Çok teşekkür ederim canım benimAyyy ye beni diye bağırıyorlar resmen harika olmuş sunumunda
Çok teşekkür ederim aşkomEllerine sağlık aşkom şahane görünüyor çok güzel olmuş
Sana ne oldu kuşumAllah’ını seven üzerime ıspanaklı börek fırlatsın.
Perim çok teşekkür ederimIspanaklı olan herşeye bayılırımkokusu buraya kadar geldi enfes olmuş yine tabiki sunum yıkılıyor çok romantik bir sunuuuuuuuum ellerine sağlık ablacimmmm
Çok teşekkür ederim canım benimOf of off bayılırım ellerine sağlık ablacım
Ama sen beni çok utandırıyorsunSen nasıl bir kadınsın Nevoş yaa, dokunduğun her şeyi güzelleştiriyorsun, nasıl güzel bir tarif, nasıl güzel bir sunumalt tarafı gül böreği dersin ama sarma şeklin, hepsinin simetrik oluşu, ne kadar özenli, ne kadar güzel maşallah canımın içi, çok çok çok güzel olmuş gerçekten
Valla ne abartı ,ne iltifat, tamamen gerçekleri söylüyorumAma sen beni çok utandırıyorsun
Çok teşekkür ederim canım benim
Valla ne abartı ,ne iltifat, tamamen gerçekleri söylüyorumrica ederim canım benim
Teşekkür ederim canım benimEllerinize sağlık neverest hanımcım
Dert sahibi ettiniz beni her gün börek yiyorum kolesterolüm fırladı ama sorun değil. Siz yapın, ben izlerim ve muhtemelen bundan da yaparım nalet olsunTeşekkür ederim canım benim
Bana neden üzgün emojisi attığını merak etmiştim
Afiyet bal şeker olsunDert sahibi ettiniz beni her gün börek yiyorum kolesterolüm fırladı ama sorun değil. Siz yapın, ben izlerim ve muhtemelen bundan da yaparım nalet olsun
Çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık yine her zaman ki gibi muhteşem olmuş tarifin
Ellerinize sağlıkYa ben bugün akşam yemeğinde sizin böreklerden yaptım, enfes oldu. Fırından çıkar çıkmaz pirana gibi saldırmasaydık, fotoğraf da çekerdim. Aklıma geldiğinde, içi peçete dolu boş servis tepsisine bakar haldeydim ve iş işten geçmişti.
Bu yarışma yüzünden günlerdir börek yiyoruz Allah affetsin
Allah'tan bazı tarifler kıymalı da, sağlığımı koruyorum. Vejetaryen olmam sağ olsunEllerinize sağlıkAfiyet bal şeker olsun
Beğenmenize sevindim.
Ahhh daha neler neler gelecek
Bende sebzeli ve peynirli börekleri daha çok severimAllah'tan bazı tarifler kıymalı da, sağlığımı koruyorum. Vejetaryen olmam sağ olsun
Çok teşekkür ederim. Benim de bi pırasalı börek tarifim var ama zaten mantığı üç aşağı beş yukarı aynı. Herkes yapabilir ve sever.
Yine de farklı bir pırasalı börek çıkmadı henüz. Beklemedeyiz.