İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Nigde ozel hayat hastanesi murat ozdil...tek gcerim bebegimi kucagima aldm cok rahat bi sezeryan gecirdm...hamileligm boyunca bna cok yardmci oldu

prof.dr.Engin Oral yaşadığım, kazıma sonrası rahim duvarı inceliği problemimi çözdü..

prof.dr.Engin Oral yaşadığım, kazıma sonrası rahim duvarı inceliği problemimi çözdü.. 2009 dan beri tedavi için uğraşılıyor.. size tavsiyem engin hocayla bir konuşun.. ben şu an 8 aylık hamileyim... :)

benim yazdığım konunun neresine katılmadığınızı anlamadım çünkü ben de drların çok önemli olduğunu söyledim benim problemim beni bilgilendirmemesi değil yaptığı kürtajla rahim duvarımı kazımış olması ve bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimin yok edilmiş olması çünkü bebeğin yerleşmesi gereken tabakayı onarılmaz şekilde hasara uğrattı bunun bedelini ben ödüyorum hatayı yapan kişi değil, ne yapması gerektiğini ben değil doktor bilecek. onların özensizliklerinin cezasını ben ve benim gibi mağdur edilenler değil onlar çekmeli. mantığım şu bugün bana gösterilen özensizlik yarın sizlere de gösterilebilir doktorluk mesleğinde sepette asla çürük elma olmamalı buna lüksleri yok en ufak hata denilen şey bir başkası için son olabilir. ben güzide doktorlarımızın olduğunu da biliyorum.

izmir OP DR:HÜSEYİN CEYBERİ BORNOVA MANAVKUYU EKADOM KADIN HASTALIKLARI MERKEZİ

INFERTİLİTE VE TUP BEBEKTE DOC.DR AHMET ZEKİ IŞIK İRENBE TUP BEBEK MERKEZİ ALSANCAK

Merhabalar...İzmir'de bence en iyi uzman doktorlardan bir tanesi de Birdal Tosyalı Çetinol...Beni dış gebelikte resmen ölümden kurtardı kendısıne minnettarım.Oğlumun doğumunu da kendısı gerçekleştirdi.Halden anlayan bir doktor...Asla paracı değil.

medical park- fatihte Ayşegül Sofuoğlu.
bu siteden aldığım tavsiye üzerine gittim.çok memnunum.bir ay sonrasına zor randevu bulunuyor.
güleryüzlü, ilgili, hasta takibi iyi.

bir yenibosna nisa hastanesinde Mürüvvet Hanımı çok övüyorlar.o da çok yoğun biri.belki hastaya çok vakit ayıramıyor ama özellikle teşhisleri yönüyle tecrübeli ve başarılı biri diye duyuyorum hep.

mürüvvet hn gerçekten çok iyi doktor,evet çok vakit ayıramıyo,çokta konuşmaz ama işini çok iyi bilen bi doktordur,hastasıda çoktur,tavsiye ederim...

izmir Alsancak ömer südekan . ameliyatımı kendisi yaptı. Hasta doktor ilişkisi son derece seviyeli ama aynı zamanda çok sıcak olan bir doktor.

izmir bornova şifa hastanesi perinatolog prof. dr. Serkan Güçlü ben kendisinden çok memnunum iyi ki böyle bir doktorum var

Tüp bebek knusunda smyrna tüp bebek merkezinde funda koçyiğit tavsiyem

Arkadaşlar! Rahım sarkması ve vajina yırtıgı amelyatı olanlarınız varmı? Bu konuda onerecegınız doktor varmı?

Arkadaşlar! Rahım sarkması ve vajina yırtıgı amelyatı olanlarınız varmı? Bu konuda onerecegınız doktor varmı?

Cnm bnm bu konuda kesinlikle korkut aslan i oneririm Şişli de muayenehanesi..internetten sitesine gir istedigin sarkma toparlamaya iliskin herseyi yapio ben kendisine de kürtaj olmk zorunda kalmıştım

Merhabalar,

Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!

Son düzenleyen: Moderatör:
benim doktorum prof.dr. Mete Cahit Tarcan
Uzmanlık Alanı : Kadın Hastalıkları ve Doğum
Yabancı Dil : Ingilizce
Almanca
Eğitim - Çalıştığı Kurumlar : Eskişehir Anadolu Lisesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
SSYB Ege Doğumevi Ihtisasi
Elazığ Baskil Sağlık Merkezi
SSYB Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimliği
Mesleki İlgi ve Aktiviteler : Endoskopik Cerrahi
muhteşem bir doktordur hem psikiyatri anlayıcı raporda yardım .. hepsi mevcut bu doktorda taa şehir dışından gelenler var bunun için. şuan izmir çiğlide Kordon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezinde .. 2 özel hastahanelerlede sözleşmeli ameliyatları , bide tüp bebekleri falan orda yapıo . ben ameliyat olmştuç 4 ay önce ..

Arkadaslar İzmir de dr aysel taser e gidenler varmi ayrica nasil tavsiye eder misiniz?

canım alta yazdım o doktora git sonuçsuz çıkmazsın hastahaneden boşver diğerlerini ve ben kendimce kadın doktor önermiorum ... hemde özelden bahsediorum.. ben bu dediğim doktora 4 ay önce ameliyat oldum.. halada kontrole gidiorum mümkün oldukca . şimdide çocuk için gidicem inşallah .. hamile olursam da doumum inşllah onun elinden olacak. herşeiyle muhteşem bir doktor ilğisi alakası bilgisi baktığında görüo yok o tes yok bu test hastaneye habire para yedirenlerden değil yani :KK66::KK66::KK66: ama ciddi problemin olmadığı taktirde...şiddetle tavsie ederim

X