İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

yanlış teshs yüzünden bir bucuk yıl sonra vajinal siğil rahatıszlıgım oldugunu ögrendm bakireym vede smear alan bi doktr arıyorum lütfen yardımcı olun

Dr. Süleyman Eserdağ
Hera Kadın Sağlığı Merkezi
Tunus Cad. No: 48/11 Kavaklıdere / ANKARA

vajinusmus tedavisin de ankara MURAT BEYAZYÜZ gölbaşı hasvak hastanesi...kesinlikle tavsiye ederim.....bu arada ben ankara sincan da da oturuyorum.sincan tıp merkezinde nuray hanım varmış,birde sincan lokman hekimde banu uçar güvendik varmış,,çok kararsızım hangisine gitsem acaba?aranızda bu doktorlara muayene olan varmı?lütfen yardım edin?

istanbul memorial hastanesi remzi aydın. kendisini tek geçerim. sorunlu ve düşük tehlikeli bir hamileliğim vardı. hem hamilelik dönemimde hem de sonrasında onun sayesinde o döenmleri çok rahat geçirdim

zeynep kamil hastanesinden tayfun kutlu kadıköyde özel muayeneside var 8 yıllık doktorum çok memnunum

Prof. Ergin Bengisu, başka tavsiye eden var mı okuyamadım bütün postları ama şahane bir doktor, 4 senedir kendisine gidiyorum. Nişantaşında Yargıcı'nın üzerinde yeri de...

üşenmeden usanmadan, gerçi kes/kopyala/yapıştır yapmakta zorlanacak bir durum da yok ama, her sayfaya reklamınızı yapıştırmışsınız

Bende gittim iki ay once lesin dedi yuzde yuz dedi milyarlaeimi aldi ama sonuc husran!!!!!!!! Olmadi aradim yaparsin dio baska bise demio

Dr suleymam eserdag hakkinda fikri olan varmi tedavisinden memnun kalan yada kalmayanlardan cvp bekliorum..

Ben 1 buçuk aylık evliyim ve evliliğimin başında vajinismus olduğumu anladım.20 gün sonra dr. Süleyman eserdağla tanıştık.sorunum 3 günde halloldu ağrısız sızısız parmak egzersizi olmadan psikolojim bozulmadan..şu an herşey yolunda ve çok mutluyuz..kesinlikle herkese tavsiye ediyorum mükemmel bir jinekolog allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…