Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar istanbul avrupa yakasındayım eşimin işi dolayısıyle geldık ve bebek ıstedım ıcın dr arastırmalarına basladım tesadufen memorıal hızmet hastanesınde OPT.DR.HAKAN PEKER i keşfettim...aslında sımdıye kadar 5 dr degıstırdım ve hep ozele gıttım erkek dr istemıyordum ama özele bıle gıtsem bayan dr (tabı hepsı aynı olmayabılır)burnu havada ve muayene suresı en fazla 10 dakıka ne ultrasonda dogru duzgun hastayı bılgılendırıyolar nede hastalıgın neden gelıstını vs hıc bı bılgı yok ılacı yazıp gonderıyolardı bıde surat yapıyolardı.....ve cok kabalardı jınekolojık muayenede cok kaba buldum..Hakan bey dinliyor ultrasonda siznle konuşuyor bılgı verıyor çok ama çok nazik davranıyor eşimle gıttıgımızde bızı bılgılendırdı verdıgı ilaçlara kadar teker teker neden verdını ve ne ıse yarıcanı anlatıyo reçeteyı havaya kaldırıp:) rahatsızlımızın neden oldugunu acıkladı ne yapmamız gerektını belırttı ayrıca tlf nosunu kartını verdı ve herzaman benı arayabılırsınız dedı ve muayene suremız tam 1 saattı pko ıcın bebek dusundumuz ıcın gıttık esımle rekor sure 5 tane dr degıstırdım ben boyle dr gormedım ayrıca yanında dr odasında sekreterıde yok randevuyu bıle arayıp bızzat hakan beyden alıyosunuz okadar ilgili ki İSTANBULDAYSANIZ OPT.DR.HAKAN PEKER derimmmm kesınlıkle ve kesınlıkle muayene ucretı 84 tl.. SSK ıle anlasmalı ınanin verdıgınız paraya hiç ama hiç acımıyosunuz ben çok ama çok memnunum hatta sitesi var googleden bakın herkesın sorularınıda cevaplıyo her konuda soruda sorabılırsınız üye olmadan ...sağlıcakla kalınnnnn arkadaşlar