- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Gunaydinlar pinkom... sana bahsettigim tarif bu iste biraz oyaliyor ama guzel ve misafirlik bir kofte canim ..arkadasimda yedim ..tarifini arkadaslarla paylasmak istedim.. Tesekkur ederim..Vayy ellerine sağlık, çok orjinal bir tarif yarışmada başarılar
Tesekkur ederim rabisim.. ben begenmistim tarifini burada paylasmak istedim..beni pcye yapistiran bi tarif dahaellerine saglik
yarismada basarilar dilerim
Tesekkur ederim nevrestem pinkoya bahsettigim tarif bu iste bende paylasayim dedim...Arkadasimda yerken senin bu kofte tam yarismalik su anda kofteler yarisiyor demistim sofrasinda.Ellerine sağlık Kakao'cum harika olmuşYarışmada başarılar dilerim
sagol canim ugrastiriyor ama degiyor..misafirlere yapilacak bir tarif..denerseniz AFIYET OLSUN..ellerine sağlık canım çok farklı ve uğraştırıcı bir tarif olmuş
Tesekkur ederim... derinmavi yorumun icinde sagol onur duydum..Aaa çok değişik, çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Arkadasimda yedim bende ve cok begenmistim.az biraz oyaliyor canim ve tadina gelince begendigim icin paylasayim dedim..Çok değişik ve emek isteyen bir tarif.. Ellerine sağlık, cidden tadını merak ettim
Tesekkur ederim.. Deadline... inşallah senin yaptığın kofteyide deneyecegim birgün...Değişik bir kofteymis ama ıspanaklıbaşarılar dilerim eline saglik
Saremmm.. Tesekkur ederim.. Güzel kadınöf kakao! hiçte güzel değil, ellerine sağlıkta değil
(kıskançlıktan çatladı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?