İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

ankara da HACETTEPE HASTANESI COSKUN SALMAN DIYORUM GITTIGIM EN IYI DOKTORDUR HER SORUNUMDA IZMIRDEN KALKIP ANKARAYA GIDIYORUM BASKA DOKTORA MUAYENE BILE OLMAYA KORKUYORUM CUNKU COK KOTU DENEYIMLER YASADIM

Çamlıca Medicana Sibel Açıkalın. Müthiş bir doktor. Şiddetle tavsiye ederim

Bende tüp bebek ile hamile kaldim ve kendi doktorum muayne ucretleri yüksek.
Gebelik takibi mi ve doğumumu yaptıracağım Ankara iyi bir doktor önerisinde bulunursaniz sevinirim...

Cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum..Ankara'da önerebileceğiniz bir doktor var mı.. Tam iki haftadır regl donemindeyim artık halsiz hissediyorum kendimi.. İyi Bir doktora ihtiyacım var yardım edebilir misiniz ? Teşekkürler şimdiden

Ben İzmirden Kadın Doğum denilince önerebileceğim çok iyi bir doktor DR Hasan Yıldız maya kadın doğum bornovada....

Op. Dr Meltem Uygur

Sante Tıp Merkezi

Bağdat Caddesi No:57/2 81030 Kızıltoprak, Kadıköy / İstanbul

Bugun gittim gerçekten çok ilgili araştırmacı bir doktor.Birçok doktora görundum ama en begendıklerımden birisi diyebilirim.Herşeyi güzelce anlatıyor geniş muayne gerçekleştiriyor

ankarada genital siğil için hera hastanesi süleyman beye giden oldu mu memnun kaldınız mı bilgi veren olrsa çok müteşekkir kalırım 54:

izmir Bornova kordon klinik
dr adil melih yıldız
çok iyi bir doktor.hastasını çok rahatlatıyor ve yaptığı her işlemi anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…