- 12 Aralık 2008
- 132
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul ünv kadın ve doğum hast bölümünü 3.le bitrmiş olan ve halen İstanbul bakırköy de bulunan yeni mahlle hastanesinde görev yapan ve aynı zaman da hastanenin hemen karşısında muayene hanesi olan Dr. Özgür AKBAYIR dalında çok başarılı ve güven veriyor. İstbuldaki arkadaşlarıma gerçekten tavsiye ediyorum.
arkadaşlar
hem vajinismus gibi konularda hemde diğer tüm jinekolojik rahatsızlıklarınızda Ethica İncirli Hastanesi Dr.Aytül Çorbacıoğlu. Şiddetle tavsiye ederim, benim ilk doktorum ve öyle rahatlattıki şimdi en ufak bişeyde hiç düşünmeden gidiyorum. Güleryüzlü, empati kurabilen o masaya uzandığınızda kendinizi son derece rahat hissettiriyor çünkü çok pozitif. SSK da geçiyor.
Süleyman Eserdağ...Bende onun sayesinde yarın vajinusmustan kurtulucam inş. yeni evliyim ve jinekolojik muayeneden çok korkuyor ve utanıyodum,Süleyman bey in yaklaşımı o kadar iyiki ne utanç kaldı ne korku :) tavsiye ederim...Ankara da süleyman eserdağ var. tavsiye ederim ben bu sayede vajinusmsu yendim