- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
benim yazdığım konunun neresine katılmadığınızı anlamadım çünkü ben de drların çok önemli olduğunu söyledim benim problemim beni bilgilendirmemesi değil yaptığı kürtajla rahim duvarımı kazımış olması ve bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimin yok edilmiş olması çünkü bebeğin yerleşmesi gereken tabakayı onarılmaz şekilde hasara uğrattı bunun bedelini ben ödüyorum hatayı yapan kişi değil, ne yapması gerektiğini ben değil doktor bilecek. onların özensizliklerinin cezasını ben ve benim gibi mağdur edilenler değil onlar çekmeli. mantığım şu bugün bana gösterilen özensizlik yarın sizlere de gösterilebilir doktorluk mesleğinde sepette asla çürük elma olmamalı buna lüksleri yok en ufak hata denilen şey bir başkası için son olabilir. ben güzide doktorlarımızın olduğunu da biliyorum.
Samsun Doğumevi Hastanesi
Opr.Dr.Ersan Şener
Kesinlikle tavsiye ederim
medical park- fatihte Ayşegül Sofuoğlu.
bu siteden aldığım tavsiye üzerine gittim.çok memnunum.bir ay sonrasına zor randevu bulunuyor.
güleryüzlü, ilgili, hasta takibi iyi.
bir yenibosna nisa hastanesinde Mürüvvet Hanımı çok övüyorlar.o da çok yoğun biri.belki hastaya çok vakit ayıramıyor ama özellikle teşhisleri yönüyle tecrübeli ve başarılı biri diye duyuyorum hep.
Arkadaşlar! Rahım sarkması ve vajina yırtıgı amelyatı olanlarınız varmı? Bu konuda onerecegınız doktor varmı?
izmir alsancakta doktorlar sitesinde mustafa alihanoğlu...özellikle vajinismus tedavisinde uzmanlaşmıştır kendisi...tavsiye ederim...
Arkadaslar İzmir de dr aysel taser e gidenler varmi ayrica nasil tavsiye eder misiniz?
Cnm bnm bu konuda kesinlikle korkut aslan i oneririm Şişli de muayenehanesi..internetten sitesine gir istedigin sarkma toparlamaya iliskin herseyi yapio ben kendisine de kürtaj olmk zorunda kalmıştım