İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

izmirde polip alma ve infertilite konusunda gerçekten iyi konuşkan hastasıyla bütünleşen bayan jinekolog arıyorum. kimi tavsiye edersiniz.

Antalya Topçular Andeva'da Eda Tunç Şimşek'i tavsiye ederim. Hastasıyla gayet güzel ilgilenen bir doktor ve insana güven veren birisi.

14.02.2012
Yrd. Doç. Dr. Herman ışçi
ıstanbul Bilim Üniversitesi
Avrupa Florance Nightingale Hastanesi
Tel: 0212 212 88 11

Merhaba kızlar,
doğum kontrol hapları için bilgi almak ve genel muayene olmak için bir doktor arıyorum. istanbul'un herhangi bir yerinde bir doktor önerebilir misiniz? (muayene ücreti 200tl yi aşmazsa çok iyi olur)

özel muayene olmasını istemiyorum nedenide fiyatının daha yüksek olduğunu düşünmem.oradaki hastanelerden sadece ssk katkı payı ödeyerek muayene olmak istiyorum. mesela beylikdüzü yada büyükçekmece kolan,medi life,özel doğan yada sizin aklınıza gelen yakın civardaki uygun ücretli hastaneler.tavsıye edeceğiniz mümkünse erkek doktor var mıdır?tşkler

Son düzenleme:
istanbul -bakırköy
LALE ZEYNEP KANMAZ
çok iyi ve güleryüzlü ayrıca ilgili ve bilgili bir doktor kendi muayenehanesinde çalışyor kesinlikle tavsiye ederim

Eksik yazmışım özür dilerim Dragos Gülen Tıp merkezi DR.BÜLENT KARS gözüm kapalı tavsiye ederim harika bir doktor

bende özel okmeydanı hastanesinde bir tanıdık vesilesi ile Doç.Dr.Rehat Faikoğluna Gideceğim bugun bakalım inş memnun kalırım.Haber veririm sizlerede

mersin imc hastanesi op.dr ayfer gürbüz harika bir doktor

çok geçmiş olsun dilerim, umarım tamamen iyileşmişsinizdir. Sizden bir şey öğrenebilir miyim? Ben de Prof Dr. Ahmet Erdem'e gitmek istiyorum, hastanede hasta bakmıyormuş, muayenehanesinin numarasını da hastaneden vermediler, başka yerden de bulamadım. Telefon numarasını sizden öğrenebilir miyim? şimdiden çok teşekkür ederim..

Denzi Gökalp Kaya ve Ümit Kaya'yı tavsiye ederim ikisi de güleryüzlü, ilgili harika doktorlardır.Çiftehavuzlar ve Koşuyolu'nda çalışıyorlar

Ben de vajinismus tedavisi için Ayşe Hanım ın özel muayenehanesine gittim. İnternette araştırıldığında EFT yöntemini kullandığı ve daha birçok şey yazıyor. Maalesef hiç memnun kalmadım .
İstanbul un öteki ucundan geldiğimiz için trafikte takıldık. Arayıp 10-15 dakika gecikeceğimi söylediğimde bu sürenin seans süresinden sayılacağı söylendi. Böyle söyleyince bir sürü riski göze alarak saatinde ordaydık. Ama bir buçuk saat olan seans süresine rağmen 50. dakikada Ayşe Hanım "söyleyeceklerim bu kadar, bunları yap haftaya tekrar gel." diyerek seansı bitirdi. Yani 50 dakikaya 300 TL gibi rakam ödedik. Ayrıca onun anlattığı EFT yöntemini internetten izleyeceğiniz birkaç videoyla kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Bir de seansın sonunda bir kitap gösterdi-20TL- verip bu tekniği daha ayrıntılı öğrenebilirmişim. Kitaptan ayrıntıyı öğreneceksem niye buraya geldim o zaman diye düşündüm. Velhasıl psikiyatride uzmanlığını yapan bir arkadaşım konunun kesinlikle psikiyatri ile ilgili olduğunu , bir jinekoloğun bir ay kursunu alıp bu yöntemler üzerinden tedavi yapmasının kesinlikle sağlıklı ve güvenilir olmadığını nedenleriyle anlattı bana.Ama maalesef 1 saate 300 lira güzel bir rakam olduğu için birçok kişi bunu yapıyor.

14.02.2012
Yrd. Doç. Dr. Herman ışçi
ıstanbul Bilim Üniversitesi
Avrupa Florance Nightingale Hastanesi
Tel: 0212 212 88 11

bende herman beyden randevu aldım martın 14 ünde gidicem inş. doğum için (siz niçin gittiniz bilmiyorum ama eğer doğum içinse )ayrıca bir doğum ücreti alıyormuş galiba ne kdr olduğunu biliyormusunuz

arkadaşım kartal umut hastanesi birsen hanım benim de doktorum o kadının nsıl muayene ettiğini anlamıyosun son derece anlayışlı bir doktor tavsiye ederim
kusura bakmayın duyarsız kalamayacağım bu doktor benim 5 yıl önce doğumumu yapan doktor beni zorla doğurtmaya çalıştı 12 saat çocuğun kalp atışlarının durmasını bekledi ben sezaryene alın beni dediğimde almayacağım doğur dedi muayane sırasında acı hissettiğimde canın çok tatlıysa sezaryen yaptırsaydın dedi .normal doğum yapamadığım halde 20 dikişli normal doğum yaptırdı bana..sorulara cevap vermez .normalde kontrollerde güleryüzlüdür yanlız.doğumda yaşadıklarımdan sonra bebek şekerimi uzattığımda bundan bende çok var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…