İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

benimde 19 u adet günüm inşallah ikimizde olmayız cnm dau etmezmiyimm bütün dualarım seninle Allah yardımsımız olsun mutlaka haber verr

benimde 19 u adet günüm inşallah ikimizde olmayız cnm dau etmezmiyimm bütün dualarım seninle Allah yardımsımız olsun mutlaka haber verr

cnm ya bugun adet olmadım inşllahda olmam esimde test almaya gitti yapcam bırazdan gec oldu ama olsun umut fakırın ekmegıdır :) inşallah cıft cızgıyı gorurum offff cok heyecanlıyım olmasa ne yaparım ya cok aglarım heralde durumum onu gosteriyor

valla bugün sana dua ett,m hep aklıma geldin soramadım da.. e hadi bakalım inşallah çift çizgiyi paylaşırsın cnm

valla bugün sana dua ett,m hep aklıma geldin soramadım da.. e hadi bakalım inşallah çift çizgiyi paylaşırsın cnm

valla şu heyecanımı anlatamam sana sence hamılemıyım dun cocugu olan bı arkadasıma sordum bnım gogus uclarım kaşınıyor dedim sendede oldu mu dedim oldu dedi ve gogus uclarımda tepecıkler oluştu ve kirpiklerimede baktı kirpiklerinde topaklanmış dedi hamılelik belirtileri dedi ama bılmıyorum yaaaaa sevinıyorum ama uzulurum dıye korkuyorummm

şu anda bende senin kadar korkuyorum cnm benimde dün bir arkadaşımın 2 yaşındaki oglu karnıma yatıp senin oğlun karnında dedi bi tüylerim ayaga kalktı ama ayy ne biliim yaaa inşallah hamilesindir cnm inşallahhh

cnm ya testi yaptım negatif coook uzgunum anlatamam ama bence cok erken yaptım inş. adet olmam da 1 hafta sonra yaparım hala umudum var inş senınde vardır

cnm ya testi yaptım negatif coook uzgunum anlatamam ama bence cok erken yaptım inş. adet olmam da 1 hafta sonra yaparım hala umudum var inş senınde vardır

bende sana onu söylemek istiyordum çok erken idrarda çıkmayabilir diye tatlım sen yarın bi kan tahlili yaptır bence onda kesin çıkar üzülme lütfen amaa bak beni düşün 9 koca yıldır uğraşıyorum sakın ağlama olurmuu belki kanda çıkar

evet o doktoru tanıyorum isminide çok duydum. özelden ziyade kadın doğum hastaneleri nasıl olur acaba. sürekli bende özele gidiyordum ama cihazlar yinede dört dörtlük değil içim rahat olmadı.. dedğim gibi kadın doğum hastaneleri yada tıp fakulteleri hakkında bilgnz varmı acaba?

canım ben hem Etlikteki hemde Çinçindeki Zübeyde Hanıma gittim fakat 2sindende memnun kalmadım..Zekai Tahir yani Büyük Doğuma gidenler memnunmuş fakat çok sıra oluyomuş çok yoğunmuş..ben Elif hanımı hem nette çok araştırdım hemde ilkokul arkadaşım Elif hanımın hastasıydı ve doğumunu o yapmıştı..ben 14mayısta kürtaj olmak zornda kaldım.şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ilk fırsatta tekrar Elif Hanıma gidicem inşallah..

teşekkür ederim canım önerilerin için bu sefer bi zekai tahir burak hast.ni deniycem. umarım iyi sonuç verir orası... yoksa özele devam mecburen

Arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakasında (mümkünse bayan) bir doktor tavsiyeniz varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…