İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Dr. Şeyma ARAZ 'a gitmeye başladım.Gayet güleryüzlü, anlayışlı biri.Ben ki doktorlardan nefret ederdim hele jinekologa ayaklarım geri giderdi, şimdi koşarak gidiyorum :)
Kartal 'da Avicenna Umut Hastanesinde çalışıyor.PKO hastasıyım ve bu doktordan memnunum.. Biraz kilo verdiğimde bebiş için de tedaviye başlayacağız..

DR. Yılmaz Güzel Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Nişantaşı amerikan hastanesi acil giriş kapısının karşısı yalı apt. 1. kat.
tel:0212 219 88 16

üşenmeden usanmadan, gerçi kes/kopyala/yapıştır yapmakta zorlanacak bir durum da yok ama, her sayfaya reklamınızı yapıştırmışsınız

Merhabalar, ankara gazi üniversitesinde dr. mehmet anıl onan'a giden var mı? özel muayehanesine ulaşamadım malesef.Jinekolog onkolog olduğu için ona gitmek istiyorum

Katinam, bende prof dr anıl onan'a gitmek istiyorum hpv uzmanlığıymış.ama özel muayehanesini bulamadım netten hastanede de söylemiyorlar.nasıl ulaşabilirim. Hastaneden randevu alsam 2 aya atıyor. Yardım lütfen. bu kanser geçiştirilecek gibi değil

ankara gaziosmanpaşa da özel muayenehanesi var. prof dr Fırat ORTAÇ . belki duymuşsunuzdur adını. süper bir doktor. Allah ın izniyle memnun kalırsınız

​ben 15 yaşındayım.ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk yıldır adet görüyorum fakat çok düzensiz.bazen her ay bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir regl görüyorum.ve çok az kanamam oluyo.ilk dönemler böyle diğildi.ilk başlarda bikaç kişiye sordum daha yeni sonra düzene girer dediler ama hala girmedi ve okula gidiyorum düzensizz olduğunda çok kötü oluyo ne zman olucağımı bilmiyorum ama yinede hazırlıklı gidiyorum.ama bi misafirliğe filan gittiğimmde hep yanıma alamıyorum şimdi olmayalı 3 ay oldu.
istanbulda yaşıyorum önerebileceğiniz bir hastane ve doktoru varmı yazarsanız çok mutlu olurum

istanbul da özellikle anadolu yakasında avrupa yakasıda olabilir ama. vajinusmusla ilgili gisdebileceğim önerebileceğiniz doktor var mı

istanbul da özellikle anadolu yakasında avrupa yakasıda olabilir ama. vajinusmusla ilgili gisdebileceğim önerebileceğiniz doktor var mı

Merhaba bende arıyorum bulursan beraber gidelimmi
bir destege ihtiyacım var.bende arastiriyorum cevap gelirse sana haber veririm

Merhaba bende arıyorum bulursan beraber gidelimmi
bir destege ihtiyacım var.bende arastiriyorum cevap gelirse sana haber veririm

merhaba
begenini aldim.simdi iki haberim var
biraz arastirdim bugun 2 doktor buldum ikisindende memnun olanlar var.
biri jinekolog bayan,digeri psikolog bayan ikiside %98 bitireceklerini iddia ediyorlar.ücretleri 2000-2500 tl yalnız bir kerede ödüyomussun bunları.bana cok fazla geldi.birde neden bir kerede filan dedim.hastalar bırakmaması için tedaviyi dedi.bitanesi jinekolog olan 1 saatte çözüomuş .nasıl diye sordum egzersizleri kendi yaptırıyormus birde birtakım ilaçlar veriyormus.cok para ya ben bu kadar veremem ki.arastiriyorum halen ama

Gördüğüm en iyi kadın hastalıkları doktoru Uzm.Dr. ITIR GERÇEKER AYAS tır. Ankara da Tandoğan Magnet tıp merkezinde çalışıyor.

ORKAN TATLI lütfen kızlar tanıyan bilen duyan varsa biraz bilgilendirebilir mi beni ??? bir arkadaşım tavsiye etti ama oda yeni başlamış ( meleklerim çok kıymetli gönül rahatlığıyla teslim edebileceğim bir jinekolog arıyorum izmirde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…