İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Dr. Şeyma ARAZ 'a gitmeye başladım.Gayet güleryüzlü, anlayışlı biri.Ben ki doktorlardan nefret ederdim hele jinekologa ayaklarım geri giderdi, şimdi koşarak gidiyorum :)
Kartal 'da Avicenna Umut Hastanesinde çalışıyor.PKO hastasıyım ve bu doktordan memnunum.. Biraz kilo verdiğimde bebiş için de tedaviye başlayacağız..

DR. Yılmaz Güzel Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Nişantaşı amerikan hastanesi acil giriş kapısının karşısı yalı apt. 1. kat.
tel:0212 219 88 16:KK49:

slm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....

üşenmeden usanmadan, gerçi kes/kopyala/yapıştır yapmakta zorlanacak bir durum da yok ama, her sayfaya reklamınızı yapıştırmışsınız :KK20:

Merhabalar, ankara gazi üniversitesinde dr. mehmet anıl onan'a giden var mı? özel muayehanesine ulaşamadım malesef.Jinekolog onkolog olduğu için ona gitmek istiyorum

hastalığımın teşhisini koyan ve beni hemencecik tedaviye yönlendiren,dünyalar iyisi dr um Prof. Dr.Ahmet Erdem ( Gazi üni tıp fak)
tüp bebek uzmanı aslında ama çok bilgili bir jinekolog,baska branstaki dr lardan da çok duydum. ameliyatımı yapan ,benim her türlü soruma bıkmadan defalarca cevap veren yine dünyalar iyisi dr um Prof Dr Anıl Onan (Gazi üni tıp fak)jinekolog onkolog kendisi.Ahmet hocanın ikizi de var Mehmet Erdem onun da çok iyi olduğunu duydum,o da gazi üni tıp fakültesinde.hepsini şiddetle öneririm.daha önce normal kontrollerimi yaptırıp hiç bir şeyim çıkmamıstı,erken dönem teshisim mümkün olabilirdi oysaki yeterince bilgili bir dr a gitseydim.ve şikayaetlerim basladıktan sonra gittiğim bir başka dr da tamamen yanlış teşhis koyup beni çok yanlış yönlendirdi,Allahtan ona güvenmedim.güvenseydim kanser olduğumu çok çok daha gec farkedebilirdim ,ölmüş bile olabilirdim.o dr da Ahmet bostancı ,engin sağlıkta çalışıyordu agustos eylül gibi.Allah herkese şifa ve iyi ,Allah korkusu ,insan sevgisi olan dr lar versin.

Katinam, bende prof dr anıl onan'a gitmek istiyorum hpv uzmanlığıymış.ama özel muayehanesini bulamadım netten hastanede de söylemiyorlar.nasıl ulaşabilirim. Hastaneden randevu alsam 2 aya atıyor. Yardım lütfen. bu kanser geçiştirilecek gibi değil

ankara gaziosmanpaşa da özel muayenehanesi var. prof dr Fırat ORTAÇ . belki duymuşsunuzdur adını. süper bir doktor. Allah ın izniyle memnun kalırsınız

​ben 15 yaşındayım.ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk yıldır adet görüyorum fakat çok düzensiz.bazen her ay bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir regl görüyorum.ve çok az kanamam oluyo.ilk dönemler böyle diğildi.ilk başlarda bikaç kişiye sordum daha yeni sonra düzene girer dediler ama hala girmedi ve okula gidiyorum düzensizz olduğunda çok kötü oluyo ne zman olucağımı bilmiyorum ama yinede hazırlıklı gidiyorum.ama bi misafirliğe filan gittiğimmde hep yanıma alamıyorum şimdi olmayalı 3 ay oldu.
istanbulda yaşıyorum önerebileceğiniz bir hastane ve doktoru varmı yazarsanız çok mutlu olurum

istanbul da özellikle anadolu yakasında avrupa yakasıda olabilir ama. vajinusmusla ilgili gisdebileceğim önerebileceğiniz doktor var mı

istanbul da özellikle anadolu yakasında avrupa yakasıda olabilir ama. vajinusmusla ilgili gisdebileceğim önerebileceğiniz doktor var mı

Merhaba bende arıyorum bulursan beraber gidelimmi
bir destege ihtiyacım var.bende arastiriyorum cevap gelirse sana haber veririm

Merhaba bende arıyorum bulursan beraber gidelimmi
bir destege ihtiyacım var.bende arastiriyorum cevap gelirse sana haber veririm

merhaba
begenini aldim.simdi iki haberim var
biraz arastirdim bugun 2 doktor buldum ikisindende memnun olanlar var.
biri jinekolog bayan,digeri psikolog bayan ikiside %98 bitireceklerini iddia ediyorlar.ücretleri 2000-2500 tl yalnız bir kerede ödüyomussun bunları.bana cok fazla geldi.birde neden bir kerede filan dedim.hastalar bırakmaması için tedaviyi dedi.bitanesi jinekolog olan 1 saatte çözüomuş .nasıl diye sordum egzersizleri kendi yaptırıyormus birde birtakım ilaçlar veriyormus.cok para ya ben bu kadar veremem ki.arastiriyorum halen ama

Gördüğüm en iyi kadın hastalıkları doktoru Uzm.Dr. ITIR GERÇEKER AYAS tır. Ankara da Tandoğan Magnet tıp merkezinde çalışıyor.

ORKAN TATLI lütfen kızlar tanıyan bilen duyan varsa biraz bilgilendirebilir mi beni ??? bir arkadaşım tavsiye etti ama oda yeni başlamış :KK43:( meleklerim çok kıymetli gönül rahatlığıyla teslim edebileceğim bir jinekolog arıyorum izmirde.....

X