İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

cemalbeydeydim cnm ama feyzullah caddesindede oturduk :) 19 yıl oturdum maltepede çocuklugum yani orda geçti halada çok severim

valla bılmıyorum orayı cnm ama maltepe cok guzel sessiz en önemlisi bende 1 sene oldu yanı evlendıgımde geldım esımın meslegınden dolayı yoksa gayseriliyimmm

valla bılmıyorum orayı cnm ama maltepe cok guzel sessiz en önemlisi bende 1 sene oldu yanı evlendıgımde geldım esımın meslegınden dolayı yoksa gayseriliyimmm

uuwwww merhaba gayserili dostum bende giresunluyum nasıl alışabildinmi başka memleketten gelmek zormu sıkıntı çekiyormusun?

uuwwww merhaba gayserili dostum bende giresunluyum nasıl alışabildinmi başka memleketten gelmek zormu sıkıntı çekiyormusun?

sanada merhaba cnm.. ya alıştım yalnızlıgada istanbulada ama memleket baska ya özledim gayseriyi ama buradan şarka gidince cok ozlerim cünkü alıştım maltepeye tek her yere gidebilirim o derece

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ya alıştım yalnızlıgada istanbulada ama memleket baska ya özledim gayseriyi ama buradan şarka gidince cok ozlerim cünkü alıştım maltepeye tek her yere gidebilirim o derece

ayy kıyamammm ama bravo başka bi yerden gelip bu kadar çabuk alışmak kolay değil valla alkışlıyorum seni cnm ama tabiki memleket başkadır ailen gayseridemi?

ayy kıyamammm ama bravo başka bi yerden gelip bu kadar çabuk alışmak kolay değil valla alkışlıyorum seni cnm ama tabiki memleket başkadır ailen gayseridemi?

cok tesekkür ederim cnm evet kayserideler ama ben kayseride büyüdüm aslında karslıyım orada dogdum ama insanın memleketi doğduğu değil doyduğu yerdir dimi ya sen istanbuldamıydın hep :26:

cok tesekkür ederim cnm evet kayserideler ama ben kayseride büyüdüm aslında karslıyım orada dogdum ama insanın memleketi doğduğu değil doyduğu yerdir dimi ya sen istanbuldamıydın hep :26:

evet cnm ben dogma büyüme istanbulluyum babam giresunlu bende toplamda 15 kere falan gitmişimdir 1 haftalık falan ama uzun süre hiç kalmadım bende burayı özlerim gitsem çünkü alışmışlık var bide insan ailesinden uzak olunca bi içi burulur sendede mutlaka oluyordur zor işler bunlar kardeşş

bu bayram öyleydi ya esimin aileside kayseride ikimizde yalnızdık valla cook zor bı durum cnm ama obur bayrama gıderız ınş. bıde bayramda esımde gece calıştı ilk gün daha zor oldu cnm

bu bayram öyleydi ya esimin aileside kayseride ikimizde yalnızdık valla cook zor bı durum cnm ama obur bayrama gıderız ınş. bıde bayramda esımde gece calıştı ilk gün daha zor oldu cnm

yapma yaaa çok üzüldüm cnm olsun dedigin gibi kurban bayramında gidersiniz inşallahh komşu yap kız arada kahveye falan gidersin yalnızda kalma fazla bi ses olsun yanii

yapma yaaa çok üzüldüm cnm olsun dedigin gibi kurban bayramında gidersiniz inşallahh komşu yap kız arada kahveye falan gidersin yalnızda kalma fazla bi ses olsun yanii

evet allahtan esımın arkadaslarının eslerı var (tekerleme gıbı oldu) onlara gidip geliyorum iyi oluyo cnm sıkılmıyor

evet allahtan esımın arkadaslarının eslerı var (tekerleme gıbı oldu) onlara gidip geliyorum iyi oluyo cnm sıkılmıyor

hahahhaaaa cidden tekerleme gibi olduu iyi bari heptende yalnız sayılmazsın o zaman en azından tanıdık var Allah korusun bişey olsa yardımına koşacak birileri var kız çok önemli böyle şeylerr bende genelde yalnızımdır ama yandım desem koşacak var bilirim oda insanı rahatlatıyor senin içinde olmasına sevindim cnm banada istedigin zaman yazabilirsin buralarda olmasamda görür görmez dönerim

ayy cnm allah razı olsun allhtan uye oldum hiç canım sıkılmıyor ya.. bu site cok ıyı valla sanki en yakın arkadsımla konusuyomus gıbı oluyor

ayy cnm allah razı olsun allhtan uye oldum hiç canım sıkılmıyor ya.. bu site cok ıyı valla sanki en yakın arkadsımla konusuyomus gıbı oluyor

:)) gerçekten öyle oluyor bende çok bunaldıgımda birilerinin bişeyler söylemesi akıl vermesi yada yönlendirmesi iyi geliyor moral oluyor sonuçta akıl akıldan üstündür bende burayı ve burdaki arkadaşları seviyorum iyiki üye olmuşuz cidden gııııı

baksana doktor meselesinden nereye geldık laf lafı acıyor ee sende bebiş varmı cnm

pardon cnm bağlantım koptuda :/ benim bebegim yok malesef 9 yıldır yapmaya çalışıyorum sende varmı :)))

üzme kendini cnm olur inş. ben sana kendimden daha cok uzuldum ben daha 1 yıllık evlıyım bu kadar uzuluyorum ya sen ne yapıyosun ama hayırlısı olsun.. bende bu ay suphelenıyorum her ayki gibi inş. bu ayda sonu hüsran olmaz allahım istyen herkese versin en başta sana

amin cnm amin saol valla Allah razı olsun aaaaaaa bana bi ara namaz kılarken sana dua edicem diyen sen miydin yoksaaa bu ay her zamanki gibi birilerinin gönül gözü açık bir teyzesi demişki benim için yumurtalıklarında iltihap var maydonoz suyu içsin demiş sonrada ikizler görüyorum erkek yoldalar demiş dogrulugunu kanıtlamak için son 10 günüm kaldı bi umut işte insan seviniyo inşallah sende vardır çok sevinirimm

evet cnm ediyorum o bendım valla cok istedim allahtan verir inş. adet olursam sogan kurunu denıycem bu ay suphlenıyorum yumurtlama donemımden sonra gogus uclarım kaşındı hemde cok fena cok yere baktım gebelık belırtısıymıs ama olmaz dıye korkuyorum. sende maydanoz suyunu iç sogan kurunude dene istersen cnm inş faydası olur allahım gonlune gore versın bıde meryem suresini oku cnm.

okudum cnm meryem suresini hatta 21 tane hurmaya okuttum falan bir sürü şey yaptım bakalım kısmet tatlım yaa burdan görüştügümüz sürece hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah :)))))

bende bir doktor tavsiye edecektim.ıspartada yaşayanlar için.SDÜ TIP FAK.YRD.DOÇ.DR.İLKER GÜNYELİ.....

okudum cnm meryem suresini hatta 21 tane hurmaya okuttum falan bir sürü şey yaptım bakalım kısmet tatlım yaa burdan görüştügümüz sürece hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah :)))))

cnm k. bakma cvp veremedim kac gundur bayramımızı sonradan yaptıgımız için :))... inşallah cnm inşallahhhh paylaşırız haberlerimizi bak haber vermemezlik yapma :))... benimde yarın adet gunum dua et ne olur cok ihtiyacım var inş. adet olmam haber veririm her iki durumdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…