İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Arkadaşlar Nevşehir'e 3 ay önce gelin geldim.2 jinekoloğa gittim.bu kadar mı ilgisiz,suratsız olunur.İstanbulda Yeditepe Üniv.Hastanesi Rükset Hanım'a gidiyordum.Herkese şiddetle tavsiye ederim Rükset Hanım'ı.
Bana Nevşehir'de tavsiye edebileceğiniz başka doktor varmı acaba?
Kapadokya Hastanesi Münür Bey ve Versa Hastanesi Cem Bey hariç....

arkadaşlar merhaba ben acıbadem mete güngöre gidiyorum.hakkında bilgi ediniyorum.daha önce giden varmı?bana yardımcı olursanız sevinirim.

OPERATÖR DR ZİYA ÇETİN
ZÜBEYDE HANIM DOĞUM HASTANESİ
üstüne dr tanımıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar batmanda bildiğiniz bayan bir doktor varmı ? Bilgi verirmisiniz....
teşekkür ederim...

istanbul anadolu yakasında dr.yesim yercok'u tavsiye ederim.hastalarla iletişimi çok sıcak ve yumuşak.kendi özel muayenehanesi var ismini yazıp aratırsanız bi web sitesi var ordan ulaşabilirsiniz

merhaba bi sorum olcaktı tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.38 haftalık gebeyim doktorumu değiştirdim devlethas.t doğum yapmak istiyorum sezeryan olmam gerekiyor.bende sizin doktorunuz cem beyin muanesine gittim muane ücreti ödedim ve bu pazartesi gel dedi sezeryan yapacak anacak şimdi aklıma takılan ben doktora ayrıca bir para verecekmiyim (bıçak parası gibi )doktor benden böylebirşey talep etmedi ki etsede verecek durumum yok siz nasıl yaptınız böyle birşey söz konusu olurmu teşekkürler:)

opr.dr ferhat uysal hakkında bilgisi olan varmı istanbul bakırköy.Bir kere gittim iyi geldi ve ona devam etmeyi düşünüyorum.Gidip de sıkıntı yaşayan varmı acaba?

Benim kuzenim gitmişti ve birdaha önünden bile geçmiceğini söyledi hiç memnun kalmadı hastaneden ve çalışanların muamelesinden

Ben de Medical Park'tan memnun kalmadım.Bakırköy-Bahçelievler civarında önerebileceğim Hizmet Hastanesi Sait Halil süper bir doktor ancak randevu alabilmek için bir ay öncesinden takip etmelisin.

izmirliler kesinlikle reşat bozoklar diyorum.alsancakta özel kliniği var.karataş hastanasindede kadroda.adam kesinlikle bu işi aşmış.üstelik her yyerden bin kat uygun.

eskişehir de tavsiye edebileceğiniz işinin ehli bir dr arıyorum...
aynı şekilde bursa da olur...bursa da gerçekten işinde marka olmuş dr tavsiye eden var mı???
dr lardan yana çok şanssızım artık iyi bir dr la karşılaşmak istiryorum lütfeeeennn

Dr. sadık bey ,2 cocugumun da dogumunu yaptırdı ayrıca 2 kere de operasyonumu gerceklestırdı..Benım kesınlıkle tavsıye edebılecegım bır doktor.maalesef sizin yazdıklarınıza katılamıyorum.

Opr. Dr. Şerife Şeniz Yurtseven i kesinlikle tavsiye ederim. Hem bilgili hem ilgili hem de güler yüzlü. Hastanede çok iyi gerek personeli gerekse temizlik hijyen süper. memnun kalacağınıza eminim..

mersin sistem tıpta dr.atıl aktaş var kadın doğum uzmanı. özellikle kısırlık ve tüp bebekle ilgileniyormuş ama gebe takibine giden de ameliyat olanda çok arkadaşım var onlarda çok memnun. bana çok iyi davrandı. daha önce 3 kez aşılama denemiştim olmamıştı ama doktor beyin denemesinde gebe kaldım belki kısmet ama hastayı çok rahatlatıyor, bilgilendiriyor herşeyi sorabiliyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim

Dr.Cüneyt Uygur doğumumu yıllar önce yaptırdığından beri 20 yıllık doktorumdur.Titizliği ve bilgisi dolayısıyla kendisine çok güveniyorum. Bu yüzden yakınlarımın da doktorudur.Bizlere çok emeği geçmiştir.

Büyükçekmece Beylikdüzü Sinanoba Mimaroba'da oturanlar özellikle şanslılar, ona daha rahat ulaşabilirler. Çünkü muayenehanesi Büyükçekmece'de.Subay orduevinin karşısında.Adnan Kahveci Caddesinde, okulun karşı köşesinde. Tel 881 93 60
Yıllar önce Cüneyt beyi tanımadan önce biz önerildiğinde Hacettepe Tıp fakültesi kökenli olduğu için de tercih etmiştik kendisini.
Jinekolojik ne sorununuz varsa kendisine gittiğinizde mutlaka ne gerekiyorsa onu yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…