- 19 Temmuz 2013
- 740
- 30
cnm k. bakma cvp veremedim kac gundur bayramımızı sonradan yaptıgımız için :))... inşallah cnm inşallahhhh paylaşırız haberlerimizi bak haber vermemezlik yapma :))... benimde yarın adet gunum dua et ne olur cok ihtiyacım var inş. adet olmam haber veririm her iki durumdada
benimde 19 u adet günüm inşallah ikimizde olmayız cnm dau etmezmiyimm bütün dualarım seninle Allah yardımsımız olsun mutlaka haber verr
cnm ya bugun adet olmadım inşllahda olmam esimde test almaya gitti yapcam bırazdan gec oldu ama olsun umut fakırın ekmegıdır :) inşallah cıft cızgıyı gorurum offff cok heyecanlıyım olmasa ne yaparım ya cok aglarım heralde durumum onu gosteriyor
valla bugün sana dua ett,m hep aklıma geldin soramadım da.. e hadi bakalım inşallah çift çizgiyi paylaşırsın cnm
valla şu heyecanımı anlatamam sana sence hamılemıyım dun cocugu olan bı arkadasıma sordum bnım gogus uclarım kaşınıyor dedim sendede oldu mu dedim oldu dedi ve gogus uclarımda tepecıkler oluştu ve kirpiklerimede baktı kirpiklerinde topaklanmış dedi hamılelik belirtileri dedi ama bılmıyorum yaaaaa sevinıyorum ama uzulurum dıye korkuyorummm
şu anda bende senin kadar korkuyorum cnm benimde dün bir arkadaşımın 2 yaşındaki oglu karnıma yatıp senin oğlun karnında dedi bi tüylerim ayaga kalktı ama ayy ne biliim yaaa inşallah hamilesindir cnm inşallahhh
cnm ya testi yaptım negatifcoook uzgunum anlatamam ama bence cok erken yaptım inş. adet olmam da 1 hafta sonra yaparım hala umudum var inş senınde vardır
bende sana onu söylemek istiyordum çok erken idrarda çıkmayabilir diye tatlım sen yarın bi kan tahlili yaptır bence onda kesin çıkar üzülme lütfen amaa bak beni düşün 9 koca yıldır uğraşıyorum sakın ağlama olurmuu belki kanda çıkar[/QUOTE
yok cnm bıraz gozlerim doldu o kadar ama dedim ya umudum var inşallah adet olmam ya ama belirtileri dusununce hamılyım dıye dusunuyorum hayırlısı simdi kan tahlılı yapmam beklemem lazım.. evett cnm haklısın inşallah allahım sana nasip eder bu ay sende uzme kendini cnm ya bız bu konuda konusuyoruz sorun olur mu sence
bende sana onu söylemek istiyordum çok erken idrarda çıkmayabilir diye tatlım sen yarın bi kan tahlili yaptır bence onda kesin çıkar üzülme lütfen amaa bak beni düşün 9 koca yıldır uğraşıyorum sakın ağlama olurmuu belki kanda çıkar[/QUOTE
yok cnm bıraz gozlerim doldu o kadar ama dedim ya umudum var inşallah adet olmam ya ama belirtileri dusununce hamılyım dıye dusunuyorum hayırlısı simdi kan tahlılı yapmam beklemem lazım.. evett cnm haklısın inşallah allahım sana nasip eder bu ay sende uzme kendini cnm ya bız bu konuda konusuyoruz sorun olur mu sence
ne gibi cnm niye sorun olsun ki?? ben adet olucak gibiyim ama benim belirtiler o yönde rahmimde bi kıpraşıklık var hafif hafif ağrıyor ben geliyorum diyorbenim bu ayada umudum yok yanii güzel haber gelirse senden gelicek beraber sana sevinicez inşallah tatlımm
cnm hani bu konu doktor onermek icin acilan konu ya bizde buradan konusuyoruz ondan bahsediyorumne gibi cnm niye sorun olsun ki?? ben adet olucak gibiyim ama benim belirtiler o yönde rahmimde bi kıpraşıklık var hafif hafif ağrıyor ben geliyorum diyorbenim bu ayada umudum yok yanii güzel haber gelirse senden gelicek beraber sana sevinicez inşallah tatlımm
cnm hani bu konu doktor onermek icin acilan konu ya bizde buradan konusuyoruz ondan bahsediyorum
:S hakkaten yaaaa benim geyik bölümünde açtıgım özel msj yazarken sıkıldıgım için açtıgım daha dogrusu bi sayfa var ordan yaz istersen cnm arkadaşlardanda özür dileriz :26:
evet ya cok ozur dileriz arkadaslardan:S hakkaten yaaaa benim geyik bölümünde açtıgım özel msj yazarken sıkıldıgım için açtıgım daha dogrusu bi sayfa var ordan yaz istersen cnm arkadaşlardanda özür dileriz :26:
:26: o zaman ben oradan gonderiym dahaviyi olur
slm arkadaşlar Ankarada önerebileceğinz jinekolog varmı..???
evet o doktoru tanıyorum isminide çok duydum. özelden ziyade kadın doğum hastaneleri nasıl olur acaba. sürekli bende özele gidiyordum ama cihazlar yinede dört dörtlük değil içim rahat olmadı.. dedğim gibi kadın doğum hastaneleri yada tıp fakulteleri hakkında bilgnz varmı acaba?