İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Kızlar yazmak istedim Emine sernur yorulmaza gitmeyin !!! ultrason cihazı eskii :s bebeğimin anomalili olduğunu anlamadı. kürtaj yapılıp kurtulucaktım . ama onun yüzünden 3 gece hastanede yattım ... piişmanlık duyup para almadan ben doğumu gerçekleştiriyim dedi. biz gitmedik . zekayi tahir burak hastanesi ne gidip muayene olduktan sonra bebeğimi aldılar. eğer o erken fark etseydi kürtaj olucaktım .. tonla para harcadık o kadına . hakkımı helal etmiyorum..

bursa sıbel akesen gerekten çok ılgılı bı doktor..pısman olmassınız derım bı muaynesı en az 20 dk suruyo..

süleyman eserdağ hipnoterapi mi uyguluo acaba ? yada nsl bi tedavi ?

süleyman eserdağ hipnoterapi mi uyguluo acaba ? yada nsl bi tedavi ?

Canm ben suleyman beyin hastasiyim.once muayene edio sonra durumuna gir 3veya4gunluk program hazirlio bigunlerde seansa alio seni ve yardimcisi ayla kiii cokkkk tatli onla calismaya basliosunuz 4.gun sonunda deneme yapin dioo genelde herkez basariyorms ama benm gibi istisnalarda var ben dort gunde yapamadm esim yanimda yoktu son gunu katildi belki onun etkiside vardr sonra hipnoterapi yapti veeeeee yendimm ...

medical park göztepe de iyi bir doktor bilen var mı ya da istanbul anadolu yakasında,kadın dr.olursa benim için daha iyi olur...

BURSA_ ÖZEL JİMER HASTAHANESİ fatma nuray sözeri altıner .... çook iyi ve ilgili bir bayan 2 senedir evliyim ve kendisinden çok memnunum :)))

Arkadaşlar antalyada tavsiye edeceğiniz bir doktor yokmu ? Erken menopoz ve yumurta tembelleşmesi var bende

bu arada ipek bolat şu an samsun akademi hastanesinde ali ayhan ankara başkent üniversitesinde

İZMİR---Mersinli Tıp Merkezi'nde Op. Dr. Yılmaz PİRE ben bu doktora gidiyorum harika ilgileniyo.

Bayanlar,.
Bursa' da kesinlikle Doç.Dr.Murat Arslan diyorum. Muayenehanesinde çalışıyor, anlaşmalı hastahaneleri var. Muayenhane adresi; İhsaniye mah. Tuna Cad. Esra Sitesi b-blok kat-3 Nilüfer
özetlersem; FSM Bulvarının sonunda bankalar var, onlar bitince ışıklar var, ışıklarda soldaki apartman:))
tel: 0224 249 88 38
pişman olmayacaksınız
sevgilerimle

DR. CÜNEYT UYGUR İstanbul'da oturanlar için tavsiyemdir. Çok dikkatli ve tecrübeli bir doktor. Yakınlarıma koyduğu tanılar ve tedaviler hep başarılı oldu.

Hacettepe eğitimli. Hastalığınız hakkında bilmeniz gerektiği kadar bilgilendiriyor aynı zamanda.

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar ve Mimaroba tarafında oturanlar DrCüneyt Uygur'a ulaşmak açısından daha şanslılar. Muayenehanesi Büyükçekmece'de. 8819360 tel.

bursada oturanlar,
maddı durumunuza göre tabi ama bursa acıbademde DR AYLİN KARAHASAN var. ömrünüzde görüp görebileceiniz en sempatik en insancıl doktor. ayrıca işindede çok iyi. birde acıbademde şahin bey var tabi ikiside muhteşem. ben 1 yıl boyunca bebek tedavısı ıcın aylın hanıma gittim 1 aşılamamı o yaptı tuttu ama malesef dıs gebelıkmıs. bunuda cok erken farkettı tupe bı zararı olmadan amelıyatla alındı. Su anda izmirde oturuyorum burda doktor arastırıyorum kendıme inanın bursadan tasındıgıma degıl aylın hanımdan ayrıldıgıma üzüldüm. eger özel saglık sigortanız varsa mutlaka değerlendirin. kesinlikle pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…