Arkadaşlar İspanya'ya ve de İspanyolca'ya sizde benim gibi aşıksanız sizleri de burada görmekten mutluluk duyacağım...:enbuyukkk:opuyorumnanaktan
Ben yaklaşık 1 sene kursa gittim.Şuan fazla vakit ayıramıyorum:gitme:
Üye olduğum ücretsiz bir site var.Sitede dünya üzerindeki milyonlarca kişi ile görüşebiliyorsunuz.Mesela siz bir İspanyol'a Türkçe,İspanyol'da size İspanyolca öğretiyor.Ayrıca bir sürü kelimeyi resimli,sesli ve altyazısını İngilizce olarak öğrenebiliyorsunuz.Hem İngilizce pratik yapıyorsunuz hem de İspanyolca öğreniyorsunuz.Site ismi paylaşmam belki uygun olmayabilir;ama isteyene özel mesaj atarım...
Arkadaşlar İspanya'ya ve de İspanyolca'ya sizde benim gibi aşıksanız sizleri de burada görmekten mutluluk duyacağım...:enbuyukkk:opuyorumnanaktan
Ben yaklaşık 1 sene kursa gittim.Şuan fazla vakit ayıramıyorum:gitme:
Üye olduğum ücretsiz bir site var.Sitede dünya üzerindeki milyonlarca kişi ile görüşebiliyorsunuz.Mesela siz bir İspanyol'a Türkçe,İspanyol'da size İspanyolca öğretiyor.Ayrıca bir sürü kelimeyi resimli,sesli ve altyazısını İngilizce olarak öğrenebiliyorsunuz.Hem İngilizce pratik yapıyorsunuz hem de İspanyolca öğreniyorsunuz.Site ismi paylaşmam belki uygun olmayabilir;ama isteyene özel mesaj atarım...
Buenas tardes chicas :)
Como estan ?
A mi me encanta hablar la lengua espanol, entonces creo que no sera dificil de poder ayudar todas :)))
Si tiene una cuestion, uste puede me lo puso :)))))
Buenas dias...
Esta muy bien,muchas gracias...
Habla un poco Espanol,lo siento...
Buenas dias,
No esta un problema que hablas un poco Espanol :)
Te Puedo ayudar
Gracias amiga,
No puedo decir otra cosa,me aprender Espanol de las canciones...
Es una buena cosa, gracias a los canciones, hablas muy bien en espanol..
De donde eres ? Donde vives ? Cuantos anos tienes ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?