- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Sponsor yazmazsan yarışmaya katılamıyor mısınEllerine sağlık.Çok lezzetli görünüyor gözlemeler.İnşallah sorunun halledilir de yarışmada olursun
Elinize sağlıksanki sunum biraz sönük kalmış güveç olayını sevmedim daha yayvan tabaklar tercih ederseniz iyi olur gibi nacizane görüşüm :)
Gözlemeler harika
Canım sofran çok güzel gözüküyor,güveçler falanayrıca o pembe tahta bank peçetelik değil mi,ben de almayı düşünüyorum ondan çok şık
Benden daha iyi fotoğraf çektiğin gerçek,tek tek çekmişsin herşeyi ne güzel,ben hepsini toptan çekmişim koymuşum
Ayrıca gözlemende çok güzel olmuş ellerine sağlık,sadece başlığı afiyet olsun diye değil mesela ıspanaklı gözleme bilmem ne yağ sponsorluğunda gibi acman gerekiyordu.Ama yetişNevreste halleder
Yarışmada başarılar dilerim
LamelifAmine ellerine sağlık canım masan harika görünüyor. Yarışmada başarılar
Bir kuş sütü eksik
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Gozlemeeeeee sevilmezmi ya ellerine saglik
Gozleyeme bayilanziiii
Masan cok sicak ve lezzetli bi masa olmus canimEllerine saglik ,basarilar
Sınava bir gün kala calıısmaya başlayan öğrencilerin işine donmuş bu 99 almişsın
Ellerine sağlık
Ellerine sağlık.Çok lezzetli görünüyor gözlemeler.İnşallah sorunun halledilir de yarışmada olursun
Kuzu nevroşa soylersen sofra ismini düzenler, ıspanaklı gozlemem ile kahvaltı sofram olabilir
Yahu gözleme yapmış, bu smiley bile az benim içinBize kullanacak smiley bırakmadın nanaaha bu kalmıs
Sen yaptıysan harika olmuş,ben gördüm bunları,internette sanırım 50 tl gibi bir rakama satiyorlardi.Benim de hobi malzemeleri aldigim bir yer var,böyle ham ahşap şeylerde satıyor ,bir çıktığımda ben de bakayım.yamukprenses bu arada o bank havluluğu ben yaptım ama daha süslemesi bitmedi -ham olarak aldım tabi bu arada boyaması benden ...kelebekleri sonradan yapıştırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?