Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalığımın teşhisini koyan ve beni hemencecik tedaviye yönlendiren,dünyalar iyisi dr um Prof. Dr.Ahmet Erdem ( Gazi üni tıp fak)
tüp bebek uzmanı aslında ama çok bilgili bir jinekolog,baska branstaki dr lardan da çok duydum. ameliyatımı yapan ,benim her türlü soruma bıkmadan defalarca cevap veren yine dünyalar iyisi dr um Prof Dr Anıl Onan (Gazi üni tıp fak)jinekolog onkolog kendisi.Ahmet hocanın ikizi de var Mehmet Erdem onun da çok iyi olduğunu duydum,o da gazi üni tıp fakültesinde.hepsini şiddetle öneririm.daha önce normal kontrollerimi yaptırıp hiç bir şeyim çıkmamıstı,erken dönem teshisim mümkün olabilirdi oysaki yeterince bilgili bir dr a gitseydim.ve şikayaetlerim basladıktan sonra gittiğim bir başka dr da tamamen yanlış teşhis koyup beni çok yanlış yönlendirdi,Allahtan ona güvenmedim.güvenseydim kanser olduğumu çok çok daha gec farkedebilirdim ,ölmüş bile olabilirdim.o dr da Ahmet bostancı ,engin sağlıkta çalışıyordu agustos eylül gibi.Allah herkese şifa ve iyi ,Allah korkusu ,insan sevgisi olan dr lar versin.
14.02.2012
Yrd. Doç. Dr. Herman ışçi
ıstanbul Bilim Üniversitesi
Avrupa Florance Nightingale Hastanesi
Tel: 0212 212 88 11
kusura bakmayın duyarsız kalamayacağım bu doktor benim 5 yıl önce doğumumu yapan doktor beni zorla doğurtmaya çalıştı 12 saat çocuğun kalp atışlarının durmasını bekledi ben sezaryene alın beni dediğimde almayacağım doğur dedi muayane sırasında acı hissettiğimde canın çok tatlıysa sezaryen yaptırsaydın dedi .normal doğum yapamadığım halde 20 dikişli normal doğum yaptırdı bana..sorulara cevap vermez .normalde kontrollerde güleryüzlüdür yanlız.doğumda yaşadıklarımdan sonra bebek şekerimi uzattığımda bundan bende çok var dedi.arkadaşım kartal umut hastanesi birsen hanım benim de doktorum o kadının nsıl muayene ettiğini anlamıyosun son derece anlayışlı bir doktor tavsiye ederim