Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç mi devlet hastanesi yok... ???? hepsi özel..
artık özel hastanelerde emekli sandığıyla anlaşmalı olduğundan daha çok tercih ediliyor devlet hastaneleri çok kalabalık. ankara zekai tahir burak hastanesinden ben ağlayarak kaçtım, rezaletti.
ben konyadayım geçen hafta düşük yaptım tecrübeli bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmı ?
ben konyadayım geçen hafta düşük yaptım tecrübeli bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmı ?
medical parkı arayıp ücretini sordum daha öncede duymuştum bu hastaneyi biraz uzak kalıyor ama gerekirse gitmek istiyorum teşekkür ederim bu bülgi içinmedicalpark goztepe ıstanbul
mehtap yazıcıoglu seker gıbı bır dr
Kızlar ya birşeyi merak ediyorum;Sizin doktorunuzda sizi unutuyormu? Sanırım çok yoğun bugune kadar istediğim gün ve saate boş randevu hiç bulamadım.Yaklaşık 5-6 aydır gidiyorum bu süreçte laparoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımıda kendisi yaptı.Fakat her gidişimde hastalığın neydi ne ilaç vermiştik bebek istiyormuydun tarzında soruları sil baştan soruyor .Sanki ilk kez gitmişim havasıyla yaklaşıyor,ister istemez buda beni rahatsız ediyor.Kendisi gerçekten ii bir doktor hastane olarak bakırköydeki en ii hastanelerden biri diyebilirim fakat yapılan işlemleri ekranından inceleyip ona göre davranmaktansa her seferinde bana anlattırması , verdiği ilaçların isimlerini şumuydu bumuydu şeklinde sorması yani her seferinde ilk kez muayene ediyormuş havasına girmesi beni sinir etmeye başladı.:)
kızlar aranızda büyükçekmecede dr cüneyt uygur'a giden varmı. muayene ücreti nedir acaba? birde normal doğumdan yanamı yoksa doğrudan sezeryanamı yönlendiriyor? offf ya bi doktor bulamadım. b.çekmece kolanda deniz beye gidiyorum ama dr'umu değişicem, aşırı yoğun bir doktor, her gidişmde en az 2,5 3 saat sıra bekliyorum sıra gelincede daha ben ultrasondan kalkmadan evrak işlerine dalıyor, ve işin tuhafı bana normal mi sezeryanmı istiyorsun diye sormadan normal doğum tarihimi hesap ettiğinde işte xxx tarihte ameliyata alırız demişti, dumur oldum. cevap dahi vermedim.
ilk doğumumu normal istememe rağmen az konuşan ağzından cımbızla laf aldığım dr'um normal süreyi bir hafta geçti riske atmayalım sezeryan yapalım demişti.
bende saf saf kabul edip yattım sezeryana.
şimdiki aklım olsa son ana kadar beklerdim tabiki.