İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Op.Doktor Şahap İnmez i Tavsiye Ederim Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı + İnfertilte (kısırlık aşılama ) Uzmanı
internetten aradığınız zaman çabuk ulaşırsınız (ANKARA)

arkadaşlar, acil olarak izmir'de ve mümkünse karşıyaka tarafında, sosyal güvencem ile muayene olabileceğim iyi bir jinekolog arıyorum. yıllardır süregelen yumurtalık kistimin tedavisi ile ilgili olarak gideceğim. tüp bebek, çocuk, doğum v.b. değil.
çok teşekkür ederim şimdiden cevap yazanlara...

Rahat tavırları, sonsuz sabrı ve hoşgörüsüyle Konya Farabi Hastanesi'nden Kad. Doğ. uzmanı Suna SOYDEMİR

bu paylaşım için teşekkürler bende doktor beyle görüşmeyi düşünüyorum.

Acıbadem Fulya Hastanesinde Derya Eroğlu hem çok pozitif, insanı rahatlatıyo.. hem de doktorluğu çok iyii

arkadaşlar aranızda marmariste yaşayan varmı?burda acil bayan k.doğumcu tavsiyesine ihtiyacım var..ama servet hn hariç.o kadına büyük söylemeyeyim ama bir daha tövbe gitmem..güleryüzlü,canını acıtmadan muayene eden iyi bir bayan doktor arıyorum..

sakarya da neşe çakmakçı..insan olarakta doktor olarakta mükemmel ötesi birisi tavsiye ediyorumm...

Dr. Cüneyt Uygur çok iyi bir doktordur.
Tavsiye ederim.
İstanbul'da oturanlar ona gidebilir.
Gerçekten çok memnun kaldım.

sabırlı ve bir o kadar da rahat tavrıyla özellikle evhamlı anne adaylarına tavsiyem Konya Özel Farabi hastanesi Op.Dr.Suna Soydemir
ben bu doktorun en çok relax halini seviyorum ya

mersindeyim ve iyi bir doktor arıyorum.. bilenlerden duyanlardan yardım bekliyorum, lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…