israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

$10325617_10152302878389022_3776468895437275562_n.jpg ........

Topiğin adı ile içerik o kadar çelişiyor ki . Boykot yapmak istemeyenler daha çok burada sanırım amaç nedir anlamadım.

Eğer bu dediğiniz yalan değilse haberin linkini koyarsanız. Değilse yalan bilgilerle insanları yanlış yönlendirme ye kalkışmayın.

Link burada buyrun. Yalnız önceki mesajımda, Doğu Türkistan!la ilgili yabancı bir makale okurken yazdığım için Irak'ta Işid'in sürdüğü Türkmenler yerine Doğu Türkistan Türkleri yazmışım, özür dileyerek düzeltirim.

"Türkmenler, Türkiye sınırında kendilerine kamp kurulmasını istedi. Fakat AKP hükümeti kabul etmedi. "

http://www.aydinlikgazete.com/guendem/46278-akp-turkmenleri-bu-kez-gorecek-mi.html

neyse araya Ramazan bayramı ve C.başkanlığı seçimi girer.. sonra okul açıldı, kış geldi, zamlar derken herşey normale döner.. 30 yaşındayım, her sene aynı geyik.. kola almayarak bir ülkenin kurtulacağını düşünüyoruz..

geçen gün ünlü bir blogger'ı linç ediyorlardı.. çünkü kız instagramın ruhuna uygun olarak kek fotoğrafı paylaşmıştı.. wohooo hakaretler, küfürler uçuştu etrafta.. çünkü parçalanmış bir bebek fotografının üzerinie ":KK43:" yapmadığı için.. öyle yapınca ne kadar üzüldüğünü göstermiş oluyorsun.. instagramda toplanmadan dua bile edemeyen boykotçulara selam olsun efenim.. saygılar.. :KK42:

+1imle katıldım ve imzaladım. :)

Link burada buyrun. Yalnız önceki mesajımda, Doğu Türkistan!la ilgili yabancı bir makale okurken yazdığım için Irak'ta Işid'in sürdüğü Türkmenler yerine Doğu Türkistan Türkleri yazmışım, özür dileyerek düzeltirim.

"Türkmenler, Türkiye sınırında kendilerine kamp kurulmasını istedi. Fakat AKP hükümeti kabul etmedi. "

http://www.aydinlikgazete.com/guendem/46278-akp-turkmenleri-bu-kez-gorecek-mi.html
inanamıyorum. işidden kaçan soydaşlarımızı kabul etmemişiz.
şaka gibi:KK53::KK53:

Bazilari onu istiyor iste sonra filistin de hakkini savunmaya kalkincada olaylari başlatmiş oluyorlar i

yazdıklarınızı bir kez okuyor musunuz yayınlamadan önce?

Filistili biri 3,4 İsrailli çocuk öldürerek hangi hakkı savunmuş oluyor sizin kafanızda?

Başlığı açtığımda içerikle ilgili paylaşımlar görmek istiyorum ama hanımların tartışmasından bir türlü fırsat olmuyor
Hani nerede boykot ...

Boykotu bizim yapmamizin bi anlami olmadigina karar verdik. Hukumet yapmali. Pazardan domates de mi almicaz. O tohumlari ulkrye sokarken dusunceklerdi iste. Elimi neye atsam israil cikiyor. Turk mallarinin altinda ne oldugu belli degil. Butun fabrikalar israile satilmis durumda.

maalesef' 1 milyon Suriyeliden yer kalmadıysa demek. :KK50:

aynı Ecevit affının yapılması halka ne kadar zarar verdiyse Suriyelilerin kabulude aynı olacak..halkımızı kimsenin düşündüğü yok..bu tepki ne tepkisi anlamadım gitti..

Boykotu bizim yapmamizin bi anlami olmadigina karar verdik. Hukumet yapmali. Pazardan domates de mi almicaz. O tohumlari ulkrye sokarken dusunceklerdi iste. Elimi neye atsam israil cikiyor. Turk mallarinin altinda ne oldugu belli degil. Butun fabrikalar israile satilmis durumda.

Hükümet yapmalı ever ama konu başlığına bakın boykota davet edilmiş insanlar yapmak istemeyen zaten gelip burada yazmaz bana göre.
Kendine uygun bir başlık bulur orada yazar ben boykot başlığı olduğundan buraya geldim ama hayal kırıklığına uğradım bunu dile getirdim amacım sizlerle tartışmak değil .

Siz yazmamış olabilirsiniz . Ama geçmiş sayfalarda ne zaman bitecek bu boykot ikiyüzlülüğü yazan bile olmuş ya sabır ya sabır .

evet o benim.. bu arada sosyal paylaşım sitelerinizde durum ne? kapadınız değil mi? telefonlarınız, tabletleriniz, bilgisayarlarınız markası ne? yoksa amacınız için kullanılan her yol mübah mı? filistin sorunu şimdi mi başladı? geçmiş 20 senede ne kadar boykot yaptınız? falan falan falan işte.. evet bu benim lügatımda ikiyüzlülük..

Siz yazmamış olabilirsiniz . Ama geçmiş sayfalarda ne zaman bitecek bu boykot ikiyüzlülüğü yazan bile olmuş ya sabır ya sabır .

onu neden yazdı sence kömür madeni olayında bundan daha çok birbiriize girmiştik..şu an bahsi geçmiyor doğru düzgün..art niyet yok cecenn

doğuda teröristler polis teşkilatı kurmuş kafalarınca ona ne tepki göstermeyi düşünüyorsunuz..

ona tepki yok o açılım açılım. :21:

bu hükümet değişmeli hani Ken Dodd çok doğru söylemiş:

Politikacılar bebek bezi gibidir, düzenli olarak ve aynı sebepten değiştirilmeleri gerekir. :KK1::21::KK1::21::KK1::21:

evet o benim.. bu arada sosyal paylaşım sitelerinizde durum ne? kapadınız değil mi? telefonlarınız, tabletleriniz, bilgisayarlarınız markası ne? yoksa amacınız için kullanılan her yol mübah mı? filistin sorunu şimdi mi başladı? geçmiş 20 senede ne kadar boykot yaptınız? falan falan falan işte.. evet bu benim lügatımda ikiyüzlülük..

Mağarada yaşayamicağıma göre dediğiniz her türlü iletişim aracını kullanmaya devam edicem kendi teknolojileri ile sesimi duyurup onlara olan tepkimi sunmayada devam edicem . Elimden geleni de yapıcam bu kola almamak bile olsa almicam burda benim fikrimdir . Bir gün saygı duymanız dileğiyle.

X