• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İspanyolca öğrenmek isteyenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar İspanya'ya ve de İspanyolca'ya sizde benim gibi aşıksanız sizleri de burada görmekten mutluluk duyacağım...:enbuyukkk:

Ben yaklaşık 1 sene kursa gittim.Şuan fazla vakit ayıramıyorum:gitme:

Üye olduğum ücretsiz bir site var.Sitede dünya üzerindeki milyonlarca kişi ile görüşebiliyorsunuz.Mesela siz bir İspanyol'a Türkçe,İspanyol'da size İspanyolca öğretiyor.Ayrıca bir sürü kelimeyi resimli,sesli ve altyazısını İngilizce olarak öğrenebiliyorsunuz.Hem İngilizce pratik yapıyorsunuz hem de İspanyolca öğreniyorsunuz.Site ismi paylaşmam belki uygun olmayabilir;ama isteyene özel mesaj atarım...
opuyorumnanaktan

bnde örenebilirmiyim sitenin adını:)

İnat ettim öğreneceğim inşallah ispanyolca..Yakında seyahat de olabilir ;)
Son 4 kelime ingilizceye çok benziyor horror ise aynısı ..İspanyolcayı çok sevmemin ve öğrenmek istememin sebeplerinden biri de bu :D
La cara=Yüz
Cara a cara=Yüz yüze
Excitacion=Heyecan
Entusiasmo=Heves,çoşku
Frustracion=Hüsran
Horror=Dehşet

Buenas tardes senoras..Usted como estas ?:3: :):)
Yo, estoy bien... un poco cansada mirmirmirmir
ben biliyoruum ispanyolca... bu topikte kizlar..ispanyola konusmak istermisiniizzz...
???

Evet harika olur.
Yeni başladım ispanyolcaya
Ders alıyorum , çok eğlenceli bir dil kesinlikle..

İispanyolcayı çok seviyorum zaten öğrenmekte istioyurm..Çok hoş bir dil konuşurken sanki bi melodi mırıldanıyormuşsun gibi geliyor kulağa:) zaten dünyada en çok konuşulan 2. dil.

Buenas tardes chicas :)
Como estan ?
A mi me encanta hablar la lengua espanol, entonces creo que no sera dificil de poder ayudar todas :)))
Si tiene una cuestion, uste puede me lo puso :)))) ;)) :34: :34:

Arkadaşlar İspanya'ya ve de İspanyolca'ya sizde benim gibi aşıksanız sizleri de burada görmekten mutluluk duyacağım...:enbuyukkk:

Ben yaklaşık 1 sene kursa gittim.Şuan fazla vakit ayıramıyorum:gitme:

Üye olduğum ücretsiz bir site var.Sitede dünya üzerindeki milyonlarca kişi ile görüşebiliyorsunuz.Mesela siz bir İspanyol'a Türkçe,İspanyol'da size İspanyolca öğretiyor.Ayrıca bir sürü kelimeyi resimli,sesli ve altyazısını İngilizce olarak öğrenebiliyorsunuz.Hem İngilizce pratik yapıyorsunuz hem de İspanyolca öğreniyorsunuz.Site ismi paylaşmam belki uygun olmayabilir;ama isteyene özel mesaj atarım...
opuyorumnanaktan

sitenin adını özelden atabilir misiniz

Buenas tardes chicas :)
Como estan ?
A mi me encanta hablar la lengua espanol, entonces creo que no sera dificil de poder ayudar todas :)))
Si tiene una cuestion, uste puede me lo puso :)))) ;)) :34: :34:

Buenas dias...:3:

Esta muy bien,muchas gracias...

Habla un poco Espanol,lo siento...
:34:

Back