çok ii sessiz sakin bir kadın aceleyde getırmıyor zaten medısuda rastladım ılk defa her yerını kontrol eden ve en ıyısıde su rahatsızlık veren koltuklardan yok(muayene ıcın olanlardan ) bişey oldugundanda sureklı kocasına danısan bırısı ben memnun kaldım guleç yuzlu bırısı degıl sadece :) çok ciddi duran birisi..
profesör kadın ne diye kocasına danışıyo acaba?en iyisi ben mehmet emin beye devam edeyim o çok tatlı dilli bana bi anısını anlattığı bile olmuştu :) keşke bi de bayan olsaydı tam olacaktı :) he beni hastane masrafları konusunda kandırmadı da değil.fiyat için 400 tl 2 ameliyat ücreti artı yatak ücreti dedi öyle diyince bende 2 amelyat ücreti 400 se yatak ücreti de ucuzdur diyosun ama meğer 200 e yakın bi paraymış günlüğü bi de yatışımı 2 gün önceden gösterdiler 2 günde ben yattım 4 gün ücreti ödedim.baştan söyleselerdi keşke. beklediğimin altındaydı fiyat öderdim ama böyle yapması hoşuma gitmedi.doğum ya da allah korusun ameliyat durumun olursa aklında bulunsun.cevabın için de çok teşekkür ederim.