Sandviç - Kanepeler Ispanaklı Gözleme ile Kahvaltı Sofram -Yörükoğlu Tereyağ Sponsorluğunda

Hayırlı geceler güzel hatunlar :)
Benim bu fotoğraf çekmeyi öğrenmem gerek çünkü fotoğraflar hiç içime sinmedi...Buda benim nacizane kahvaltı sofram o sizin güzel sofralarınız yanında sönük kalıyor sanırımo_O

GÖZLEME
MALZEMLERİ
İç malzeme:
Ispanak
-soğan
-dereotu
-maydonoz

Hamuru :
-un
-tuz
-ılık
-su

Hamur ele yapışmayacak yumuşak bi hamur yoğuruşur ve yarımn saat kadar dinlendirilir..

Harcı için :soğanı öldürün çok az ev salçası koyun yıkadığımız ve doğradığımız ıspanakların içine katıp,tuz ,dereotu ve maydonozu ekleyerek karıştıralım (soğanın sıcağı ıspanakların yumuşamasına yatiyor ,ıspanakları ayrıyeten ocağa koymaya gerek yok )

Eki Görüntüle 1798364

Eki Görüntüle 1798359

Eki Görüntüle 1798357

Kuru patlıcan közlemesi :

Yazdan kuruttuğumuz küp patlıcanlarımız halayıp,soğan ve ev salçası ile kavurup dilersek yoğurtlu yiyoruz....

diğerlerinin tarifine gerek yok sanırım......

Bal-Kuşburnu -Tereyağı..Cecilve dil peynir...Zeytinler :) Kahvalti sonrasinkahvelerinizde benden olsun......

Eki Görüntüle 1798483

Eki Görüntüle 1798365

Eki Görüntüle 1798355

Eki Görüntüle 1798356

Eki Görüntüle 1798358

Eki Görüntüle 1798360

Eki Görüntüle 1798362

Eki Görüntüle 1798366

Eki Görüntüle 1798361

Eki Görüntüle 1798363

Vieoda adim cikiyodu sanirim ..ondan sildim..eger basarabilirsemm tekrar yuklerim
adım gözüküyor facebooktan çıkıncada gösterilmiyor video
Ellerine sağlık lamelifim.. iyikide geldin iyikide katıldın :KK60:yarışmak bahane ,, ama burada olmak şahanee BAŞARILAR canım:KK68:

Hayırlı geceler güzel hatunlar :)
Benim bu fotoğraf çekmeyi öğrenmem gerek çünkü fotoğraflar hiç içime sinmedi...Buda benim nacizane kahvaltı sofram o sizin güzel sofralarınız yanında sönük kalıyor sanırımo_O

GÖZLEME
MALZEMLERİ
İç malzeme:
Ispanak
-soğan
-dereotu
-maydonoz

Hamuru :
-un
-tuz
-ılık
-su

Hamur ele yapışmayacak yumuşak bi hamur yoğuruşur ve yarımn saat kadar dinlendirilir..

Harcı için :soğanı öldürün çok az ev salçası koyun yıkadığımız ve doğradığımız ıspanakların içine katıp,tuz ,dereotu ve maydonozu ekleyerek karıştıralım (soğanın sıcağı ıspanakların yumuşamasına yatiyor ,ıspanakları ayrıyeten ocağa koymaya gerek yok )

Eki Görüntüle 1798364

Eki Görüntüle 1798359

Eki Görüntüle 1798357

Kuru patlıcan közlemesi :

Yazdan kuruttuğumuz küp patlıcanlarımız halayıp,soğan ve ev salçası ile kavurup dilersek yoğurtlu yiyoruz....

diğerlerinin tarifine gerek yok sanırım......

Bal-Kuşburnu -Tereyağı..Cecilve dil peynir...Zeytinler :) Kahvalti sonrasinkahvelerinizde benden olsun......

Eki Görüntüle 1798483

Eki Görüntüle 1798365

Eki Görüntüle 1798355

Eki Görüntüle 1798356

Eki Görüntüle 1798358

Eki Görüntüle 1798360

Eki Görüntüle 1798362

Eki Görüntüle 1798366

Eki Görüntüle 1798361

Eki Görüntüle 1798363

Vieoda adim cikiyodu sanirim ..ondan sildim..eger basarabilirsemm tekrar yuklerim
adım gözüküyor facebooktan çıkıncada gösterilmiyor video
yaaaaa bayıldımmmm superrr
komsu olsaydık keske senlee

Kahvaltıda en güzel yenen şey tabiki gözleme.Nefis görünüyor lamelifAmine.:kk77:Kahve sunumun da çok şeker:)Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Back
X