Köfteler Ispanaklı Köfte.. Tat Salça Sponsorluğunda

Beklerim canım haber ver deneyince:-) bende bunu deneyeceğim hazır ıspanak bolken:-)
Fellah köftenin ününü duymuşluğum var..ama hiç yemedim. Alismisiz hep klasik köfte yapmaya aslında araştırınca ne değişik köfteler varmış. Bende bunu arkadasimda yedim.. Tarifi değişik geldiği için paylaşmak istedim...

Fellah köftenin ününü duymuşluğum var..ama hiç yemedim. Alismisiz hep klasik köfte yapmaya aslında araştırınca ne değişik köfteler varmış. Bende bunu arkadasimda yedim.. Tarifi değişik geldiği için paylaşmak istedim...
İyi yapmışsın sonuçta yeni şeyler öğrenmekte iyi oluyor burdan değişik tarifleri severim;)

Vuuuu kakaom bu sefer yarışmada son vuruş senin olmuş ..
Harikaaaa eline saglık :KK66:
Teşekkür ederim bu tarifi görene kadar katılmaya niyetim yoktu aeben Arkadaşımda yiyince bu tarifi yüklemeliyim diye düşündüm.. biraz oyalıyor ama leziz bir tarif denerseniz AFİYET OLSUN...

Teşekkür ederim bu tarifi görene kadar katılmaya niyetim yoktu aeben Arkadaşımda yiyince bu tarifi yüklemeliyim diye düşündüm.. biraz oyalıyor ama leziz bir tarif denerseniz AFİYET OLSUN...
Bende analı kızlı yapacaktım ama fırsat bulamadım :(
Çok güzel etmişşin gerçekten harika gönüyor ;)

Bende analı kızlı yapacaktım ama fırsat bulamadım :KK43:
Çok güzel etmişşin gerçekten harika gönüyor :KK66:
offf nede güzel olurdu analı kızlı varyaa.. doğru söylüyorsun zaman işi canımm.. bende işten 5 te çıktığım için hem akşam yemeği olarak yaptım yapmışkende resimledim.. canım..

Back
X