İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

kendi adima..ilk gidisimde bayan sectim.cunku o muayene olayinda erkek doktorla rahat olamazdim.bayanken bile kasilmistimm..daha sonra doktorumun eksiklerini gordum baska hastaneye gittim erkekti doktorum..bayan doktoruma gore cok detayli,guzel sorular sorup aciklamalar yapti.yani muayene olmadi..idrar tahlili yapti ph ima bakti..daha memnun kalmistim.bu yonden ama yinede mecbur kalmadikca erkek doktora gidemem.cok rahat olamamm.zaten o masa cok stres verici benim icinn.

Merhaba arkadaşlar,
Şuanda 11+3 günlük hamileyim. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Özel Yunus Emre hastanesi, Medipol ve Medical park göztepe hastanesi'nden bana tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim

Medical Park DR.Gökmen İyigünü tavsiye ederim.Kesnlikle Çok iyi ve güvenilir bir hekimdir..

kocaeli gölcük ailetıpta veysel besnili 1 numara
adapazarındada sadık akbıyıklı 1 aydr gidiyorum bebek tedavisi için önmzdeki ay olur dedi bakalım ne oljk eltm 3 çocuğunu onda doğurdu çok memnun hatta 3.sünde sipraylle hamile kaldı gebelik sırasında alamadılr onu bebkle birlikte çıkar dediler son doğumuna 1 ayy kala doktor ayağını kırdı başka doktora gitti eltim doğum sırasında siprayl çıkmadı rahimn en üst duvarına yapışmış adapazarında sadık beydn başkası girmk istemesi ve onu sadık bey aldı bilmiyorum şimdilk güveniyorum o doktora

Arkadaşlar, herkes kendi şehrinde önerebileceği doktorları yazmış, bende kendi doktorumu yazdım,çok iyi ve işinde uzman bir doktordur. Antalyada yaşayan arkadaşlara op.dr.şerife şeniz yurtseven i öneririm, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
sevgiler...

JİNEKOLOG OP. DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ
Hera Kadın Sağlığı Merkezi
Tunus Cad. No: 48/11 Kavaklıdere / ANKARA

İstanbul Bakırköy Dr. Senem Aras- İstanbul Bakırköy Dr. Halil İbrahim Erbıyık- İstanbul Akdeniz Cad.Hilal tıp merkezi- Dr. Sema Yüksel..İstanbul Yenibosna Sefa Hast. Dr. Alev- İstanbul Yenibosna Nisa hast- Dr. Mürüvvet- İstanbul Bağcılar Medicine Hospital Dr. Fatma- Ankara Gazi Üniv. Prof Dr. HALDUN GÜNER- İstanbul Amerikan Hast. Dr- Alper Mumcu- İstanbul Tıp Fakültesi İstanbul Cerrahi hast- Prof. Dr H. Faruk Buyru- İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ana bilim- Prof. Dr. Levent Şentürk- İstanbul Jinemed- Prof Dr. TEKZEN ÇAMLIBEL- Dr-Meriç Karacan-Dr. Münip Berberoğlu- Dr Melike Batukan- Op.Dr. Ziya Çebi- Dr. Mustafa Kır- Dr.Murat Erdemir- İstanbul Duygu Hast. Op.Dr.Ziya Batuhan- İstanbul Üniv. Cerrahpaşa Tıp fak. Ana bilim dalı başkanı- Prof. Dr. DERİN KÖSEBAY(hocaların hocası olarakta bilinir. Türkiyedeki kadın doğum uzmanlarının neredeyse hepsini o yetiştirmiştir) Bursa- Dr. Serbülent Orhaner- İstanbul Levent- Dr. Kağan Kocatepe- İstanbul Nişantaşı Alman Hast. Prof. Dr. MUSTAFA BAHÇECİ-İstanbul Maçka- Doç. Dr.Bülent Urman-İstanbul İnternational Hospital tüp bebek merkz. başk.-Prof. Dr. ENGİN ORAL- Samsun Büyük Anadolu Hast. Başhekimi-Dr. HÜSEYİN AKDENİZ- Samsun-Dr. Fügen Sönmez-İstanbul Şişli- Dr. Nevra Topalismailoğlu( özellikle-cinsel hastalıklar ve menopoz konusunda uzm.) İstanbul Medical Park.Hast.Dr. Aytuğ Kolankaya- İzmir-Dr.Hakan Yetimalar- Konya-Dr.Halil Çetin- Bursa Dr. Jale Gürlüler- Sevgili kadınlar kulubu üyeleri isimlerini ve görev yerlerini belirtmiş olduklarım Türkiyenin sayılı alanında uzman olan en iyi doktorlarındandır. Kadın sağlığı ve tüp bebek konusunda sizlere en çok faydası olacak hekimlerimizi sizin için özenle araştırıp bildirdim. Şimdiden şifanızı bulmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun..

sevgili derman abla araştırmanı nerden yaptın bilmiyorum ama saydığın doktorlardan aytuğ beyi iyi tanıyorum.bir dönem hastası oldum ama hiç memnun kalmadım başka bir doktora geçtim.belki onda şifa bulanda vardır ama ben önermiyorum.neden memnun kalmadım diye soran olursa diye söyleyeyim.benim hastalığım olan pko konusunda çok bilgisi yoktu.ve yanlış başladıkları iğne dozundan dolayo 4 ay adet görmedim.yani daha atlatsam bitmez

arkadaşlar ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim.2. gebelik olursa uzmanbir hekimin takip etmesini istiyorum antalyadan tavsiyeniz varmı...

arkadaslar benimde acilen jinekologa gitmem gerek istanbul anadolu yakasinda, gebzeye yakin veya gebzede bildiginiz iyi bir bayan jinekolog varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

SAKARYA'DAN:
dr. sadık akbıyıklı
dr. neşe çakmakçı
ikiside hakikatende cok ilgili alakalı ve bu sehirdeki nerdeyse en ii doktorlardır.

merhabaa arkadaşlar bende 8 aylık evliyim korunmaamıza rağmen hamilelik hala gerçkleşmedi ve sağlıklı bir hamilelik için bizi doğru yönlendirecek hem branşında iii hemde maddi olarak bizi zorlamayacak bir doktor önermenizi istiyorum istanbul bağcılar ikitelli arsında doktor olan varsa özellikle sevinirim

slm arkadaşlar.acilen bir jinekoloğa gitmem gerek.
Dr.sennur zorer ve Dr.burcu kardaş aslan.aranızda bu iki doktora gidip memnun kalan varmı?

bu ıkı doktordan burcu hanıma muayene olan bır arkadasım var memnun kalmıstı. ama benım gıdıp memnun kaldıgım doktor onerım Koşuyolu Kadın Hastalıkları Merkezi - Prof. ÖZAY ORAL.

arkadaşlar ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim.2. gebelik olursa uzmanbir hekimin takip etmesini istiyorum antalyadan tavsiyeniz varmı...

arkadaşlar merhaba ; temmuz ayında hapı bıraktım. artık bebiş istiyoruz allah nasip ederse.. ama ozamandan beri gitmediğim doktor kalmadı benneyaptımki yaşam cemil bey- andeva aslı hanım- andeva mine hanım daral gelmiş durumda... cemil bey rahimde yumurtalıklarda çok sağlam dedi... ama yumurtlayamıyorum.. polikistik overim yanii... adetim gecikince heyecan yaptım aradım... hemen söktürücü iç dedi bana :jeyyar: belki hamileyimdir dedim aa olmaz dedi yumurtlamadın benneyaptımki çok sinirlendim.... gel muayene edelim falan yok hemen söktürücü... aslı hanım andevaya geçmiş onu buldum... anlattım durumu muayene etti evet polikistik.. ee ne yapcaz.. adetinin 3. günü gel dedi... gittim ama aslı hanım yok benneyaptımki ayrılmış andevadan.. muaynanesine de gidemem... mine hanıma koştum.. hormonlar temizz... ammaaaa 6 cm kist var sol tarafta... allah allah oda nerden çıktı... hooop renkli dobler derken evet 6 cm bir kiste sahibim artık... peki nasıl olur.. ne cemill ne aslı görmedimi mi bunu.. cevap yok.. sanki biri geldi ve sol tarafıma 6 cm kisti koydu ve kaçtı... neyse 1 hafta sonra tekrar gittim... hoopp 6cm lik kist olmuş 4,5 cm... ilaç yok bişey yok... sizcede enteresan değilmi... aradan 1 ay geçti bugün gittim... düşünün ne olduu... süprizzzz kistt yok oolmuş .... ama adet göremedim 4 gün geçmiş... ve hala polikistiğim....

acill tarafından bir doktor arıyorum.... ha bu arada andevaya bir erkek doktor gelmiş opr.dr.gökbay elpek duyan giden bilen varsa lütfen yazsın...

Prof. Dr. Fatih DURMUŞOĞLU
Marmara Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı
Academic Hospital, Marmara Ün. Araştırma Hastanesi ve kendi muayenehanesi
Cemil Topuzlu Cad. Dr Kazım Lakay Sok. No: 11/2 Çifte Havuzlar/ıstanbul dan Hocama ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Buralara yakın oturan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
2 sene içerisinde 3 farklı Kadın Doğum Uzmanına gittim ve yapılan testler ile ultrason araştırmaları sonucunda hiç bir şeyim olmadığı söylendi. Yani açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. Baktım olacak gibi değil kendim internetten bana en yakın ve en iyi doktoru araştırdım ve Fatih Hocamı buldum. ılk muayeneye gittiğimde ultrasonda rahmimde bir kitle tespit etti ama net tanı koyabilmek için rahim filmi istedi. ılk rahim filmini ıstanbul Medipol Hastanesinde çektirdim ve rapora göre yine her şey normal çıktı ama ben yinede Fatih Hocama rahim filmlerimi göstermek istedim. ıyiki göstermişim meğer bütün filmler yanlış çekilmiş ve raporda yanlışmış doğal olarak. Ertesi ay Marmara Üniversitesi araştırma Hastanesinde ikinci HSG filmimi çektirdim. Saolsun hocamın asistanı HSG filmini çekti ve çok rahat geçti. Neticeyi aldığımda şok oldum.
Meğer, 2,5 sene önce olduğum kürtaj sonrasında rahmimde yapışıklık oluşmuş, zamanla sertleşmiş ve rahmimi tamamen tıkamış, onun içinde bunca zamandır hamile kalamamışım ve bunu 2 sene boyunca diğer doktorlar fark edememiş!!!
Hocam geçen hafta ufak bir ameliyat ile rahimi temizledi ve şu an her şey yolunda görünüyor. Haftaya kontrolüm var gideceğim. Ben bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Yani anlayacağınız DOKTOR çok önemli arkadaşlar.

Hepinize en yakın zamanda sağlıklı günler ve tabiki sağlıklı bebişler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…