çok ii sessiz sakin bir kadın aceleyde getırmıyor zaten medısuda rastladım ılk defa her yerını kontrol eden ve en ıyısıde su rahatsızlık veren koltuklardan yok(muayene ıcın olanlardan ) bişey oldugundanda sureklı kocasına danısan bırısı ben memnun kaldım guleç yuzlu bırısı degıl sadece :) çok ciddi duran birisi..
profesör kadın ne diye kocasına danışıyo acaba?en iyisi ben mehmet emin beye devam edeyim o çok tatlı dilli bana bi anısını anlattığı bile olmuştu :) keşke bi de bayan olsaydı tam olacaktı :) he beni hastane masrafları konusunda kandırmadı da değil.fiyat için 400 tl 2 ameliyat ücreti artı yatak ücreti dedi öyle diyince bende 2 amelyat ücreti 400 se yatak ücreti de ucuzdur diyosun ama meğer 200 e yakın bi paraymış günlüğü bi de yatışımı 2 gün önceden gösterdiler 2 günde ben yattım 4 gün ücreti ödedim.baştan söyleselerdi keşke. beklediğimin altındaydı fiyat öderdim ama böyle yapması hoşuma gitmedi.doğum ya da allah korusun ameliyat durumun olursa aklında bulunsun.cevabın için de çok teşekkür ederim.
naptın canm ya 300 tl mipendikteyim ben neredeyse bütün doktorları gezdim en fazla 50 tl m. ücreti .ayrıca pendige yakınsan güzel doktorlar war önerebilcegim:)
tatlım pendik taraflarında kadın doğumcu önerebileceğini yazmışsın bana acil lazım önerebilirmisin?
arkadaşlar bende hpv şüphesi var fakat doktorlar 100de 90 olabilir şimdi yakmayalım bi sürü saçmalık ... diyolar kafama yatmadılar acıkcası kötü durumdayım allah rızası çin ankarada hpv ilgi alanı olan ve ilgili iyi bir doktor tavsiyesi verebilirmisiniz
Canim baskent hastanesindeki ali ayhan bu konuda gercekten cok iyi.yalniz biraz yasli ve cok kalabalik oluyor
cnm sen istanbuldamısın bende buradayım ve sana kartaldan bir dogum doktoru onerebılırım buradakı arkadaşlar hep oraya gıdıyor ve bende gıttım gercekten cok iyi ve güler yüzlü bir bayan yani güvenebilirsin istersen söylerim
isterim tabikiii her türlü öneriye ihtiyacım var ben kartalda bir zeynep hanım vardı onun muayenehanesine gitmiştim o kadar bide burda umut hastanesinden bir doktoru begendiklerini yazmışlar ama lütfen sende söyle doktorunu gidebilirim
evet bende umut hastanesindeki ümmügülsüm hanım var ona gittim cok iyi bi doktor cok guler yuzlu. bide bayan olmasıı daha da iyi
bende bayan arıyorum zaten cnm bugüne kadar bütün doktorlarım erkekti tamam derdini anlıyorlar ama anlayan ayrı yaşayan ayrı yani bir bayana rahmim ağrıyo dedigim zaman daha iyi anlarmış gibi hissediyorum artıkherkes umut hastanesi diyor demekki doktorları iyi bende gidicem ama ümmügülsüm hanımla şeyma hanım arasında kaldım :/
bende bayan arıyorum zaten cnm bugüne kadar bütün doktorlarım erkekti tamam derdini anlıyorlar ama anlayan ayrı yaşayan ayrı yani bir bayana rahmim ağrıyo dedigim zaman daha iyi anlarmış gibi hissediyorum artıkherkes umut hastanesi diyor demekki doktorları iyi bende gidicem ama ümmügülsüm hanımla şeyma hanım arasında kaldım :/
valla ümmügülsüm hanım cok iyi cok sevdım ya annem gıbı yakın davrandı heralde zeynep kamıl hast. ndede calısıyor ama orası buraya cok uzak ben maltepedeyim
ben hiç erkge gıtmedım ama gıtsemde cekınırım yanı ne bılıym bayan daha ıyı dedıgın gıbı utanma falan da olmuyor bende bundan sonra ümmügülsüm hanıma gıtcem
tamam cnm saol ona gidicem bende pendikte oturuyordum daha önce bizde maltepede oturuyorduk sonra bu tarafa taşındık yani kartal yakın gidebilirim rahatlıkla
aa oylemi hangi mahalledeydin cnm ben aydınevlerdeyım
tatlım utanmanın haricinde adama rahmim ağrıyo diyorum valla şu anda onunla ilgilenemem çocuk yapman daha önemli diyor ama bayan olursa rahmim ağrıyo dedigimde belki kendide yaşamış olur ve anlar yanii :44: