsunuz, elbette bir gün meyvesini verecek. Her inişin bir yokuşu vardır derler. Bazen böyle oluyor işte, her şey tepetaklak oluveriyor. Ama düze çıkmaya başladığınız gün de geliyor. Yeter ki gayret etmeye devam edin. Keşke hayat daha kolay olsaydı, ama değil işte.

Sekreterlik bile derken onda deneyim ister dış görünüş diksiyon dil bilmek önemlidir küçümsemeyin

Suan bir kriz sürecindeyiz ülke olarak.
İşsizlik artıyor gün be gün ciddi anlamda sektörel bazda eleman çıkarımı mevcut. İş yok degil var ama mevcut konumunu koruyabilmek adına boş kalan pozisyonlar doldurulmuyor.
Bizim sektörde eskiden 40 kişi bulunurken suan çalışan sayımız sadece 8.

Ben de 8 ay kadar işsiz kalmıştım ilk mezun olduğumda evden bile çıkmamıştım para harcamamak için resmen kaç ay ev kuşu oldum bakkala bile gitmedim seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda iş bulursun . Zaten iş ve sosyal hayatın olduğunda aşk evlilik gerisi gelir merak etme

Sekreterlik bile derken onda deneyim ister dış görünüş diksiyon dil bilmek önemlidir küçümsemeyin
Ülkemizde sekreter dediginde işverenler çay ve temizliği de üstüne katıyor.
Yani kurumsal bir firmada çalışmıyorsanız sekreterlik maalesef ayaklar altında.
Dil bilmek diyorsunuz evet iyi hoşta kendi çalıştıgım firmamda sekreter bu dediklerimi yapıyordu maalesef.
Finans departmanında olmama ragmen eleman çıkarımında bana bu işleri kim yapacak diye patronla konusurken ben degil dedim :) gayri ihtiyari.

Yukarıda saydık ğım vasıflı kişiler bu işlerin dışındadır
Muhakkak dogrudur.
Lakin işverenler tek bir departman altında 3 kişinin yaptıgı işleri isteyebilecek kadar da yürekliler.
O sebeble sanıyorum ki arkadaş ''sekreterliğe bile'' diyerek diye dert yanmıştır.
Verilen bir değer maalesef yok.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende berbat bi dönemden geçiyorum. Kendim için iyi bişeyler olacağına dair inancımı da yitirdim. Senden farkım çalışıyorum işte. Herşeye rağmen bugünüme şükür diyorum. Bekliyorum bişiler yoluna girsin diye çok uzun zamandır. Hiç bişe yapasım da yok..

Back