İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

arkadaşlar merhaba ben sırf bu konu için yeni üye oldum..size ankara gazi hastanesinden bahsetmek istiyorum...yeni büyük bir ameliyat oldum...şu andaki sağlığımı doç.dr ÇAĞATAY TAŞKIRAN hocaya ve muhteşem ekibine borçluyum....onlara buradan sonsuz teşekkür ediyorum ve kesinlikle bu tarz rahatsızlığı olanlara tavsiye ediyorum.

arkadaşlar pendik civarı bayan dr arıyorum ıyı guleryuzlu sıcakkanlı eger biliyorsanız yazın lütfen

Arkadaşlar benyeni evliyim ve Antalya'da sürekli gidebileceğim güler yüzlü bayan kadın doğum uzmanı arıyorum.Özelden ya da burdan yardımcı olabilirseniz sevinirimm

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve düzenli olarak hem kontrole hem ilerde doğuma gidebileceğim güler yüzlü sıcak kanlı bayan kadın doğum uzmanı arıyorum.Özelden ya da burdan yardımcı olabilirseniz sevinirim

İstanbul ünv kadın ve doğum hast bölümünü 3.le bitrmiş olan ve halen İstanbul bakırköy de bulunan yeni mahlle hastanesinde görev yapan ve aynı zaman da hastanenin hemen karşısında muayene hanesi olan Dr. Özgür AKBAYIR dalında çok başarılı ve güven veriyor. İstbuldaki arkadaşlarıma gerçekten tavsiye ediyorum.

Sevgili cilve;
Acaba yeni mahalle hastanesine gittin mi hiç karar veremiyorum, daha önce rapor almak için gitmiştim o hastaneye muayene olmadım ama itici gelmişti.. Özel muayene için bütçe ayıramam şu dönem Devlet hastanesi araştırıyorum o yüzden.. Doktoru iyi olsun, temiz olsun çok mu şey istiyorum.
:93:

arkadaşlar
hem vajinismus gibi konularda hemde diğer tüm jinekolojik rahatsızlıklarınızda Ethica İncirli Hastanesi Dr.Aytül Çorbacıoğlu. Şiddetle tavsiye ederim, benim ilk doktorum ve öyle rahatlattıki şimdi en ufak bişeyde hiç düşünmeden gidiyorum. Güleryüzlü, empati kurabilen o masaya uzandığınızda kendinizi son derece rahat hissettiriyor çünkü çok pozitif. SSK da geçiyor.

arkadaşlar
hem vajinismus gibi konularda hemde diğer tüm jinekolojik rahatsızlıklarınızda Ethica İncirli Hastanesi Dr.Aytül Çorbacıoğlu. Şiddetle tavsiye ederim, benim ilk doktorum ve öyle rahatlattıki şimdi en ufak bişeyde hiç düşünmeden gidiyorum. Güleryüzlü, empati kurabilen o masaya uzandığınızda kendinizi son derece rahat hissettiriyor çünkü çok pozitif. SSK da geçiyor.

süleyman eserdağ hakkında bilgisi olan var mı

Arkadaşım ben erzurumdayım kadın doğumcu bu önerdiğiniz doktor ne gibi bir faydası oluyor???????*

park medikali fatihteki şubesini öeneren varmı oraya gitmeyi düşünüyorum yakın olsun diye aslında mecidiyeköydeyim ama bayan doktor istiyor eşim:KK43: bana yardımcı olun lütfennnn o kadar baktım son kararım park pedikaldeki leyla ercandı lütfen önerinnnnnnnn:KK43:(((((başka olsada olur

KOCAELİ-Gebze, ASM(Anadolu Sağlık Merkezi John Hopkins)
Prof. Dr. Aydın ARICI, Muhteşem bir doktor, herşeyden önce insan, çok sıcak ve işinde çok iyi...
Kesinlikle tavsiye ederim...

Yumurtalık kanseri geçiren ve ardından hamile kalan ablamın doktoru Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi...Gözüm kapalı tavsiye ederim herkese, ayrıca tüp bebek uzmanı.

Başlığımın yanına Google da arayacaklar için bir kaç anahtar kelie yaziim dedim :)

İzmir Özel Kocaman Hastanesi

Op.Dr.Ümran ÖZER

Kadın hastalıkları ve Doğum uzmanı.Harika bir hekim. 30 yıllık meslek tecrübesi ve Cv si hatra sayılır dolulukta diye düşünüyorum.2 aydır hastasıyım.İlgi ,alaka,sorulara sabırlı ve anlaşılır cevap ve samimiyet ararsanız hepsi Sevgili doktorumda mevcut. :KK31:

Ankara'da Gazi Üniversitesi hastanesinin Kadın Doğum bölümü çok iyi.
Benim doktorum Doç.Dr. Çağatay TAŞKIRAN ,gerçekten mükemmel bir doktor... :KK3:

8 yillik doktorumuz ailemizdeki kadinlarin operasyonlarini hep o yapmistir.cerrah olarak eli cok iyidir kesinlikle guvenebilirsiniz kartal egitim arastirmda calisio.kucukyali bagdat caddesinde muaynanesi var.cep ten randevu verio/
05324715136

Ankara da süleyman eserdağ var. tavsiye ederim ben bu sayede vajinusmsu yendim
Süleyman Eserdağ...Bende onun sayesinde yarın vajinusmustan kurtulucam inş. :KK51: yeni evliyim ve jinekolojik muayeneden çok korkuyor ve utanıyodum,Süleyman bey in yaklaşımı o kadar iyiki ne utanç kaldı ne korku :) tavsiye ederim...

Kızlar ben 5 yıllık vajinusmus hastasıydım üçgün önceye kadar ama artık kurtuldum lina kadın hastalıkları ve doğum merkezi bu rahatsızlığı çok kısa südede maliyeti diğerlerinin yarısı veya 3/1 kadar fiatına beni bundan kurtardı,ayrıca diğer gebelik tüp bebek genel muayene konusunda da bütün hastaların memnuniyeti son derece güzel...
Muayene aşamasını kimsede olamamıştım ama hamiyet hanım ve şükran hanımla bunun üstesinden de geldim çünki senin iyi oman için herşeyi yapıyorlar...tavsiye ediyorum kesinlikle...çok fazla para ya gerek yok kızlarrr bunu unutmayın aynı rahatsızılğı 4-5 değil 1.500 -2000 gibi fiatlarla bitirin...
Ben ankara da süleyman beyle başaramadım...lina kadın doğum da kadın doğum dr.ve tam anlamıyla on numara psi.dr.birlikte işlerinin uzmanıyla kısa süre de bitti ...hamiyet hanımı ve şükran hanımı buradan herkese duyurmak istiyorum...beklemeyin...arayın ve görüşün bu illetten daha erken kurtulalım da bir an önce iyi bir eş ve anne olalım kızlarr...paralarımızı da bebişlerimize harcayalım....servet harcamayalım..:KK66:ADRES VE TEL noları internettende bulablirsiniz

Son düzenleme:
X