Isparta///32

slm kızlar ısparta burnumda tütüyo yaa uzun süredir girmemiştim siteye baya coğalmışız cuma ıspartaya gidicem allah nasip ederse aslında bigün hepimiz buluşsak nasıl olur

slm kızlar ısparta burnumda tütüyo yaa uzun süredir girmemiştim siteye baya coğalmışız cuma ıspartaya gidicem allah nasip ederse aslında bigün hepimiz buluşsak nasıl olur

Canım sen gel hele bir Isparta'ya ayarlarız biz.Nekadar kalacaksın burda?

sevgili hemşehrilerim nerelerdesiniz yafffff.hadi geliverin gariiiiiii.

Geliverdim gariii :teytey: canım bende ıspartalıyım. ıspartada oturuyorum. çok mutlu oldum hakkaten ne kadar çokmuşuz. üzüm çarşısına sık sık gelirim. ama dikkat etmedim gümüş dünyası na. dışarı çıkınca bi bakayım :KK70: görüşmek üzere.

kıslar nerdesiniz? bugün ıspartamız bir şehit verdi. eski komşumdu (Gelendostta). Atilla abim tuncelide mayına basıp şehit olmuş. çok üzgünüm. Allah belalarını versin pkk lıların!!!!!!!!!

Arkadaşlaaaarrr
ben antalyaya geldim,,
ama ıspartaya bi türlü gidemedim,, 3 hafta oldu ama:KK43:(((
P.tesi de İstanbula dönüyorum artık...
Neyse belki yaz bitmeden yine gelirsem.......

Mügecim başın sağolsun bu arada..
Gelendostlu muydu şehit? Baba tarafım oralı,, kimlerdenmiş acaba...
Bizimkilere Demirci Hüseyinler derler, amcam orda hala...

Neyse öpüyorum hepinizi de......

selam kızlarrr,
bende ıspartalıyım ve istanbulda yaşıyorum hem evli hem öğrenciyim.

slm kızlar ne zamandır girmemiştim bende. yeni gelen arkadaşlar hoooşgeldiniiiz:)

Arkadaşlaaaarrr
ben antalyaya geldim,,
ama ıspartaya bi türlü gidemedim,, 3 hafta oldu ama:KK43:(((
P.tesi de İstanbula dönüyorum artık...
Neyse belki yaz bitmeden yine gelirsem.......

Mügecim başın sağolsun bu arada..
Gelendostlu muydu şehit? Baba tarafım oralı,, kimlerdenmiş acaba...
Bizimkilere Demirci Hüseyinler derler, amcam orda hala...

Neyse öpüyorum hepinizi de......

canım babam ve annem her ikiside gelendostlu. benim dedemin birine de demirci süleyman derler belki tanır baban. şehit olan Atilla abimin sülalesine de tekeler diyolar. öptüm bende. sık sık görüşelim olur mu?a.s

Bende ıspartalı sayılırm artık ama ist.da yaşıyorum

kıslar ısparta da söz sepetine, sandığına ne konuyor bir bilginiz varmı? erkek tarafına verilecek. biz bohça yapacaktık ama şimdi sandık oluyormuş. yardım ederseniz sevinirim.

müge boş ver bunlar masraflı işler canım verdiğinle yetinsinler ben bilimiyorum sandık gittiğini bohça ver sen iç çamaşırı evdeki hepsine kayın validene eşarp falan sonra kayınpederine gömlek varsa görümcen elbiselik kumaş nişanlınada senin istediklerin ama bunları ayrı ayrı bohçala göze gelsin biraz banyo lifi koyarlar nişanlına parfüm kıyafet falan işte bak ne büyük masraf demi :)

görümceye elbiselik kumaş koymasam olur mu ki? kullanmazki bekar kız napsın kayınvalideye falan koysam. birde babaanne var ona koyarım. olur mu ki? çok teşekkür ederim çok sağolun yardımınız için

aa kızlarr çok ayıp nerdesiniz hemşehrilerim boş kalmasın bu sayfa böyleeee...

kızlar mrb ben ıspartada yaşıyorum ne zamandır forumdayım koskoca kk da ıspartalı yokmu gelin tanışalım buluşalım istanbullular buluştukça kıskanıyorum valla hem kimse yokmu çok merak ettim umarım görüşürüz

konu mu? yanlış yerde yoksa konunun konusu mu? anlıyamadım yahu :Roflol:

valla bende anlayamadım burası tanışma köşesi heralde demi

canım ben hemen hemen her gün bakıyorum ama kimse gelmiyo

arkadaşım bu konunun nerde olması gerekiyordu bilmiyorum söylerseniz oraya açarım glsm ıspartanın neresindesin

hanımlar bende 10 gün sonra ıspartada olacam inş allah ama trenle gitmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı bu arda ben sakaryadayım

ben de hemen hemen hergün burdayım ama oyun oynamaktan buraları kaçırmışım...

müge ne sandığı ne bohçası kısım.... ne diyosun sen... benim düğünüme de az kaldı iş çıkarma başıma... erkek evine sandık mı göndercekmişiz... kısım bohça neyse de o sandık dolarmı be ...

düğün değil tatlım söz de sandık oluyomuş ama biz söz sepeti yaptık. sandıkta ööööyle kocaman olmuyo tabi :Roflol: çeyizlik satan yerlerde var. 40-50 ytl den başlıyo :1rolleyes:

ay ya ıspartalılar buradaymış bende koskoca kk da ıspartalı yok sanmıştım kızlar bende ıspartadayım modernevlerdeyim akrabayızdır belki nedersiniz

gümüşcü seni çom kerak ettim ben hergün oralardayım uğrarım bir ara bende sağlık müd çalışıyorum

kızlar ya nerdesiniz ben genelde paylaşım geçmişindeyim
forma gelince haber verinkonuşalım

X