Arkadaşlar merhaba,
Bütün sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama doktorların uzmanlık alanları konusunda biraz bilgisizim yardımcı olursanız çok sevinicem.
Annem için iyi bir kadın hastalıkları doktoru arıyorum ama gebelik gibi bir sebepten değil daha çok miyom,kist,menopoz gibi hastalıklar için rutin kontrollere gidiebiliceğimiz iyi bir doktor tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum. Tercihlerimiz beşiktaş,levent,şişli,mecidiyeköy civarlarında olmasıdır. Şimdiden teşekkür ederim : )
BURSA_ ÖZEL JİMER HASTAHANESİ fatma nuray sözeri altıner .... çook iyi ve ilgili bir bayan 2 senedir evliyim ve kendisinden çok memnunum :)))
Merhaba Hanimlar nasilsiniz...? Ben PCO hastasiyim..Yurtdisinda yasiyorum ve su an Istanbuldayim. Burda da bir uzman hekime gitmek istiyorum. Ben de Internette rastgele numarasini buldugum Medical ParK Hastanesi aradim ve randevu aldim. Fakat yurtdisinda sigortali oldugum icin muayene ve tahlil ücretlerini ben ödeyecegim. Muayene icin 280 TL dediler fakat tahliller icinde degilmis... Hormon testi, seker, tahliller vs. yaptiracagim. Sizce ne kadar tutar bunlari ücreti..TElefonda bilgi vermediler. Cok pahali olursa gitmeyecegim. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz ? Ya da önerebileceginiz baska bir yer var mi.. Sali gününe kadar burdayim. O zamana kadar da sonuclar yetisir mi bilmiyorum....
antalya medisuda prof.dr.mehmet emin soysal.miyom ameliyatımı yaptı antalyanın belki de en iyi kadın doğumcusu.miyomu normal doğum yoluyla alan nadir doktorlardan olduğunu duydum hem de iletişimi çok iyi pozitif bir insan.ve ilk defa bir kadındoğumcunun komple muayene ettiğine rastladım.ilk muayenede guatr,göğüs kanseri vb. var mı diye komple kontrol ediyor.ben onun sayesinde 4-5 yıldır çektiğim mide ağrısının safra kesesi taşından olduğunu öğrendim.ve onun sayesinde iki kez ameliyat olmaktan kurtuldum ve iki ameliyatı aynı anda oldum.
merhaba cnm gecmıs olsun bende onun eşine gıttım 1 kere ve yıne gıdecem gercekten cokk ıı muayene edıyorlar mehmet beyın daha ıı oldugu duymustum ama erkek oldugundan dolayı onu tercıh etmedım...
teşekkür ederim.ben de eşininde çok iyi olduğunu duydum ama konu miyom ameliyatı olunc daha iyi olduğu için mehmet emin beye gittim.eşinin diyaloğu nasıl peki? yani bazı doktorlar acele acele muayene ediyolar sorularına doğru düzgün cevap vermiyolar ya öyle değil dimi? şimdi alttan muayene gerektiren bi sorunum var da bende bayan diye bu kez eşine mi gitsem diyorum?