Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sandviç - KanepelerIspanaklı Gözleme ile Kahvaltı Sofram -Yörükoğlu Tereyağ Sponsorluğunda
Hayırlı geceler güzel hatunlar :)
Benim bu fotoğraf çekmeyi öğrenmem gerek çünkü fotoğraflar hiç içime sinmedi...Buda benim nacizane kahvaltı sofram o sizin güzel sofralarınız yanında sönük kalıyor sanırım
GÖZLEME
MALZEMLERİ
İç malzeme:
Ispanak
-soğan
-dereotu
-maydonoz
Hamuru :
-un
-tuz
-ılık
-su
Hamur ele yapışmayacak yumuşak bi hamur yoğuruşur ve yarımn saat kadar dinlendirilir..
Harcı için :soğanı öldürün çok az ev salçası koyun yıkadığımız ve doğradığımız ıspanakların içine katıp,tuz ,dereotu ve maydonozu ekleyerek karıştıralım (soğanın sıcağı ıspanakların yumuşamasına yatiyor ,ıspanakları ayrıyeten ocağa koymaya gerek yok )
Hayırlı geceler güzel hatunlar :)
Benim bu fotoğraf çekmeyi öğrenmem gerek çünkü fotoğraflar hiç içime sinmedi...Buda benim nacizane kahvaltı sofram o sizin güzel sofralarınız yanında sönük kalıyor sanırım
GÖZLEME
MALZEMLERİ
İç malzeme:
Ispanak
-soğan
-dereotu
-maydonoz
Hamuru :
-un
-tuz
-ılık
-su
Hamur ele yapışmayacak yumuşak bi hamur yoğuruşur ve yarımn saat kadar dinlendirilir..
Harcı için :soğanı öldürün çok az ev salçası koyun yıkadığımız ve doğradığımız ıspanakların içine katıp,tuz ,dereotu ve maydonozu ekleyerek karıştıralım (soğanın sıcağı ıspanakların yumuşamasına yatiyor ,ıspanakları ayrıyeten ocağa koymaya gerek yok )