İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba;

Memorial Hastanesinde Altuğ Semiz'e yada Acıbadem bakırköy hastanesinde Özlem Pata'ya giden var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

hiç mi devlet hastanesi yok... ???? hepsi özel..

artık özel hastanelerde emekli sandığıyla anlaşmalı olduğundan daha çok tercih ediliyor devlet hastaneleri çok kalabalık. ankara zekai tahir burak hastanesinden ben ağlayarak kaçtım, rezaletti.

öylemihiç bilmiyordum.. gideyim bi hastaneye ama hangisine gitsem kii
artık özel hastanelerde emekli sandığıyla anlaşmalı olduğundan daha çok tercih ediliyor devlet hastaneleri çok kalabalık. ankara zekai tahir burak hastanesinden ben ağlayarak kaçtım, rezaletti.

adanada laparoskopi yapacak iyi bir doktor arıyorum,tecrübesi olanlar isim verebilir mi?

antalya merkezde bana önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı ? muayene ücretlerini de yazarsanız seviinirim.. :26:

Türkiyenin neresinde olursanız olun miyom,rahim kanseri over kisti gibi rahasızlıklarda yani onkolojik jinekoloji alanında (Allah kimsenin başına vermesin ama) en uzman isim prof.dr.ALİ AYHAN'dır.
kendisi sadece türkiyede değil dünyada meşhur bir doktor.
sadece türk hastaları değil yabancı hastalarıda var.ben annem için görüşmüştüm kendisiyle.o kadar yolu tepip birazda bekleyerek görüşüyorduk.
biraz yaşlıca ama babacan sevecen bir üstad.
şu an başkent üniversitesi hastanesinde çalışıyor.
bu tip rahatsızlıklarda kesinlikle tavsiye ederim
0312 232 44 00

ben konyadayım geçen hafta düşük yaptım tecrübeli bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmı ?

ben konyadayım geçen hafta düşük yaptım tecrübeli bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmı ?

canım bende konyanın ilçesindeyim vve 2 defa düşük yaşadım yalnız bende kan pıhtılaşması çıktı ve şu an yine hamileyim elhm ben konyada Prof dr Ali ACar beye gidiyorum yani yeni başladım fazlaca tavise edilen bir dr .. yalnız çok çok kalabalık baya önceden randevü alman gerekir..geçmiş olsun..

ist bakırköy sentius kadın sağlığı FERHAT UYSAL doktorumu herkeze tavsiye ederim.

Istanbul ataköy hastahanesi zehra çetinkale geçmiş olsun

yenibosna nisa hastanesinde alev hanım hakkında fikri olan var mı acaba?tavsiye eder misiniz?

Kızlar ya birşeyi merak ediyorum;Sizin doktorunuzda sizi unutuyormu? Sanırım çok yoğun bugune kadar istediğim gün ve saate boş randevu hiç bulamadım.Yaklaşık 5-6 aydır gidiyorum bu süreçte laparoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımıda kendisi yaptı.Fakat her gidişimde hastalığın neydi ne ilaç vermiştik bebek istiyormuydun tarzında soruları sil baştan soruyor .Sanki ilk kez gitmişim havasıyla yaklaşıyor,ister istemez buda beni rahatsız ediyor.Kendisi gerçekten ii bir doktor hastane olarak bakırköydeki en ii hastanelerden biri diyebilirim fakat yapılan işlemleri ekranından inceleyip ona göre davranmaktansa her seferinde bana anlattırması , verdiği ilaçların isimlerini şumuydu bumuydu şeklinde sorması yani her seferinde ilk kez muayene ediyormuş havasına girmesi beni sinir etmeye başladı.:)

kızlar aranızda büyükçekmecede dr cüneyt uygur'a giden varmı. muayene ücreti nedir acaba? birde normal doğumdan yanamı yoksa doğrudan sezeryanamı yönlendiriyor? offf ya bi doktor bulamadım. b.çekmece kolanda deniz beye gidiyorum ama dr'umu değişicem, aşırı yoğun bir doktor, her gidişmde en az 2,5 3 saat sıra bekliyorum sıra gelincede daha ben ultrasondan kalkmadan evrak işlerine dalıyor, ve işin tuhafı bana normal mi sezeryanmı istiyorsun diye sormadan normal doğum tarihimi hesap ettiğinde işte xxx tarihte ameliyata alırız demişti, dumur oldum. cevap dahi vermedim.
ilk doğumumu normal istememe rağmen az konuşan ağzından cımbızla laf aldığım dr'um normal süreyi bir hafta geçti riske atmayalım sezeryan yapalım demişti.
bende saf saf kabul edip yattım sezeryana.
şimdiki aklım olsa son ana kadar beklerdim tabiki.

seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyi annemin doktoru yapmıştı bize. özel gidiyorduk her gidişimizde nerdeyse yarım günü bizimle geçiyordu. sonraki gidişimizde aynen senin doktor gibi ne zaman gelmiştiniz hangi ilaçları yazmıştım vs demesine sinir olmuştuk. müarek kadın hadi diyelim sima olarak hatırlamadın, e önünde bilgisayar var orda napmışın ne teşhiş koymuşsun hepsi vardır. Aynı şeyi ikinci gidişimizde de yapınca birdaha gitmedik. şimdiki aklım olsa peşin peşin cevabını verirdim ama işte bazen insan ne diceni nasıl davranacağını bilemiyor. sonradan jeton düşüyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Dr.Cüneyt Uygur iyi ve güvenilir bir doktordur.Benim ve yakınlarımın doktorudur.Ben iki sezaryanımı ona yaptırmıştım. Ama ben normal doğumu katiyetle istememiştim, o yüzden sezaryan yaptı.
Şu an muayenehanesinde 4 boyutlu ultrasonu da var. Geçen de kardeşimi muayenehanesine götürdüm. Muayene ücreti 80 lira almıştı. Uzun uzun bilgi veriyor..Aklınızda soru işareti kalmadan ayrılıyorsunuz muayenehaneden. Tavsiye ettiğim arkadaşlar hep memnun kaldı Dr.Cüneyt beyden. Gitmenizi tavsiye ederim. Telefonunu yazayım ben. 881 93 60

Sağlıklı iyi doğumlar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…