İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

istanbulda işinde iyi ve sempatik bir jinekolog bayan arıyorum. doktorlarda kadın erkek ayrımını pek yapmam ama jinekoloji olunca değişiyor. öneriniz var mı lütfen

bu arada hastanede çalışmasın tercih ederim, özel muayehaneye gidince kendim para vermem gerekecek o yüzden hastanede olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Şişli / İstanbul Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan çok ilgili, anlayışlı, tecrübeli, kendine güvenen bir doktor. ben çok memnun kaldım. Allah herkese şifa versin..

ankara lina kadın sağlığı merkezinde sema yıldırıma gidiyorum. daha öncede ona gitmiştim. memnunum başka arkadaşların tavsiyesi ile gitmiştim zaten. öneririm arkadaşlar.

merhaba kızlar ben genel muayene smear test ıcın doktor tavsıyenız var mı? kesınlıkle bayan olsun ıstıyorum ıstanbul avrupa yakası ve devlet hastanesı tskler

arkadaşlar 2 yıllık evliyim. hapla korunduğum sürece çok problem yaşıyorum. bırakıncada adet düzensizliğim oluyo, ilişki esnasında bir çok problemim var ama kaç doktora gittiysem aradığımı bulamadım. neyin var, kan testi, normal bişey yok diyorlar. konuşabileceğim yol gösterip yardımcı olabilecek bir doktor arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen :44:
İZMİR de oturuyorum bu arada...

BURSA_ ÖZEL JİMER HASTAHANESİ fatma nuray sözeri altıner .... çook iyi ve ilgili bir bayan 2 senedir evliyim ve kendisinden çok memnunum :)))

Bende bir zamanlar Fatma Hanımın hastasıydım.3 yıldır çocuğumuz olmuyordu.Ve bize direkt olarak sizin çocuğunuz olmaz yaşınız geçmiş dedi.Ben 29 yaşındayım hiç öyle olduğunu düşünmedim.Bir çok doktor gezdim hiçbirinden böyle birşey duymamıştım.Gerçekten ilk duyduğumda çok üzülmüştüm.Şu an hiçbir ilave yöntem olmadan hamileyim.
Şu bir gerçek ki birçok doktor hastasının ne hissettiğiyle veya hissedeceğiyle pek ilgilenmiyor, onlar ticari kaygı peşinde olduğunu düşünüyorum.

Merhaba Hanimlar nasilsiniz...? Ben PCO hastasiyim..Yurtdisinda yasiyorum ve su an Istanbuldayim. Burda da bir uzman hekime gitmek istiyorum. Ben de Internette rastgele numarasini buldugum Medical ParK Hastanesi aradim ve randevu aldim. Fakat yurtdisinda sigortali oldugum icin muayene ve tahlil ücretlerini ben ödeyecegim. Muayene icin 280 TL dediler fakat tahliller icinde degilmis... Hormon testi, seker, tahliller vs. yaptiracagim. Sizce ne kadar tutar bunlari ücreti..TElefonda bilgi vermediler. Cok pahali olursa gitmeyecegim. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz ? Ya da önerebileceginiz baska bir yer var mi.. Sali gününe kadar burdayim. O zamana kadar da sonuclar yetisir mi bilmiyorum....

ben jinemedde dr. münip berberoğlunu tavsiye ederim. çok ilgili ve son derece nazik bir doktor.muayene ücreti 220 Tl.hormon,şeker vb. testler toplamda 380 tl. tuttu. ben polip ameliyatı oldum kendisine 2 gün oldu.3000 tl. verdim.kalkıp direkt eve geldim. aynı gün hafif kanama oldu bugün en ufak kanamam yok..ağrı sızı hiç olmadı.1 ay sonra da tüp bebeğe başlayacağız.bende ve eşimde sorun var çünkü bu arada telefonda her türlü bilgiyi muhasebe sana veriyor.0212-260 40 40 jinemed in telefonu.geçmiş olsun

Hanımlar Zeytinburnu Semiha Şakir Kadın Doğum Evinde Ayşe Karahasanoğlu ya da Karaaslan oğlu soyadı çok iyi bir op. dr tavsiye ederim

Antalya Radon Tıp Merkezi 100 Yıl Bulvarı Dr. Sibel ÖZEL tek geçerim işinde uzman

arkadaşlar bende hpv şüphesi var fakat doktorlar 100de 90 olabilir şimdi yakmayalım bi sürü saçmalık ... diyolar kafama yatmadılar acıkcası kötü durumdayım allah rızası çin ankarada hpv ilgi alanı olan ve ilgili iyi bir doktor tavsiyesi verebilirmisiniz

antalya medisuda prof.dr.mehmet emin soysal.miyom ameliyatımı yaptı antalyanın belki de en iyi kadın doğumcusu.miyomu normal doğum yoluyla alan nadir doktorlardan olduğunu duydum hem de iletişimi çok iyi pozitif bir insan.ve ilk defa bir kadındoğumcunun komple muayene ettiğine rastladım.ilk muayenede guatr,göğüs kanseri vb. var mı diye komple kontrol ediyor.ben onun sayesinde 4-5 yıldır çektiğim mide ağrısının safra kesesi taşından olduğunu öğrendim.ve onun sayesinde iki kez ameliyat olmaktan kurtuldum ve iki ameliyatı aynı anda oldum.

Daha once medıkal parkta ıdı suan hangı hastanede bılmıorum unal yırmıbes on numara doktor

merhaba cnm gecmıs olsun bende onun eşine gıttım 1 kere ve yıne gıdecem gercekten cokk ıı muayene edıyorlar mehmet beyın daha ıı oldugu duymustum ama erkek oldugundan dolayı onu tercıh etmedım...

merhaba cnm gecmıs olsun bende onun eşine gıttım 1 kere ve yıne gıdecem gercekten cokk ıı muayene edıyorlar mehmet beyın daha ıı oldugu duymustum ama erkek oldugundan dolayı onu tercıh etmedım...

teşekkür ederim.ben de eşininde çok iyi olduğunu duydum ama konu miyom ameliyatı olunc daha iyi olduğu için mehmet emin beye gittim.eşinin diyaloğu nasıl peki? yani bazı doktorlar acele acele muayene ediyolar sorularına doğru düzgün cevap vermiyolar ya öyle değil dimi? şimdi alttan muayene gerektiren bi sorunum var da bende bayan diye bu kez eşine mi gitsem diyorum?

çok ii sessiz sakin bir kadın aceleyde getırmıyor zaten medısuda rastladım ılk defa her yerını kontrol eden ve en ıyısıde su rahatsızlık veren koltuklardan yok(muayene ıcın olanlardan ) bişey oldugundanda sureklı kocasına danısan bırısı ben memnun kaldım guleç yuzlu bırısı degıl sadece :) çok ciddi duran birisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…