İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

sevgili reyyan,

ben fatih medikalpark'a bir çok kez gittim..bahsetttiğin leyla hanıma da muayene oldum. sana tavsiyem fatih medikal parktaki ayşegül sofuoğlu'na gitmen. izmi çok duyulmuş ve alanında uzman bir hekim. bahsettiğim doktor o kadar yoğun ki ancak 3 hafta sonrasına randevu veriyorlar. leyla hanımı da pek önermiyorum. ben ilk evlendiğim ay leyla hanıma gittim, alltan muayene yaptı canımı çok yaktı. tepkik gösterdim yeni evliyim diye. sonra benim bu korkumu rahatlatmak yerine aş bunları diye ukalaca bir cevap verdi. benden tavsiye gitmemen yönünde..selamlar..

eskişehirde en iyi doktor derseniz
METİN ACUyu tek geçerim...

ve herkese tavsiye ederim....

benim dr'um Medipol hast. Seval PATA.
güleryüzlü,samimi,soru sormadan bile bir çok konuda hastasını aydınlatmaya çalışan
çok ilgili bir dr.herkese tavsiye ederim...
:129:

ayyyyyyyyyyy Allah razı olsun canım yaaaa inanki yarın arıycaktımm bana öle bi iyilik yaptınki Rabbim gönlünde ne varsa hayırlısıyla versinn.zaten bende 1 senelik evliyim ama tam alışmış değilim ilişkiye alltan çok korkuyordum muayene iyki söledinn çok teşkürrrrrrrrrr

arkadaşlar ben konyada yaşıyorum konyadan doktoru olan veya önceden konyada tedavi olan arkadaşlar varmı??

Egepolu önermişsin sormak istedim.Muayene ortamları nasıl,doktorlar ilgilimi?Ordaki doktorların özel muayenehaneleri varmı bilyormusun? orası bana da yakın olduğu için düşüneblirim fakat bi görenden bilgi almam lazım...

kızlar bende iyi bir drarıyorum bundan once istanbul küçükköydeki özel duygu hastanesi ne gidiyordum doktorum ordan ayrıldı yine aynı hastaneye gidipte bana onerebileceğiniz iyi bir kadın dogumcu varmı

Dr.mustafa özat ankara
dr. Zekai tahir burak kadın sağlığı eğitim ve araştırma hastanesi,

İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'nde Prof.Dr.Sedat Kadanalı super bir doktor, hastası ile ilgili, insanı rahatlatıyor. Bence kadın doğum ve tüp bebekte İstanbul'un en iyilerinden biri, hatta en iyisi. Mutlaka görüşünü alın ve sonra bana hak vereceksiniz. Böyle doktor bulmak kolay değil, çok bilimsel, son gelişmleri yakından takip ediyor.Hastalarına sahip mükemmel bir hekim

ben antalya da tüp bebek yönteminde çok başarılı bir doktor olan sayın alifuat şengör ü tavsiye ediyorum burda çok ünlü hatta bu konuda ödül almış biri.vitale kadın doğum hastanesiyazarsanız netten bulursunuz..mükemmel biri bende yeni miyom ameliyatı oldum 13.günüm gelme imkanı olan değerlendirebilir...

ankara eryaman asg tıp merkezi op. dr. süleyman erçoban
muayanede oldukça rahat hissettim ilk defa bi erkek doktora muayene oldum, daha önce bayana gidip acıdan ağlamıştım. tavsiye ederim bayanlar

ANKARA Hera kadın sağlığı merkezi Süleyman ESERDAĞ..özellikle vajinismus konusunda bana göre Türkiyede tek.Kayseride yasamama rağmen jinekoloji ile ilgili bir sıkıntım olduğunda yine kapısını çalacağım insan.

Son düzenleme:
Dr.cüneyt Uygur süper bir doktordur. hastalarıyla çok ilgili ve hastalarını yakından takip eden bi doktor.kuzenlerımın doğumlarını saglıklı olarak yaptırmıştır.özellikle Büyükçekmece ve beylikdüzün deki bayanlar için büyük şanş.ben ümraniyeden muayehanesine gidiyorum. aslada başka doktor düşünemem.
Cüneyt Uygur yazarsanız web sayfasına ulaşabilirsiniz.

Jinekolog Peratör DR.AHMET KILYAR Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
talatpaşa bulv. no57 yadigar apt. kt.1 d.1 Alsancak İZMİR
Bu kendi kliniği görev yaptığı devlet hastanesi ise İZMİR KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HASTENESİ
doktor beni sadece 10 günde ameliyattan ve kistten kurtardı kayınvalidemide ameliyattan kurtardı

Ben de selamiçeşmedeki bağdat caddesi üzerindeki doç dr. Ayşe Gürbüz'e gidiyorum,Gerçekten işini iyi yapan tavsiye edebileceğim bir doktor.Her konuda sorlarınızı cevaplıyor,insanın içini rahatlatıyor. Ayrıca Kendisi Zeynep Kamil'in de doktorlarından ve haliyle çok deneyimli.
Tel : 02163852317

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…