İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

resa çok teşekkür ederim, bu hafta randevu alıp gidicem. inşallah bende sizler gibi memnun kalırım.
b.çekmecede tam teşekkülü özel hastane yok malesef. beylikdüzü medicana desen çok pahalı. yakın olarak bitek kolan var, orası da aşırı yoğun ve ilgisizler. tekrar teşekkürler

resa tekrar tekeşekkür ederim. dr cüneyt uygur'a gittim ve dediğin gibi ilgili ve mesleğine önem veren birisi. yardımcısı bayan da çok sıcak kanlı ve karşılaması uğurlaması çok saygılı. ilgi ve alaka bekleyen tüm hamilelere duyurulur:)

Arkadaşalar bildiğiniz gibi Istanbul çok büyük bir şehir ve seçenek çok fazla.Ancak hamileliğimde gitmeye başladığım doğumumu da yapan doktorumu gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Özellikle anadolu yakasında oturuyorsanız,Koşuyolunda- AN*KA Sağlık 'tan Sedat Varol...

Sevgili Minetti, Greçekten güvenmediğim bir doktoru hiç kimseye tavsiye etmem.
Ama Dr.Cüneyt beye çok güvendiğim ve tanıdığım için size tavsiye etmiştim. Gene de gidip de sonucu yazmanızı sabırsızlıkla bekledim. Gönderdiğim tüm yakınlarım gibi Dr.Cüneyt Uygur'dan memnun kalmanıza sevindim. Sağlıklı, mutlu doğumlar. Her şeyin en iyi şekilde olacağına inanıyorum.

arkadaşlar geçmiş yazılanları okumadım belki benim tavsiye edeceğim doktor daha önce yazılmış olabilir ama ben yinede kendi adıma tavsiyede bulunmak istiyorum.

istanbul avcılar anadalo hastanesi özcan karademir. hem fiyatlar çok uygun hemde doktorumdan ben ve arkadaşlarım çok memnunuz. genç ve bilgili bir doktor çokta hastası sırada bekliyor.

bende cüneyt beye gidiyorum kesinlikle herkese öneriyorum çok iyi bi doktor

ist.avcılar fatma tülünoğlu çok iyidir pkoydum sayesinde kistim falan kalmadı

bende pko hastasıyım su anda kadıköy çagıner hastanesinde tedavi görüyorum doktorum başhekim timuçin timuroglu tavsiye ederim ki iyi bir doktor:)hastasına umut veriyor

Samsun Atasam Hastanesi AYSİN HANIM*****Yalandan yere ameliyat olmamı önleyerek en büyük iyiliği etti bir kere....Soy ismini hatırlayamıyorum

Antalya medisu hastanesinde seyide soysal çok iyi bir doktor ama tek sorun hastene çok lakayık.ilgisiz.

merhaba hanımlar,
ben İstanbul anadolu Yaksında oturuyorum,
Kadın Doğum uzmanı Mine Kaymakçı ile birlikte hamileliğimi ve doğum sürecimi yaşadım
çok çok memnun kaldım , şiddetle tavsiye ederim,
Medikal park Göztepe kampüsünde..
Çok iyi, Çok tatlı, tecrübeli, eli hafif, kişilerin hassas oldukları noktalara duyarlı, ve adam gibi bir hekim..

Selamunaleykum arkadaslar

Kader arkadasimsiniz bugünden sonra Allah yar ve yardimcimiz olsun

9 yillik evliligimde gecirdigim amaleyiyatlar vs rahatsizliklarimdan dolayi bebek düsunemedik
Dusunduk istedik ama rabbim nasipeder elbet edecek olanda odur
Gidip tedavi göremedik

Fs 27.08
Amh:0.08

Bugun Kinderwunsch terapi icin cocuk icin özel hastahaneye gittik
Doktorun anlattiklarini gözyaslari icinde dinledim
Encokta zoruma giden esimin gözlerini iyice acmasi ve gözleri dolmasi oldu
Deli olacamm hala tutamiyorum Engel olamiyorum gözyaslarina

Tüp bebek sansiniz Bile yok dedi
Yikildimmmm anlatamamm
Birdahaki ay adetim 3-4 Gun yine kan almaya cagirdi
Ama hic sansimin olmadigini da söyledi

Diger hastaliklarim HPV ve Akdeniz atesi de oldugundan
Cok zor dedi
Tabiiki önce saglik ama insan bir evlat istemeden de edemiyor
Insaniz kuluz istemeye meyilliyiz istiyoruz rabbim sen yar ve yardimcimiz oll
Esimin o hali gozlerimin önünden gitmiyor kusura kosede agliyorum hickira hickira
Bosanalim istersen bile dedimm
Rabbim sen sabir ver banaa nolurr

Cok doldum arkadaslarr ölmek Bile geciyor icimden
Ama Allah korusun bir delilik yapmama müsade etmesin
Rabbim sen hasta olup sifa bekleyen
Evlat hasretiyle yanip tutusan her aileye hayirli saglikli evlatlar nasip et
Bizi kimselere bakip imrendirme rabbimm

Rabbimmmmmm sen büyüksün senden gelene raziyiz rabbimm((?

Çok üzüldüm arkadaşım senin için. Allahına sığın kim ne derse desin sen yinede ondan iste. Çünkü Rabbimin yapamayacağı şey yoktur. Sakın inancını yitirme. Eğer bir evlat vermesede vardır bir bildiği. Belki de senin için hayırlısı budur. Her zaman hayırsızları hayırlara çevir diye dua et. Bende istiyorum ama bir yıldır olmadı çocuğumuz. Korkuyorum bazen hatta düşünüyorum eğer evladım olmazsa çeker giderim onu evlatsız bırakamam diye. Ne yol varsa deniycem ama eğer olmazsa inan bana boşanalım bile diycem. Bunlar geçiyor aklımdan çünkü insanız sorun bizdeyse kendimizi eksik görüyoruz bizim yüzümüzden evlat sahibi olamayacak diyoruz. Ama eşimin dükkan sahibi çiftler var kadının olmamış çocuğu her yolu denedik dedi ama karısını seviyor. Sığındık Rabbimize dedi. ve bütün Türkiyeyi beraber geziyorlar emekli olduktan sonra. benim amcam çocuk esirgemeden aldılar çocuklarını çünkü yengem rahminde tutamıyordu çocuğu düşürüyordu. bir sürü tedavi gördüler ne oldu sonunda rahim kanseri oldu ve alındı rahmi şimdi aldıkları çocuğu kendi evlatları gibi seviyorlar bunlarıda düşün. Sakın hayatından vazgeçme Allahın bir sınavı bu sakın sınıfta kalma. Allah yardımcın olsun dilerim eninde sonunda dileğin gerçekleşir...

aleyküm selam. inanki okurken bende çok duygulandım ne de güzel etmişsin dua öylee canım benim unutmakı her şerde bıle bır hayır vardır rabbımız bızı bu şekilde imtehan etmeyi layık görmüş..hamdolsun ki daha kötü kaldıramayacagımız şeylerle sınamıyor bizi:) sen fazla takma kafana deyilmi ki rabbim yeri gelince imkansız denen şeyleri bile imkanlı haline getiren? bakarsın sana da bir evlat verir inşallah canımmm benım dualarda buluşmak üzere

ben konyadayım geçen hafta düşük yaptım tecrübeli bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmı ?

Bizde Konya'da uzun araştırmalar neticesinde Annemi ona götürdük. Konya'da Kadın Doğum Uzmanı olarak Tek isim olarak Ali ACAR'ı tavsiye ederim.

Size katılıyorum Arkadaşımın yayılır imkansız denilen rahatsızlığını birtek Ali AYHAN çözüme kavuşturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…