Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar arkadaşlar.. of kafam cok karısık...antalyada guvenebilcegim bir doktor arıyorum.... bugun yasam hastansesinde bi doktora gittim fakat bilemiyorum sanki kanım ısınmadı gibi.. kocamda pek sevmedi.. lutfen yardımcı olurmusunu onerilerinizi bekliorum
canım fatih durmuşoğlu hakkındaki yorumlarını yazarsan sevinirim.ben de gitmeyi düşünüyorum da ondan.geçmiş olsun
ama bana faydaları yok malisef çünkü ben izmirdeyim riskli gebe grubundayım dr ihtiyacım var...
tavsiyeleriniz ne??
murat celiloğlunu tanıyan var mı??9eylül de profmuş..
ay her sayfaya yazdım bi allahın kulu cevap yazmadı..
avrupa şafak hastanesi inçi öz çok çok iyi bir dr güler yüzlü hoş görülü ve çok ilgili bir dr şiddetle tavsiye ederimkizlar istanbulda avrupa yakasinda tavsiye edeceginiz bayan doktor var mi??
guleryuzlu,gerekli testleri biz soylemeden yapan biri olsun..daha once gittigin bir yer vardi cok seker bir bayandi ama ilac yazdi yolladi..bende o stresle test istemek aklima gelmedi.ama bir doktor olarak onun yonlendirmesi gerekti..bu yuzden tekrar gitmek istemiyorum.bilmiyorum belkide gerek gormedi..
bende düşünüyorum canım gerçekten garantimi sende varmı bebek sosyal güvencesinede bakıyomu bazı yerler bakmıyoda aydınlatırsan sevinirim canım yoksa maliyeti ne biliyomusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::
Herkese merhabalar...
Üşenmedim, 59 sayfayı ve her mesajı tek tek okudum ve bana yakın olanları not ettim :)
Bir bayan olarak bunu söylemekten utanıyorum ancak; çevremde Erkek doktorların Bayan doktorlara göre daha anlayışlı, özenli vs. olduğu söyleniyor. Kime sorsam erkek doktor seç diyor, Neden? Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Gördüğüm kadarıyla burada bayan doktorlar önde gidiyor. Utanıldığı ve daha rahat olunacağı düşüncesiyle mi bayan doktorlara yöneldiniz?
Son sorum:
Doğumu kapsayan sağlık sigortası yaptırıp da hamilelik dönemi geçirmiş/geçiren arkadaşlar var mıdır? Onlar nasıl doktor seçtiler?